32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
zizzenet #7528 Nem játszottam soha az első résszel, ezért ezen a programon keresztül ismerem meg a Sims világát. Lenyűgözőnek tartom, ötletesnek és felettébb szórakoztatónak. Ehhez hozzá kell tennem, hogy - szerintem legalábbis - kifejezetten nehéz játék. Kétlem, hogy egyértelműen szimulációnak lehetne nevezni, azonban legalább olyan szerteágazó és koncentrációt igénylő, mint a színvonalasabb hagyományos stratégiai játékok.
Olvastam, hogy többen is lecserélték a zenéjét, mert nem nyerte el tetszésüket. Lehet, egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem a zene éppoly jól illeszkedik a játékba és hasonlóan magas színvonalú, mint a produktum más részei. Szerintem tökéletesen aládolgozik a játék hangulatának, és emellett még csak nem is nevezhető igénytelennek se a dallamvilága sem a hangszerelése (igen, ez utóbbi sem). Apró finomság, bár valószínűleg ti is észrevettétek, hogy az énekszövegeg is imitációk (másképp halandzsák), akárcsak a simek szövegei.
Köszönöm spontán felszólalásomra fordított figyelmetek. -
#7527 Koszi a tippet, de azota megoldottam mar (most a teve sz**rt be, de a szerelo majd csak reggel fog jonni...) Van minden kis olcso ketyere, ami segit ;]
Viszont kerdeznek: van lathato jele az aging off parancsnak a sims statjan kivul? Es egy munkat ha elvallalok, hogy lehet kilepni onnan? Marad a kirugatom magam modszer? -
Matheus #7526 logó alatt szted mivan?? bazz, oda rákattintasz és ott ....... olvass vissza egy kicsit!!!! -
bazze #7525 Lehet valahol a gémhez kiegészíő tárgyakat letölteni???? -
#7524 ehhh erre jó az 50-be kerülő kis füstjelzuő bigusz ami jelez a tüzoltosagra es 1masodperc alatt eloltjak a tuzet... meg ha mar ezen a reszen jarsz vegyel riasztot is... -
#7523 sorry de végülis a gond továbbra is adott maxon senkinek se müködik a hütője és ez egy bug? -
#7522 Mi lenne, ha jó helyre küldenéd a válaszod? -
#7521 #7504 -
banita #7520 Helló lehet hogy hülye kérdés de mi az a V.I.P. és hol van? -
#7519 és már 1 hete kukkol már a szomszéd is felpofozta éjjel meg nem jönnek az ufok pedik 22-hajnalig lesi őket
-
#7518 maximumon van a logica -
#7517 nézzél sokat távcsővel!!! meg lett már mondva...
olvasni kéne kicsit -
#7516 olvasd el a faq-ot!
az hogy a játékot megéri e leszedni azt neked kell eldönteni nézz simses oldalakat és ha tetszik a szimulácios játék töltsd le
mi imádjuk ugyhogy ez szubjektív neked fog e tetszeni.
-
#7515 hivj takaritót! vagy gazolj! -
#7514 Lehet az abaj hogy maximumon van van a főzése? valaki akinek maximumon van a főzése tud főzni?
és nekem 10 logicom van és a csajt egyszer se rabolták el az ufok:(
Szoval lehet ez egy bug van már valaki maximumon hogy nála is ez e a probléma?
-
#7513 tudomhoygkell!
tele a hütő!
de nincs főzési lehetőség! semmit se tudok se nasit se serve se saját hami semmi nem jelenik meg csak egy jungle bottle
csak az
-
#7512 azért nyavajog a tisztaságért mert koszos tányér vagy csésze vagy pelenka vagy szemét hever a helységben -
Rossi1 #7511 Csaó!
Boccs, hogy ilyet fogok kérdezni, de nem szeretnék kb 7000 hozzászólást végigolvasni...De megéri leszedni a játékot?Azért kérdezem, mert az első sem volt meg...A másik mit jelent az, hogy mountolás? Mert ilyet még soha nem csináltam és hogyan kell csinálni? Mert a Clone Cd-s verziót tudnám megszerezni...Előre is köszi, és boccs a hülye kérdésekért ,de kezdő vagyok...Csaó Rossi1 -
#7510 amugy jonehany dolog miatt szerintem is loller a jatek...
pl.. nem talaltam ertelmes konyhai asztalt... van egy ketto de az vagy antik felesegu szarsag.. vagy.. nemtom.. nincs mit magyarazni.. nincs ertelmes konyhai asztal ahol kajalni lehetne...
aztan..allandoan sirnak hogy kosz van.. hat en mar szetkerestem magam de akkor se talalok porszivot vagy akarmit amivel lehetne takaritani... a wc-k meg ilyenek azok ki vannak takaritva...
aztan...
az elso reszben volt ilyen tukros szekrenyes mosdo.. itt meg nincs. hat loller.. no mindegy..csomo dologban szerintem irto gagyi az egesz..
leginkabb az zavar a SIMS ben hogy baromira nincs eltalalva az ido....van hogy reggel 20 perc alatt ebred fel az emberem holott kialudta magat.. igaz pisi mar megvolt.. node kerem.. szerintem akarmelyik ember a felkelest es a reggeli hugyozast elintezi 5 perc alatt....
de sokmindennel nem vagyok megelegedve .... remelem majd egyszer eltalaljak azt az idot amikor nem hirtelenjeben telnek el a napok... -
#7509 huto: lecsekkolod van e kaja.. felhivod a pizzzas alatti kajarendelot.. megjelenik egy fuggoleges csik.. aminek a tetejen van egy haromszog arra kell nyomkodni es TADAAAAAM... jon akaja... anyam is vak volt ehez... -
#7508 Ja nálam a férfi lett terhes, mert mindig az nézegette a csillagokat :) -
#7507 ujabb érdekesség ha anő naplot ir arra megy a férj a nő magához szoritja a füzetet hogy ne lássa a férj hogy mit irés amint elmegy a férj mindenféle másik hapsirol irkál a naploba:D
a kajagonddal továbbra isküzdök!
