FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    A Sims1 a változatlanság világa volt, 5-6 éve már hogy először játszottam vele és szükség is volt hogy aztán beszerezzem a kiegeket szépen sorban mert így is olykor kitört az unalom. A Sims2 elsőre megriasztott a dinamizmusa miatt, olyan pánikban voltam hogy ki is kapcsoltam az öregedést, bevallom most is megteszem néha-néha hogy úgymond "rendezzem a sorokat". El sem tudom képzelni hogy minként lesz az amikor az első simem meghal, valószinü úgy fog érinteni mint egy jó ismerős távozása. Főleg ha úgy tekintem hogy ezeket az őssimeket igazándiból a Sims1-ből helyeztem át (persze csak vonalakban és a nevük azonos csupán) és már ott is megszoktam őket. Rá kellet jönnöm hogy el kell őket engednem, hagyni meghalni. Telitődtek, már szinte terhes nekik az simélet; kipróbáltak már sokféle dolgot, a skilljeik maxin, legalább 1 karriert végigfutottak, már unokájuk van. A hivatalos site bbs-én olvastam, hogy a simhalálnak is vannak változatai, hát én szeretném ha a Kaszás hawai tánconők kiséretében jönne el értük.