32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Adi
    Amúgy meg, hogy lehet meghúzzni a nőket?! Elkell venni őket vagy mi?!
  • Adi
    Vki erre választ pls!!
  • Carlos
    :)))))
    Nekem is tenyérbemászó arca van!
    Csakhát megdöntöttem mindkettő bejárónőt, aztán jött a buzi csávó!
    Amúgy csak akkor jön új, ha nálad van egy bejáró amikor jönnie kellene. Akkor generál egy újat!
    Nekem két nő után jött a buzi!
  • ranGer2
    Te én kiirtok mindenkit.. katonabácsivagyok szal nekem szabad a gyilok főleg azt ölöm meg akit nagyon utálok.. pl Mortomerékből nem sok fog maradni :D meg ebből a selyemfiuból se.. :DDD
  • Carlos
    :)))
    Amúgy a Sims 1- ben nem lehetett a maid-et kinyirni!
    Ha bezártad elteleportált!
  • ranGer2
    Mortimer is kap... hülye cigó.. :D
  • legensy
    élvezetesebb.
  • PiszkosFred
    Ertem, kosz. Tartottam hogy ez a helyzet. Ezek szerint Mortimer a ukukunokaimat is folyamatosan a jakuzziba akarja majd csalogatni ;]
  • Carlos
    Nem!
    Csak az a család öregszik, amelyikkel éppen játszol!
  • Carlos
    Advanced júzer!!!
    Ez tetszik!
  • PiszkosFred
    Szegeny rendorom detectivekent raunt a munkara, es rajott hogy festo akar lenni ;] A lany pedig csak bulizik, es eppenhogy-kettessel elvan a suliba (mar amikor bemegy;]). Igy elmondhatjuk, hogy senki sem dolgozik jelenleg a csaladban. Ekkor jol jonnek a fak - amig le nem legelik a mar emlitett istenverte latogatok;] A kepek egyelore nem tartjak el a csaladot, de a fakbol osszeszedheto penz eleg a takaritora, repairra, hutot feltolteni, szamla stb. Es nehanapjan meg lakasfestesre is jut belole. Rendorkent tobbet kerestem, de szinte alig "jatszottam" a munka miatt.

Kerdes: ha egy csaladot megcsinalok, majd bekoltoztetem valahova, es otthagyom, majd egy masik csaladdal folytatom, akkor... a masik csalad is oregszik? Marmint van esely ra, hogy 20-30 simnap utan a masik csalad tagja is felnottek es megoregedtek az aktiv csaladhoz hasonloan? Nem nagyon akarok most ezzel tokolni, hogy kiprobaljam, ezert kerdeznem meg, hatha valaki van ebben tapasztalata.
  • ranGer2
    úú de megütöm azt a csávót aki szerelmes Ninába.. nem azért mert izé hanem mert iszonyuan idegesit a feje...

Target locked... ki lesz nyirva az szent..
  • Riana
    ez mennyivel jobb mint a csalás?
  • Riana
    fura hogy aki nem jár ide nem olvas vissza az hisztizik a legjobban hogy nincs normális segitség.HÁT VAN! de az értelmetlen kérdésekre amik tényleg le vannak irva ötezerszer mindenhova azokra persze hogy uncsi 5001edszer is válaszolni

akinek tényleg gondja van ugyis megoldjuk aki instalgondokkal küzd az lőbb nézzen szét a faqba(leggyakrabban előfordulo kérdések)

még ha nem is olvas visszamert nincs kedve-ideje ezt akkor is logikus lenne elolvasni mert nem véletlenül kérdezik a legtöbben

