32098
![](\"http://shiwo.freeweb.hu/banner/sims_banner.gif\")
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
neonx #7850 Szarul irtam WooHooo 3 different sims -
neonx #7849 Ez mit jelent WooHoo with dilferent sims -
Meg sem merem kerdezni, hogy eredeti e vagy warez... De azert megkerdezem, eredeti vagy warez? -
Nohat nalam eddig mukododtt a Sims
kb ket napja kezdodott, eloszor csak rohadtul belassult, nem tudtam szinte kattintani sem (lehet, hogy ilyenkor nem szabad menteni?) ma mar ott tart, hogy 10 perc futas utan, sims2.exe crah, Visual C++ library error
szal nemtom mi lesz
amikor feltettem meg 10 orakat futott egyhuzamban gond nelkul -
Nálam is előjött egy érdekes dolog. Ha van akvárium, a bejárónő csak azt pucolja, amig rá nem esteledik, semmmi mást nem végez el.
Jó lenne egy peccs. -
Nomegmég: a body skill min. 3 szintü elérése nálam a child koru sim fontos feladata, ehhez elég egy kis ugra-bugra a rádió mellett. Megfigyelésm szerint ugyanis a jógázásnál praktikusabb fitness-t adó elfoglaltság nincs. A simjeim minden reggel 1/2 simórányi jógázás következtében csúcsedzettségen vannak és ha a karrierhez body skillpont szükséges az szinte "kiadódik". És nemtom figyeltétek-é már az edzett fitness státuszt elért kölyök büszkélkedését amikor átlép a tini korba:))! -
Póbáld ki a moveobjects cheattet, mivel ezek az npc-k nem tartoznak a lothoz a törlésük nem okoz veszteséget. -
Amióta figyelgetem a skillek hatásait az egyszerű dolgokra, azóta pl. a toddlerjeim 4. legfontosabb feladata a "dugdosós" kockajátékkal való bíbelődés (fantasztikus mit össze tudnak örjöngeni vele:)). Azért fontos szvsz. hogy a kölyök már tipegő korában felcsipázzon 2-3 logic pontot és aztán child korában is sakkozgasson a szülőkkel (sajnos megfigyelésem szerint erre a nagyobb tesó nem igazán jó, ugye neki ott van inkább a csajozás/hapsizás:)) mert így egyre rövidebb idő alatt képes lenyomni a rabszolgamelót a házifeladattal. -
Norbyte #7842 Hali,
a Sim-jeim házfalához (a'la Kőmíves Kelemen) beköltözött két ürge. Az egyik a vegyesboltos a másik a bejárónő.
Ott állnak a házfalnál egész nap, csak este jönnek el onnan, akkor is csak addig, míg felzabálják a kajakészletet és játszanak a videójátékkel és pancsolnak a fürdőben.
Abejárónőnek lehet pénzt adni (1-5-10-100$)és chat-elni vele, de kirúgni nem.
A zöldségessel még ennyit sem lehet. Telefonon/interneten nem is tudom feltölteni a hűtőt, mert a szerencsétlen flótás a falamban/nál tanyázik.
Mit csináljak ezen ingyenélőkkel? -
A logic kapcsan van benne igazsag, igy utolag belegondolva.. Amiota sakkozok a lanyommal - nő a fun, a logic es a szoc (ha jol emlexem ezek) - konnyebben tanul, illetve könnyebben csinálja a házit. Vagyis feltunt valami hasonlo, de most hogy irtad mar tutira veszem en is, hogy van benne igazsag.
Mas dolog: oreg hiba, de leirom hatha van meg a vilagon olyan figyelmetlen "idiota" mint en ;] Vettem fustjelzot a konyhaba, mert ugyebar senki sem kezd mesterszakacskent. Igen am, de nem figyeltem. A keszuleket a konyhafalra tettem, eddig oke, de nem belulre, hanem a kulso homlokzatra. Nem is vettem eszre mindaddig, amig tegnap le nem egett a suto es a mellette allo huto. Amikor kigyulladt, vartam a tuzoltokat, de nem jottek. Gyanus volt a dolog. EKkor elkezdtem oldani manualisan a lanyt meg gyorsan elzavartam a kertbe, nehogy megseruljon. Aztan amikor alig akart elaludni, es ha el is aludt a tuz, terjedt tovabb, a lannyal kihivtam a tuzoltokat, az apjaval meg oltottam a tuzet tovabb. 2 mp es kinn voltak a langlovagok;] ELoltottak, es mivel reggel 7-8 korul tortent, ugrott az aznapi melo + suli. Mikor elmentek a tuzoltok, megneztem hogy miert nem mukodott a riaszto. Es ekkor lattam, hogy en marha kivulre raktam a keszuleket.....grrr ;] -
Mivel tudom CD-re írni? A nero+daemntools páros nem akarja, Clon CD se... -
A rendőröm tegnap detective lett. Erre a logic és body mellett bejott a kepbe a cleaning is ;] Nem igazan ertettem miert, mert az oke hogy "megtisztitja a bunozestol a vilagot", de azert ennyire nem kellene a "tisztitast" szo szerint venni...
