32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7930 Nekem kérte az eredeti cd-t (első cd-t)a játék. az be töltöttem neki az alcohl viruális meghajtóba és máris elindult. -
#7929 Gameburnwolrd -
#7928 az ilyen kérdések röppennek a kukába. -
#7927 Csak az építkezést próbáltam ki és az jó volt. -
Romulus #7926 DVD-s crack honnan lehetne leszedni? -
#7925 ha au emlékezetem nem csal, akkor a vp61-es codec, itt:
http://www.fourcc.org/index.php?http%3A//www.fourcc.org/intro.php -
#7924 kell hozzá spec codec
nézd meg a gspot-tal, mi kell hozzá -
#7923 Az már működik? -
Alias #7922 Annyi kérdésem lenne, hogy a videókamerával felvett videókat hogyan tudom megnézni. A fényképeket sikerült, de a videókat nem tudom visszajátszani a felvétel után. -
#7921 az új dvd-s cracket próbáltad? -
#7920 talan... -
Romulus #7919 Nálam még mindig nem megy az építkezés! Pedig volt már mini image 5 millió crack kipróbálása de nem megy! -
#7918 Ezen az oldalon van leirva?
kerdes -
#7917 nem tudom
az ea oldalan le van irva mi van a dvd verzion -
rage at work #7916 A Sims movie editor nem a DVD verzión van csak ? -
#7915 Ezt ertem ,de ha csak az a kulonbseg, hogy interju a keszitokkel semmi mas akkor nem eri meg megrendelni, foleg ilyen dragan! :( azt gondoltam van rajta par xtra cucc, esetleg haz, berendezes szerkeszto, vagy ilyenek. sehol nincs info rola, hogy miben tobb a DVD azon kivul, amit elmondtal? -
#7914 eredetiben dvd-n megvenni talan jo, de mint irtam, itthjon ilyen nincs, legkozelebbi hely Kanada, onnan mig ideer (szallitassal, vam nelkul) 18k -
#7913 Ossz. ennyi a kulonbseg? :(( akkor ez nem eri meg a
gorcsolest! :( -
#7912 arra mar valaszolt rage -
#7911 Jaj, ezt itt hagyjuk abba szerintem, em sem, es gondolom te sem akarsz vitatkozni feleslegesen. Te megkerdezted hiszek e a meseben, en valaszoltam, ennyi.
Az teny hogy nem olvastam a forumot korabban, csak miutan eldontottuk hogy megvesszuk. De az is teny, hogy a forumokon csak a jatekkal foglalkozo irasokat es valaszokat olvasom. Az hogy egyes juzernek mi a gondja baja, cseppet sem erdekel, igy azokat az elso 2-3 szo utan ugrom is at.
Varni egy evet a kiegre es majd akkor, ebben igazad van. Abban is igazad van hogy nem mindenkinek van 13kja. De mivel keves jatekkal jatszok abban a kis idoben amikor letudok ulni a gep ele, igy azt a keves jatekot meg is tudom venni altalaban. Csakhogy nalam ezek bejarnak 3-4 honapig, igy megeri azt a penzt, es nem kell folyton krekkre vadaszni. (arra nincs idom, hogy a netet bongesszem folyamatosan, egyszerre tobb forumot olvasgassak, es figyeljem a fejlemenyeket, sorry) Mert abban is igazad van, hogy minden jatek egy betanak, mert legalabb 5-6 peccs utan eri el azt a szintet, amelynek az alap kellene hogy legyen.
Node "egyszomintszaz", reszemrol nem akartalak megserteni sem megbantani a szarkazmussal, egyszeruen reagaltam a "meses" kerdesedre.
Ui: ha csak annyit valaszolsz hogy igen, eredetivel is produkalja, akkor nincs ez az egesz... -
#7910 jaja, van rajta interju a keszitokkel. meg ugye egy dvd olcsobb mint 4 cd
de ha kiirod az image-ket dvd-re, ugyanott vagy -
#7909 Azt tudom! es semmi mas kulonbseg nincsen? mert mintha azt irtak volna valahol, hogy par extra cucc lesz a DVD-n. -
#7908 Ertem, azert erdekelne vegre a kulonbseg, ha valaki leirna, hogy van-e? -
#7907 DVD sokkal nagyobb, tobb heleyet foglal amikor bemountolod -
#7906 Termeszetesen az eredeti is produkalja. Mondjam azt, hogy ezert nem erdemes vadi uj jatekot venni? olvasgasd az ea forumait, akik oda irnak, annak mind eredeti.
es hadd ne meseljem el, hogy hany eredetivel szivtam mar, tobbet mint a warez cuccokkal, van pl. olyan amit az egyik itthoni gepen sem sikerult elinditani, csak a munkahelyi sokkal rosszabb parameterekkel rendelkezo pc-n.