• legensy
    tudjátok mi a gyors gazdagodás titka, ha nem akartok kódokkal csalni?
    állandóan kinyírni a nő férjét/férjeit.
    és újra beleszeretni másba és odaköltöztetni mindig, mert hozza a kis 20 ezrét a pasi. így kb 6 óránként lehet keresni 20 ezret. aztán ha már full gazdagok, akkor lecserélni őket fiatal párra, és onnantól indulhat a játék gazdag családdal.
    és nem semmi kipróbálni minden szórakozást, ha gazdag a család. akkor már melózni sem kell és csak buli egész éjjel egész nap.
    állati jó a plazma tévé, én mindig nézem velük együtt, tök mókás :) és tök jó kis zenék vannak a hifikből, meg a rádiósmagnóból se rossz és nagyon tetszik, ahogy táncolnak.
    szerintem nagyon jól táncolnak ezek a simek.
  • Carlos
    :))))
  • ranGer2
    Uhh nah jól megszívtam hogy eljegyeztem Ninát.. olyan igényei vannak áááá.. 3 különböző személlyel akar WOHOO zni
    (b@szni) meg szeressék egyszerre 3 an.. nekem ilyen nő nem kell.. meg jött a kis huga is.. nah azt meg beszártam 4 fal közé.. meghalt... még jó hogy nem mentettem el az én kis nyugalmas agglegény életemből pokollett hirtelen :(
  • legensy
    jaja. mert már nem tudtam mit kitalálni, hogy listás legyen a csajnál a pasi, ezért mindenkivel akivel csak tudtam összeismertettem és kerestem egy közös ismerőst és annak a házából,vele hívattam meg mindkettőt. de hát a tervem nem volt sikeres.
  • legensy
    szerintem holnap kipróbálom, be lehet-e falazni a kertészt és a buzit. ha igen, meghalnak. remélem lesz helyettük más és nem maradok cselédek nélkül, mert akkor megszívom...
  • akyyy
    hogyan mentél el buliba? én csak saját partit tudok szervezni, máséba nem igazán...agy arra gondoltál, hogy egy harmadik "családnál" csináltad aprtit ahova meghívtad a két skacot?
  • legensy
    ebben igazad van. nem sokat hoz a konyhára, de úgy rendeztem el, hogy mindenhol legyen. pl.a kád mellett és fürdés előtt vagy után 10 másodperc míg leszüretelte, a telefon mellett, a számítógép mellett...stb.. minden használatos dolog mellett, és ha arra járt, leszedte gyorsan.mellette dolgozott is és állati gazdag lett.
    a rohadt kertész nyanya meg, akármikor jött a kertbe, a házban is öntözte a pénzfákat és mindig lelopott róla minden pénzt!elzavartam többször is, de sajnos, nincs másik kertész.
    azt meg nem értem, hogy a bejárónő előszőr csaj volt, aztán egy mentésem után mikor újra játszottam, egy buzi pasi lett rózsaszín ráfeszülős gatyában. nem értem. és próbáltam kirúgni és újra hívni bejárónőt, de már nincsen csaj, mindig ez a buzi jön vissza.
  • Multimax
    Hát ez király!
  • Carlos
    A dühöngő örült ismét lesulytott! :)
  • legensy
    ja, és kinyírtam egy ellenszenves pasit.utálatos volt, mindig jött veszekedni annélkül hogy a családom ismerte volna. bejött a házba, hátbatámadta pasimat, miközben a kajáját csinálta, majdnem lelökte a lépcsőn, üvöltözött, meg ilyenek.
    na mondom, ebből elég!
    bezártam a saját házánál a saját temetőjébe és nem volt ideje éhenhalni mert ősei szellemei odamentek, eléálltak és halálra ijesztették. talán egy oldallal arrébb vannak a kaszásról a képek, ami elvitte a parasztot. és a szellemek képe is ott van.
    végre megszünt egy utálatos ember.
    és, ahogy szenvedett és bep...ált, és sírt és minden,... élveztem! megérdemelte.
  • Carlos
    LOL!
    Amúgy minek a pénzfa? Lusta dolgozni?
    Merthogy a 12 fa max 12x40-et ad, ami 480. Ezt kábé szerintem olyan 3-4 szintű muknkával meg tudja keresni.
    És mennyi idő ezeket a gazokat locsolni meg szüretelni? :)
  • legensy
    szóval gyagya család gyagya sztorija kell?
    akkor itt van:
    egyedülálló csajom, elment buliba, ahol szerettem volna, hogy összejöjjön egy fiúval. de mivel a fiú is csak meghívott volt, ezért se a csajt, se a fiút nem tudtam irányítani.
    én nem vettem észre semmit, csak reménykedtem szóba állnak egymással és akkor majd lehet telefonálni egymásnak hogy tervem valóra váljon.
    szóval nem vettem észre semmit, míg haza nem ment. otthon néztem az ismeretséget, a fiúval nem állt szóba, nem szerepel a listán, de szerelmes lett csajom egy másik nőbe. hogy hogy a francba történt ez, azt nem tudom, de ki vagyok akadva, mert a szerelem nem múlik, és a fiúval bár azóta sikerült összejönni és mindkét érték 100%on áll, mégsincs szerelem. és ezt rohadtul nem vágom. neveltem egy leszbit, aki már lassan kiöregedik , ezért gyorsan rendeltem neki gyereket. és neveli egyedül. család nélkül.
    hát nem így terveztem.
    másik családomban a nő özvegy lett, az meg összejött egy pasival, és a pasi első útja látogatáskor mindig a 12 db pénzfához vezetett és leszüretelte, ennek ellenére szerelmes lett belé a nő és hozzá ment.
    hát tudnak kiakasztó dolgokat csinálni...
  • Johnny23
    beinstalláltam a VIP -ból az uj számcsit,de mikor venni akarok csak az eredeti van sehol az uj,miért??????