...de igy "a magas cleaning egyfajta pedánsabb viselkedést" mar azert jobban ertheto, hogy miert is van a skill is a kovetelmenyek kozott. Legalabbis jobban illik a viselkedes miatti kovetelmeny a kepbe, mint a wctakaritas soran szerzett tapasztalat szuksegessege ;] -
Lehet hogy csak bele magyarázok a dolgokba és ellenőrizzétek amit mondok, de mintha:
-a magas body skill sokkal lasabb energiavesztést
-a magas logic gyorsabb tanulást
-a magas charisma rugalmasabb szociális érintkezést
-a magas cooking egyfajta népszerűséget (pl. a community lot-on és mindig grilleztetek a simeimmel, hát netudmeg mekkora a siker)
-a magas creativity kellemes pénzszerzési lehetőséget
-a magas mecha meg persze a kisebb javitások gyor elvégzését
-a magas cleaning egyfajta pedánsabb viselkedést
eredményez. Ha igaz amit megfigyeltem végre a skill szerzés nem csupán a karrierépítés szükséglete.
-
Ellemeztem az un. "jumping bug" természetét:
A jelenség a "fertőzött" karakter kötetlen beszélgetések eseményéhez tartozik, függetlenül attól hogy a beszélgetést ki kezdeményezte. Mivel ez az esemény egy átlagos cselekvéssor 60-70%-ban (talk-chat, étkezés, kávézás, áztatás a hottubban, tv-zés, relax(és innen befelé wh-ig)) benne foglaltatik sajnos a folyamatos gamálásnak annyi. Célszerű a karaktert (és persze családját) lehibernálni addig amig a Maxis nem patch-eli a dolgot. Vigyázni kell, hogy ha más simek a "fertőzöttel" szociális kapcsolatba kerülnek mellőzzék azokat az interakciókat amelyek vmilyen szinten tartalmazzák a kötetlen beszélgetést. Természetesen a "talk" menü egyéb pontjai korlátozás nélkul használhatók és a chat-en kivül is minden egyéb interakció. -
Én tegnap vettem észre - eddig elfelejtettem tükröt venni, én balga, de nem kellett charisma -, hogy a tini korú simeknél előjöhet a serdülőkor egyik legjellegzetesebb problémája, a pattanás. Le a kalappal a fejlesztők előtt, eddig is tudtam hogy mindenre odafigyeltek, de ez meglepett. Kellemes csalódás mondhatni ;] A haj és egyéb - az életben is egy fodrász és skinkészlet által - megváltoztatható dolgokat is el lehet végezni a tükörrel, erre is tegnap figyeltem fel. Ez is tetszik;]
Család és munka mellett nem sok időm van játszani, esténként fél, max egy órácskákat ha sikerül leülnöm ezzel a céllal a gép elé, ezért lehet hogy másoknak triviális dolgokra jövök rá, de nekem még új. Minden napra van valami kis meglepetés ;] -
Az ajánlattételek menüje a személyes radiálon a "propose", innen befelé van az "engagement" pont, ez az eljegyzés. Természetesen mindkét résztvevőnek illik fizikailag és mentálisan is "ott lenni a dologban", nyílván a fokuszban lévő karaktert látod, de a másik félről is gondoskodni kell, oldani a gátlásokat (megetetni, beszélgetni, flörtölni(a caress, a sweet talk a menő), némi "kiss" sem árt (ebből sem kell mindig a legrámenősebb) és aztán az ajánlat. Ha megvan az eljegyzés (némi kis videó megy róla) jöhet a move in, és összeköltözés után egy esküvői parti kertében a megfelelő kis "házasság kapu" és a torta beszerzésével jöhet a végleges szentesítés.
Mindig illik a fontos fordulópontoknak (születésnap, házasság) a körítést megadni, ezeknek a rekvizítjei nagyon piti áron beszerezhetők, az időnek ura a játékos és arra ad lehetőséget a simnek amire csak akar! -
Nekem felotlott a fejemben egy erdekes kerdes, nem tudom valaki probalta-e mar? Szoval, adott egy lakott haz, ami eleg jol nez ki es nekem nagyon tetszik. Ha kirugdosom a lakoit egy kivetelevel es bekoltozom az ott maradohoz, akkor ingyen enyem a peco? Esetleg kesobb kirughatom az ott maradot is? -
Ez nagyon cool! :) -
FAQ! olvasd el! itt van a leggyakrabban elofordulo kerdesekben! -
amúgy a jeggyűrűt már egymás ujjára húzták, de nem tudom milyen szöveg volt, azt tudom, hogy mikor a párbeszédüket irányítod és körbe van a sok szöveg, valahol óra mintájára 8 óra körül volt az eljegyzés. bocsi, hogy csak ennyire emlékszem. -
Helló Népek!