A sims-rol meg csak annyit, ha olvastad volna a forumot regebben is, akkor tudnad, hogy igenis meg akartam venni, meg aprilisban, most meg DVD-n, csakhogy Kanadabol rendelve 18k az ara, szal ugy dontottem, inkabb varok fel evet, es megveszem az elso kieggel egyutt.
szal nem tudom mire ez a gunyos hang, nem mindenkinek van 13k-ja (mert mondjuk akarta, de nem ugy jott ki a lepes) egy betateszt alatt levo jatekra. -
#7905 Még nem töltöttem le, csak a cracket. Az jónak tünik. Bár csak az építkezést próbáltam ki. -
#7904 Nem kell a crack! van a mini image kb 2MB es 1000%-osan mukodik! lehet epitkezni, koltozni - ki/be, furni, faragni, asni, amit csak akarsz! -
#7903 Igen! te letoltotted mar? mert kivancsi lennek vegre mi a kulonbseg a CD-s es a DVD-s kozott? -
#7902 Remélem tényleg jó a crack -
#7901 Megjelent egy ilyen: The Sims 2 (c) Maxis *DVD* MONEY 45x50 MB -
Kjanoka9 #7900 Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a külömbség a Crush és a Love
között? Nekem csak Crush-sal sikerült férfit és nőt összehozni, és ezen a házasság sem segített. Mit kéne csinálnom, hogy igazi Piros szives LOVE legyen köztük?
Vagy lehet, hogy ez a csillagjegyeiktől is függ?
A Snooty Sims oldalon le van írva melyik jegyhez mi passzol,
a karik létrehozásakor ezt nem néztem.
-
#7899 Városi nézeten kiválasztod a házat ahol laknak a simek, majd "kipakolod" onnan, és kiválasztod az új házat. -
#7898 Hát most mondd meg, milyen az élet, én hiszek a mesékben. Én balga, vagyok olyan mocsok es hitvány, hogy megvettem a játékot(illetve közösen az asszonnyal, de a lényeg ua.). És megvan az a marharossz tulajdonságom is, hogy kiváncsi vagyok. Kövezzetek meg érte eheh. Kiváncsi lettem volna rá, hogy az általad emlitett hibajelenséget az eredeti játék is produkálja e, vagy csak a feltört változatok. És mivel a kommentek nagy resze a daemontools-szal es a vele kapcsolatos nyavajgással van tele, valószínűsíthető hogy a többség letöltött verzióval játszik.
És én alávaló gazember, szerettem volna erre az apró kérdésre választ kapni azáltal, hogy félve bár, de feltettem a költői kérdést: "megvetted vagy letöltötted?".
Na ennyi köze van a kérdésemnek ahhoz, hogy működik e vagy sem. Egyéb kérdés? -
Drbluess #7897 hogy tudok új házba költözni? -
#7896 keress olyat, akinek image van dvd-n -
#7895 tolem kerdezed? es ennek mi koze ahhoz, mukodik-e vagy sem?
vagy te meg hiszel a mesekben? -
#7894 Olyan béna lett de ebbe a keskeny csikba nemfér be semmi normális gif:)
-
Kaleb222 #7893 tetszik a logód Riana :) -
#7892 mert azokat csak abba a házba rakhatod le ahol szerzed ha elköltözöl elveszik és kezdheted előről
-
#7891 jaja
Mikor lehet kapni olyan különleges tárgyat a simem karrierjénél, mint pl. az emelvény vagy mi a politikusnál? Mert ugy jártam, hogy egyik hazban megvolt már a kémikusomnak az a gyogyszerkeverö izé; kiköltöztem vele, és a másik házban nem tudtam larakni:/