Hogy lehet a Sim-et elküldeni uj dolgokat vásárolni a plazaba pl ???
  • cleric
    Én nem szeretem ezt a játékot. Kipróbáltam ugyan, de nem jött be. Az első része sem, a kiegészítőket nem is láttam. Ennek ellenére gyakran benézek, mert szeretem olvasni, ahogy írtok róla. Jópofa sztorik a gyogyós családokkal, érdekes jelenségek, történések. Pont ezért ideges tudok lenni azoktól a sejthalmazoktól, akik szétvágják a topikot a nyomorult kérdéseikkel. Arra gondolok pl., hogy milyen krekk kell a játékhoz, meg hogy lehet elindítani. Elhiszem, hogy mindenkinek a saját problémája a legfontosabb, azonnali választ igénylő és életbevágó. De százszor le volt írva az elején, hogy mit kell csinálni, ennek ellenére újra meg újra leírják, mások újra meg újra válaszolnak - egy ideig.

Hidd el, a fórumok lételeme a segítőkészség és a tolerancia, ennek hiányában csak kérdések lennének válaszok nélkül. Nap mint nap meggyőződök az sg fórumain írkáló emberek korrektségéről, csak hát néha mindenki besokallhat :)
  • Multimax
    Teljes mértékben igazad van.
  • PiszkosFred
    Igazad van. Reszben. Soksok kerdes elhangzott mar, amelyre a valaszok is megjottek. Csak vissza kell olvasni. Tudom, 8000 komment miatt ez nem egyszeru, es idoigenyes. Ezert az emberek inkabb kerdeznek. De erre azert jonnek a valaszok. Merthat ahogy te is irtad, ezert van a forum, hogy a simsrol "beszelgessunk". Csak tudod amikor az elmult 100-150 komment 80%a az, hogy par f***** - sajnalom, ez van, akinek nem tetszik a jelzo tehet egy szivesseget - csetkent hasznalva a forumot nyavajog a krekkek, letoltesek, daemontools es egyeb dolgok miatt, ami szinten ezerszer le lett irva. Sot, meg a FAQ is a warezrol szol, pedig a forumbol siman ossze lehetett volna mar allitani egy jo oldalt. De ehhez semmi kozom. A jatekrol meg szinte semmi. Egyket kerdes elvesz a tobbi kozott. Nem csodalkozom hogy mar felsz kerdezni. En is inkabb olvasgatom a nemzetkozi forumokat, mert amig le nem tolti mindenki, ez lesz. Szemely szerint tiltanek minden warezzal kapcsolatos kerdest a forumon - sajat magunknal meg is tesszuk - de ehhez sincs semmi kozom.

Egyszomintszaz, kis turelem, es talan ujra a jateke lesz a foszerep. Addig pedig muszaj olvasgatni ezeket a kommenteket is.
  • Riana
    tényleg nem neki irtam azonfelül ott a szotár meg van logika is vagy pedig ki kell probálni és levonni a tapasztalatokat:)

és akinek nem inge...
  • PiszkosFred
    Szerintem nem neked irta, te ertelmes kerdest tettel fel, a jatek kapcsan. Erre valo a forum, hogy kerdezzunk, nincs ebben hiba ;]
  • Riana
    hát basszus délután ota ennyi hülyeséget összehordani nem gyenge:D
    Aki itt moderálja a forumot az ilyeneknek irhatna egy privit hogy olvasson faqot és utána szépen az összes üzit letörölhetné a francba:D
  • DarkJedi
    Lol, hát vegyél ágyat :D
    Van gyerekágy, abba kell fektetni, ha nagyobb, akkor már rendes ágyban alszik.
  • legensy
    Segítsetek légyszi!

Felneveltem egy babát, aki most mászik. de az istenért sem tudom etetni és lefektetni aludni. egyfolytában hisztizik a kajáért és az alvásért, de nem tudom mit csináljak.
    Már hívtam dadát, de az sem fekteti le.
    Enni adott neki, de nem fekteti le senki.
    Talán azért mert nincs ágy?
    Én ágyat nem találtam, baba korában is a földön aludt.
    Segítsen valaki, mert így nem tudok tovább játszani, még a végén elpatkol a gyerek.
  • Adi
    Anmúgy most egy csajt most jegyeztem el.. a poén az, hogy a tesója is nálunk lakik akivel néha smárolok úgy hébe hóba.. :D Most azzon vagyok, hogy mind a ketőtt meghúzzam:D. Még egyiket se sikerült!:D
  • PiszkosFred
    Hát, végigolvastam gyorsan az este előtt az elmúlt 1-2 oldal hozzászólásait (kár volt, de ez az én bajom), és csak annyit tudok mondani hogy gratulálok a teljesítményhez..

Az egyetlen jó hír az, hogy ennél mélyebbre már nem sülyedhet ez a topik. Remélem az a pár ember, aki ténylegesen játékkal kapcsolatos információt és tapasztalatot osztott meg a többiekkel, még bírják cérnával, és ha elvonul az óvoda, akkor ismét a játéké lesz a főszerep...
  • Adi
    ááhh meghülyülök: azt írja, hogy celling too low és miata nem tudok a lepadlózot emeletre ágyat tenni
  • Devids Pro
    semmi:D
    user: faqsg
    pass: faqdown
  • Magic Boy
    Mi kell ahoz,hogy VIP tag lehessek?