FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Vettem egy telket, felepitettem ra egy takaros kis hazat, es szinte teljesen elfogyott a penz. Na mondom sebaj, majd megyek melozni, es aprankent visszajon, ahogy regebben. Erre a mikroban felejtettem a kajat (ramcsongetett egy csinos szomszed, es ugye egyedulallo apakent muszaj szivelyesen udvozolni az ilyen szomszedot - csak az asszony meg ne tudja;]), az meg/ki gyuladt, majdnem leegett miatta az egesz konyha. Mire sikerult eloltani, rajottem, hogy en marha nem csinaltam zuhanyzot - a tuzoltastol e, vagy nem, nemtudom, de ahogy sikerult eloltani a tuzet, utana egybol jott a kivansag es az effekt, hogy jo lenne megmosdani. Ezt tukrozte a szomszedasszony arckifejezese is eheh ;]

Es most szegeny simsem ott all a lakasajtoban, nagyonbudosen, es varja haza az egy szem lanyat az iskolabol - aki komplett pszihopata egyebirant (azzal szorakozik szabadidejeben, hogy a konyhaban megall a huto elott, es rangatja mint valami elmehaborodott - hiaba, az en kislanyom sniff..sniff..:DD) -, es azon gondolkodik, mit kellene eladni, hogy legyen valami tisztalkodoberendezes.

Egyszoval reszemrol eddig nem csalodtam a masodik reszben, megerte a penzt.