32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    különűálló

mondjuk szerintem vmilyen meglévő ruha segítségével tuti lehet újat is csinálni, bár én visszariadtam a textúrák szerkesztgetésétől :)
  • BoSA
    Hehe, hétvégén játszottam a Simsel, erro odajön a feleségem a géphez, én meg mutatom neki (nagy örömmel) hogy már a karakteremnek van barátnője, akivel el vannak jegyezve. Erre ő meglátta hogy a jegyesem egy néger csajszi, és kiakadott, hogy miért nem tettem bele az ő karakterjét(mármint a feleségemét) a játékba. Kénytelen voltam kidobni a házamból a néger csajszit, és most kinnt kell ülnöm a házam előtt, hogy mikor jár arra a feleségem akit meg kell ismernem. Már lassan ki fognak rúgni a munkámból is.

Olyan történt nekem hogy leraktam a padlót a házban, erre a ház egyik oldalán kilóg a padló a kertbe, kábé 1m a föld felett. Hogyan lehet ezt eltüntetni?
  • TopGun
    Aham! ertem koszi!! kiralysagos! akkor evvel at lehet szinezni barmilyen ruhat, de mivel lehet ujfajta ruhat, cuccost csinalni? es ez a bodyshop amiben nezted, ez a kulon allo bodyshop? vagy ami a jatekban van?
  • Mike
    bodyshopban van olyan opció, hogy export
    őpl. ki lehet exportálni ruhákat, és így kiteszi sima bmp-be. azután ezzel már csinálhatsz bármit
  • Sipocz
    Végső soron nem is a napirend a gondom és a fun-szerzési lehetőségek azért megvannak nagy változatosággal. Sőt a legjobb fun-szerzési lehetőség a játék a haverokkal és ezt forszírozom igazán. Ami igazán meglepő számomra azok a leírt számszerűségek, tehát hogy egy 6-os egység jobban növeli a jellemzőt mint egy 7-es. A simkölykök egy magamról-magunkról mintázott simpár gyerekei és sajnos örökölték az apjuk lustaságát lehet hogy ezért okoz nekik nagyobb örömet az agyatlan TV-nézés (bár nagyon tiltakozom mert sportolni és ezen belül főleg úszni szeretek magam is a TV-t meg ki nem állhatom:)). Arra már ez első simtinivé-válás során rájöttem, hogy nagyon fontos a gyerekkori edzettség már csak azért is mert a csajok szivesebben veszik a "megközelítést" (gondolom a másik nemnél is ez a helyzet:), csak fiaim vannak:)).
  • TopGun
    Hova exportalod ki? es melyik bodyshopbol es mivel szinezed at? fotoshop?
  • Mike
    nem lehet, hogy amit sokat csinálnak, annak egyre jobb mondjuk a fun növelő képessége?
  • Mike
    Nos. Nálam szinte nem néz senki TV-t, max a vendégek kapccsolják be. A TV nálunk mint testedző készülék funkcionál max, bár a hifi szvsz erre is jobb. Akölkök úszni nem nagyon szeretnek, computerezni a kicsi szokott, a nagy ritkán. A nagy táncolni szeret :) egyedül, társaságban, mindegy. szépen megy tőle fel a funja, meg el sem hízik :)

egy átlagos nap a következőből szokott álni, a nagy hazjön lelkendezve az A+ jegyével, apucinak megmutat (apuci du. jár melózni) ugye a suliban a fuunja eléggé leesik, de legalább eszik, szal kajálni nem kell, szobájába leteszi a füzetét, majd közreműködésem nélkül is magnó be, tánc, és ezzel jól elvan addig míg meg nem jön a kicsi. Ilyenkor már elég magas a funja, ahhoz, hogy megírja a hf-et. Kicsi jön haza, folyamatosan platinumban van, mert élete vágya az A+, kap érte 3500 pontot :) szal apuci örül neki is, a kissrác általában leül a bátyja szobájában computerezni (ugyan vettem neki is egyet, de azt még életében be nem kapcsolta) szal amíg a bátyó tanul, addig játszik, aztán a bátyja vagy apuci (ha otthon van) segít neki megcsinálni a leckét. Innentől meg mindineki azt csinál amit akar, és még mondjuk csak este 6-7 van,, simán fent vannak 10-11-ig, mondjuk a nagy a dolgait letudja 4-re, szal bőven van ideje csajozni, max aznap nem ő segít a kicsi hf-jében, hanem apuka, amikor hazajött a melóból, 8 fele
    Furcsa, de anyuka nem nagyon törödik a kölkökkel, azzal együtt, hogy egész nap otthon dekkol, de legalább már jól főz
  • Mike
    megnéztem a bodyshopot.
    szerintem át lehet szinezni, egészen egyszerüen úgy, hogy kiexportálod a ruha textúráját, módosítod, majd beimportálod a játékba
  • Mike
    akkor kezd el irni
    majd mindenki hozzátesz, ahogy a faq-hoz is
  • TopGun
    Biztos nem a jo verzioval probalod! Az Alcoholclone es a DVD clone TUTI mukodik!! kivan probalva! az epitkezes is megy bennuk!
  • angello
    nekem is hasonló gondom van én dc röl szedem de letöltésnél megsérül mert mindig más helyen ír ki mountolásnál hibát
  • dirty dogg
    hát én kiírtam cd-re meg má minden szart kipróbáltam, de rohadtul nem indul ez a tetü. kicsomagolom-mountolom-ilyen warez olyan ide-oda másolás baszik rám....ott rohadjon meg ahol van!
  • Sipocz
    Helló Népek!!
    FUN-gondok:
    Tapasztalataim szerint a gyerekek által elérhető egymagában is űzhető szórakozási lehetőségek közül csak a TV és az úszómedence ami megfelelő intenzitással tölti vissza a fun-t. Ez azért meglepő mert a TV 6 fun adata mellett a töltési átlag min.2 egység folyamatos, az elvileg 7 fun-t adó játékláda töltési átlaga 1 egység szakadozott. Ugyanezen alacsony értékeket tapasztaltam a hinta, a video és computer játékok esetében. Nemtom csak nálam ezek az adatok?? Nézzétek már meg, ha van kölyök vagy tini koru simetek. Az úszómedence mondjuk naccerű lenne, csak nagyon intenzíven szedi le az energiát:((. Nem szeretném az "american standard kid" esetét egy vidám és elégedett, de TV-n felnőtt és lyöttyedt fizikumu simet.
    Javaslat a srácok energia gondjainak megoldására: vedd meg a legtutibb energiatöltő adattal rendelkező simple ágyat és ha hazajön a suliból a kölyök tedd le 2-3 órára aludni (nem relax, nem nap hanem alvás), 18-20 h-ra fel tudod kelteni és éjfélig még sok minden belefér (házi, játék). Talán már mondtam, de jó dolog a házifeladatnál a szülői közreműködés a rövidebb időtartam miatt.
  • Shep
    Srácok, lenne egy amatőr hozzá nem értő kérdésem, majd lehet röhögni is csak azért ha a röhögést befejeztét válaszoljatok. Na akkor nem játszottam az első résszel, ezzel se nagyon akarok, csak mondom azért mégis kipróbálom egy pár órát rászánok, és emiatt nem akartam a tutorialt végignyomni, ezért elkezdtem a a rendes játékot, nade mit is kell csinálni, mert vmi házat kiválasztottam tudtam az ajtótokot változtatni meg ilysmi, de család az nem volt, szóval nem volt nagy sikerélmény számomra a játék, tehát valaki leírhatná, hogy hogyan is kell nekikezdeni, hogy legalább figura legyen a házban.
  • angello
    az eggyik verziónál ezt írják ez okozhat beolvasási hibát
    mountolsánál?