Lehet hogy nem új, de leírom:
A simet a saját karrierajándék kütyüjén a meghivott vendégbarát is tudja oktatni akkor ha a meghívott barát adott skillje a simehez képest magasabb. Nagyon hatékony módja a tanulásnak.(pl. nálam a falu doaenje, egy igazgató főorvos tanítgatta háziorvos kollegáját a betegtrancsírozás művészetére)
A megbetegedett sim ápolásának nálam is bevált módja az, hogy miután rendbe rakattad vele a fizikai "need"-jeit (hunger, blader, higiene) relaxaltatod egy kényelmes ágyban, rakjál be neki rádiót és mehet az olvasás vagy az ábrándozás (az első a funt-t a második a social-t ha nem is növeli, de legalább szinten tartja). -
jó neked, tudsz "hemperegni". áruld már el hogyan kell mert a csaj már egyfolytában bőg, azt hiszi megcsalja a pasi és elhagyja őt. -
Drbluess #7828 Hi
Kellene egy kis segítség, nem írná le valaki magyarul, hogy ezt a mini Image fájlt, hogy kell használni?
Vagy ha esetleg volt róla szó hányas hozzászólás.
És még 1 hogy tudom megkérni valakinek a kezét, már dúl a love hemperegtünk is de, nem tudom, hogy kérjem meg a kezét az időm, pedig egyre fogy
-
Mar valaki foglalkozott a magyaritas gondolataval, csak nem tudom ki volt az, de ha jol tudom a magyaritasok oldalon megtalalod oket!? -
tudja valaki hová kell beírni/átírni az angol szöveg helyére a magyart? nem találom sehol a szöveg filet. -
Sajnos csak a winyomra, de azoknak az oldalaknak valamelyikerol toltottem le amit te irtal be ide. Egyebkent mindegyik haz baromi draga! a legolcsobb, legegyszerubb is 50-70k korul
van! :(( -
ehh mintha nemtudnám... van hangom is, sot mindig tisztaba rakom meg etetetem stb... nem kell itt magyarazni -
kapcsold be a hangot akkor hallod mikor sir.D
amugy meg a gyerek fejénél ha a zöld átmegy sárgába akkor nem árt már tisztába tenni és megetetni:)
annyi bőven elég nem kell mindig odarohangálni
ha gáz van ugyis odamegy a szülő magától
-
Persze, hogy szültem, de csak virtuálisan:) Mind a négy gyerek közös szülőtől született, tehát ujszülöttként látta meg a világot, ezért megértelek, mint virtuális szülő, őrjítő volt míg felnevelkedtek:( Már az egyik srác felnőtt, két kamasz lány és egy kisiskolás fiucska, ezért voltam a buszos kaland után kétségbeesve.....egyébként én is csak poenból írtam Cement, alias Beton:)))) -
poén volt... amugy igeny, jelenleg 4 lányt nevelek, 3 kamasz 1 újszülött (nem csecsemő, UJSZULOTT) tehat meg a needsjeit sem latod. nem tudom hogy szultel e mar, de eleg szar figyelni hogy mikor sir a gyerek -
Igen, az elköltözés a megoldás, most mindenki él és virul, és az egyik gyerek már felnőtt lett:) Kiváncsi vagyok, ha meghal az apukáju, sajna ahhoz már nem sok kell, hogy fognak működni? Illetve, hová költöznek majd a testvérek új családjaikkal? -
Válasz cementnek: igen jó körülmények között élnek, van 150 ezer forintjuk, vagy mijük:) Mindenük megvan, de nem tudom, hogy neveltél e már egyszerre 4 gyereket, nem könnyű ám, azért ilyen nagy a mellényed:) -
Hova tetted fel szeretném én is letölteni nagyon jol néz ki!
-
Ha meghalnak, pereld be az allamot ;] -
kikoltoz, bekoltoz
sajnos a butorokat ujra meg kell venni -
koltoztesd el a csaldot mashova -
biztos olyan szar körülmények közt tartod őket, hogy jobban érzik magukat a buszon mint a házban, ezért nem áll szándékukban leszállni!!! :D -
Nem is vertem őket:) Sajnos ha kilépek a játékból, akkor sem akarnak leszállni a buszról, lassan éhenhalnak a buszon:( Ezt a marhaságot! -
Köszi!!! -
mike369 #7811 gratulálok!