Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit én tudok az a BitHUmen ... az ingyenes bittorrentes csoda
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Van ingyenes letöltés vagy csak fizetõs van?
THX!
mondtam h elérjük a 2000-et hozzászolást
de én estére tippeltem
ügyesek vagytok
most jön a 3. cd

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
atw powa

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
pttm is az lehetne ha többen szeretnénk mint 4-en - 5-en.😞
szar de ezvan ezt kell szeretni 😄
na go tanulás byez
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Min grafika:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
remélem megmarad
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
oké,csak lehetett volna rendesen is válaszolnia,de már megnyugodtam.
amúgy thx,végre valaki válaszolt is,nem csak lámázott,etc.
na tehát kösz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
megértheted, hogyha ekkora gõzerõvel töltik a gamét, meg folyik a szervezkedés tegnap este óta, akkor félig meddig jogos a reakció.
Félig meddig mert, meg lehetett volna fogalmazni egy kicsit finomabban is.
Szóval ne szidjuk egymást ... legyen peace ...
A játékot buthumenrõl és a wandoo ról töltheted ... sok sikert !
2. én nem.. nem én kérdezek butaságokat és kb 20-30 hozzászólást kell visszaolvasni anynit kibirsz..
3. igen mivel kinntvan a játék warezon
4. igen flém off
2.vagy te a láma
3.csak ma 400 üzi körül lett ebben a topicban ,nem akarok visszaolvasni.
4.flém off