FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• legensy
    szóval gyagya család gyagya sztorija kell?
    akkor itt van:
    egyedülálló csajom, elment buliba, ahol szerettem volna, hogy összejöjjön egy fiúval. de mivel a fiú is csak meghívott volt, ezért se a csajt, se a fiút nem tudtam irányítani.
    én nem vettem észre semmit, csak reménykedtem szóba állnak egymással és akkor majd lehet telefonálni egymásnak hogy tervem valóra váljon.
    szóval nem vettem észre semmit, míg haza nem ment. otthon néztem az ismeretséget, a fiúval nem állt szóba, nem szerepel a listán, de szerelmes lett csajom egy másik nőbe. hogy hogy a francba történt ez, azt nem tudom, de ki vagyok akadva, mert a szerelem nem múlik, és a fiúval bár azóta sikerült összejönni és mindkét érték 100%on áll, mégsincs szerelem. és ezt rohadtul nem vágom. neveltem egy leszbit, aki már lassan kiöregedik , ezért gyorsan rendeltem neki gyereket. és neveli egyedül. család nélkül.
    hát nem így terveztem.
    másik családomban a nő özvegy lett, az meg összejött egy pasival, és a pasi első útja látogatáskor mindig a 12 db pénzfához vezetett és leszüretelte, ennek ellenére szerelmes lett belé a nő és hozzá ment.
    hát tudnak kiakasztó dolgokat csinálni...