FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Jaj, ezt itt hagyjuk abba szerintem, em sem, es gondolom te sem akarsz vitatkozni feleslegesen. Te megkerdezted hiszek e a meseben, en valaszoltam, ennyi.

Az teny hogy nem olvastam a forumot korabban, csak miutan eldontottuk hogy megvesszuk. De az is teny, hogy a forumokon csak a jatekkal foglalkozo irasokat es valaszokat olvasom. Az hogy egyes juzernek mi a gondja baja, cseppet sem erdekel, igy azokat az elso 2-3 szo utan ugrom is at.

Varni egy evet a kiegre es majd akkor, ebben igazad van. Abban is igazad van hogy nem mindenkinek van 13kja. De mivel keves jatekkal jatszok abban a kis idoben amikor letudok ulni a gep ele, igy azt a keves jatekot meg is tudom venni altalaban. Csakhogy nalam ezek bejarnak 3-4 honapig, igy megeri azt a penzt, es nem kell folyton krekkre vadaszni. (arra nincs idom, hogy a netet bongesszem folyamatosan, egyszerre tobb forumot olvasgassak, es figyeljem a fejlemenyeket, sorry) Mert abban is igazad van, hogy minden jatek egy betanak, mert legalabb 5-6 peccs utan eri el azt a szintet, amelynek az alap kellene hogy legyen.

Node "egyszomintszaz", reszemrol nem akartalak megserteni sem megbantani a szarkazmussal, egyszeruen reagaltam a "meses" kerdesedre.

Ui: ha csak annyit valaszolsz hogy igen, eredetivel is produkalja, akkor nincs ez az egesz...