The Sims 2 is the sucessor of the critically acclaimed masterpiece by Will Wright and Maxis. With more options and more possibilities, hardly anything is impossible for your sim to achieve.

The .mds file of CD3 has the same hash as CD2 so just download the mds of CD2 copy it and rename it to CD3.

Thanks to Brisk for this release.
  • TopGun
    Ronaldo07 Megvan amit kertel, ha itt vagy irj privit es megirom amire kivancsi vagy ok?
  • TopGun
    Meg egy bocsi! mar megtalaltam a tobbit is! :)
  • TopGun
    A multheten penteken leszedtem a DVD-s verziojat a jateknak, nem talaltam eddig semmi kulonbseget a CD-s verzioval szemben. Erdekes, hogy mar 5 fele verzio jelent meg a Sims2-bol, nekem mind megvan, de csak kettot probaltam ki eddig ami mukodik, az elso az AlcoholClone a masodik a DVD clone verzio, van meg 3 ISO-s is azt a heten probalom elinditani es epitkezni veluk...
  • ZsZso
    Mike, ez vicces ... te tuti kiérdemelnéd a "topik válaszadója" címet :)
  • TopGun
    Riana! a kulonallo Bodyshop-ban sem lehet semmit atszinezni, amit a jetekban levovel nem lehet, kiprobaltam, nekem megvan. A neten levo cuccokat maskepp szinezik at, valami mas szerkesztovel, vagy valami :(
  • ZsZso
    Nem rossz. FireFoxban lejebb vannak a gombok ... a rohadt böngészője :)
  • TopGun
    Bocsi!meulthetne=penteken
  • The Hedgehog
    mivel tudnék én egy vip-tagságot kiérdemelni?
  • TopGun
    Sziasztok! a vip-bol hova tunt a meulthetne meg bentlevo sok cucc? en penteken mar nem tudtam megvarni, hogy feltegyek amit kertem es ma reggel mar csak a zold computer van benne! :(((
  • The Hedgehog
    azt én is szivesen fogadnám... köszi!
  • Coolfire
    Meg egy kicsit megújítom a FAQ-t ha nem baj.Teszek én is vmit a közösségért..:))))
  • Coolfire
    Na csináljunk egy tippek és trükkök szekciót?Most nagyon ráérek..:)
  • marsu
    Mi az a Body Shop?????????
    Mire jó a Body Shop???????
  • Mike at home
    egyszerubb mint megolni
    es rossz emlek sem lesz, hogy meghalt
  • Mike at home
    win98se alatt sokkal jobban fut keves rammal

a keves ramba a 512 is beletartozik :)
  • Mike at home
    hogy neznek ki a csotanyok?
  • Mike at home
    hasznalj regebbi grafkartya drivert

esetleg csak whql-s detonatort, ha a mostani nem az
  • Mike at home
    mert cracket hasznalsz

tobbet ne kerdezd meg, mert totolve lesz a hsz.
  • Mike at home
    nem vagyok Maxis fejleszto
  • Mike at home
    egyebkent te is olyanokat kerdezel, amit mar elotted masok szamtalanszor

csak megemlitem...
  • Mike at home
    nem
  • Mike at home
    de ugy :)
  • Mike at home
    vmilyen zajkelto lada, tanc
    eloszor csak alaig mozog ra, lesobb majd mar figurazza, sot sajat maga is bekapcsolja, ha lement a funja

nalam a tinedzserkolyok mar nagyon nyomja :))

arrol nem beszelve, hogy jotekony hatassal van az alakra
  • Mike at home
    sajnos egy gramm idom nem volt foglalkozni vele a hetvegen

sajnalom :(((