FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!!
    FUN-gondok:
    Tapasztalataim szerint a gyerekek által elérhető egymagában is űzhető szórakozási lehetőségek közül csak a TV és az úszómedence ami megfelelő intenzitással tölti vissza a fun-t. Ez azért meglepő mert a TV 6 fun adata mellett a töltési átlag min.2 egység folyamatos, az elvileg 7 fun-t adó játékláda töltési átlaga 1 egység szakadozott. Ugyanezen alacsony értékeket tapasztaltam a hinta, a video és computer játékok esetében. Nemtom csak nálam ezek az adatok?? Nézzétek már meg, ha van kölyök vagy tini koru simetek. Az úszómedence mondjuk naccerű lenne, csak nagyon intenzíven szedi le az energiát:((. Nem szeretném az "american standard kid" esetét egy vidám és elégedett, de TV-n felnőtt és lyöttyedt fizikumu simet.
    Javaslat a srácok energia gondjainak megoldására: vedd meg a legtutibb energiatöltő adattal rendelkező simple ágyat és ha hazajön a suliból a kölyök tedd le 2-3 órára aludni (nem relax, nem nap hanem alvás), 18-20 h-ra fel tudod kelteni és éjfélig még sok minden belefér (házi, játék). Talán már mondtam, de jó dolog a házifeladatnál a szülői közreműködés a rövidebb időtartam miatt.