Nemmüködika hütömmit csináljak?
plusz ujab bug!
nekem
be szokott ragadni a munkába vivő autonak a hangja!
hallom hogy berreg közbe rég elment.)
ha elmegyek városba és hazajövök megszünik.
plusz az interestet nemlehet maxra felvinni mert 3mindig üres és a többiből nyulle pontokat:(
-
#7506 add nekem én az istennek se birok zöld kölyköket tenyészteni:D
-
#7505 a férfi lesz terhes és az fog szülni?!
-
#7504 Hali!
Most van egy újabb problémám......
Egyszerűen nem akar elindulni a game.A bevezető video után,mikor elkezd tölteni kiküld egy hibaüzenettel!
Szerintetek mit csináljak??
Csak azért érdekes ez mert 6 napig bírtam játszani most meg hirtelen már nem -
#7503 Hát ezt épp most tapasztaltam.. :DD
Csávó logic skilljét mindig a stargaz-el fejlesztettem, és épp elérte volna a 10-es szintet, mikor jött az anim, hogy elvitték, aztán mikor visszahozták, elkezdett nőni a hasa, és pár nap múlva szült ilyen zöld bébit..
Most micsináljak az ufógyerekkel? Mikben különbözik a normális emberektől? Van valami über képessége? :) -
#7502 telepíts egy sima hapit és nézz vele éjszaka sokat teleszkóppal! majd elrabolják és aférfi terhes elsz és zöld gyereket fog szülni! -
#7501 #7473 -
Quick Silver #7500 Hali
Van egy kis gondom nem tudok építkezni a játékban se falat
se emeletet nem tudok építeni.
Tud valaki sigíteni?
Előre is köszi. -
#7499 szoval továbbra is szeretnék ufógyereket összehozni miért nem megy?szült már vki zöld bébit?
Vki mondta hogy a főufocsaládba jön gyerek de nekem ott se sikerült -
#7498 namindegy szal továbbra is van ahűtőgöndom plusz a zöld nagyufo apolitechizé terméketlen egyszerüen nemtud gyereket csinálni nincsgyerekcsinálásiopcio wohovan gyereknincs előszőr azt hittem azért mert már tehres a felesége(de mégsem volt az) de aztán mig a feleség dolgozott megwohozott egy másik csajtés a feleség sajna pont akkor jött haza amikor még javában hancuroztak ugyhogy a feleség 100%a rögtön leesett -20ra felpofozta a férjet felbontotta az eljegyzést majd elköltözött a lányával együtt.
Gondoltam nembaj ugyis 4 nap mulva öreg nyanya lett volna belőle.
De az uj fiatal pipiknek se tud gyereket csinálni.
Ugyhogy lehet selejt a főufo?
-
#7497 grt:D chetalej pénzt
-
#7496 baz ne nézz már hülyének! maximumon van az összes tudománya
egyszerüen nem müködik a hütö ha ujat veszek akkor se -
#7495 Dehogy, ragógumiért... -
Matheus #7494 vagyis a File Planet pack ... :D -
Matheus #7493 kira, megvan a IGN Pack, igen yo ... -
#7492 pénzért vetted? -
#7491 Vettem egy telket, felepitettem ra egy takaros kis hazat, es szinte teljesen elfogyott a penz. Na mondom sebaj, majd megyek melozni, es aprankent visszajon, ahogy regebben. Erre a mikroban felejtettem a kajat (ramcsongetett egy csinos szomszed, es ugye egyedulallo apakent muszaj szivelyesen udvozolni az ilyen szomszedot - csak az asszony meg ne tudja;]), az meg/ki gyuladt, majdnem leegett miatta az egesz konyha. Mire sikerult eloltani, rajottem, hogy en marha nem csinaltam zuhanyzot - a tuzoltastol e, vagy nem, nemtudom, de ahogy sikerult eloltani a tuzet, utana egybol jott a kivansag es az effekt, hogy jo lenne megmosdani. Ezt tukrozte a szomszedasszony arckifejezese is eheh ;]
Es most szegeny simsem ott all a lakasajtoban, nagyonbudosen, es varja haza az egy szem lanyat az iskolabol - aki komplett pszihopata egyebirant (azzal szorakozik szabadidejeben, hogy a konyhaban megall a huto elott, es rangatja mint valami elmehaborodott - hiaba, az en kislanyom sniff..sniff..:DD) -, es azon gondolkodik, mit kellene eladni, hogy legyen valami tisztalkodoberendezes.
Egyszoval reszemrol eddig nem csalodtam a masodik reszben, megerte a penzt. -
#7490 akkor jo. nekem még csak fiu:/ de legalább van remény. azt kezdtem hinni hogy bug... -
Norbyte #7489 Ige'.
Elsőre.
Aztán meg fiú is.