FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    A logic kapcsan van benne igazsag, igy utolag belegondolva.. Amiota sakkozok a lanyommal - nő a fun, a logic es a szoc (ha jol emlexem ezek) - konnyebben tanul, illetve könnyebben csinálja a házit. Vagyis feltunt valami hasonlo, de most hogy irtad mar tutira veszem en is, hogy van benne igazsag.

Mas dolog: oreg hiba, de leirom hatha van meg a vilagon olyan figyelmetlen "idiota" mint en ;] Vettem fustjelzot a konyhaba, mert ugyebar senki sem kezd mesterszakacskent. Igen am, de nem figyeltem. A keszuleket a konyhafalra tettem, eddig oke, de nem belulre, hanem a kulso homlokzatra. Nem is vettem eszre mindaddig, amig tegnap le nem egett a suto es a mellette allo huto. Amikor kigyulladt, vartam a tuzoltokat, de nem jottek. Gyanus volt a dolog. EKkor elkezdtem oldani manualisan a lanyt meg gyorsan elzavartam a kertbe, nehogy megseruljon. Aztan amikor alig akart elaludni, es ha el is aludt a tuz, terjedt tovabb, a lannyal kihivtam a tuzoltokat, az apjaval meg oltottam a tuzet tovabb. 2 mp es kinn voltak a langlovagok;] ELoltottak, es mivel reggel 7-8 korul tortent, ugrott az aznapi melo + suli. Mikor elmentek a tuzoltok, megneztem hogy miert nem mukodott a riaszto. Es ekkor lattam, hogy en marha kivulre raktam a keszuleket.....grrr ;]