FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Riana
    Uj faq van akkor megmi a faqért ide irogatjátok?! olyan idegesitő hogy ezer oldalon csak arrol lehet olvasni hogyhogy indul meg hogy nem...

public wohot ugyhogy épitesz a komunici lotba hot tubot meghivod a simset a városba aztán hajrá...

A gyereket ha move_objects on-al törlödki a kövijátéknál tényleg visszajön sőt elveszik az addig minden megszerzetrt tudás meg ilyenek.

Ugyhogy a legjobbmodszer a gyerek kiiktatására ha gyorsan felnő és nem tanul,mert akkor 2nap mulva elveszik tőled.

Ha van bébid akkor nem megy el dolgozni a csaj amig nem hivsz hozzá nanny-t ilyenkor kivesz szabadságot.

Plusz hameg tudod ugy oldani hogy a nanny egy idő után ugye elmegy és ezt pont ugy időziti hogy te addigépp dolgozol akkor vki bejön aházbaéselviszi acsecsemőt.

Nekem egyszer sikerült ilyen pont egy olyan gyerekkel akit nem kellett volna elvinni

Azota meg visszamentődött a másik annél még véletlenül se tudom kiszámítani hogy addigra menjen el.

Tudja vki ha nannyt hivok az hány orát van nálam?
    Plusz amikor hivom az első az azonnal jöjjön és mi a másik 2?

Pliusz ha comunici lotba veszek ruhát azt hogy tudom felvenni? mert nekem nem cseréli át arra amit vettem

plusz a kertitörpe másnál is elmászkál?

nekem egyszer csak közölte a sims hogy lemegy megkeresni a törpét és sütty kiment a képernyőről

aztán ránnyomtam a fürdést akkor visszajött

az a gond hogy ha az ufocsaládba születik ufogyerek az ugyanugy rokona lesz a zöldeknek.

Nekem valahogy az az állapot kéne amikor 2 zöld él együtt

ehez akarok ufobébiket idegenek től de nem megy sehogysem:(

Nem tudok ufobébit születni velük:(((((((

Valakinek már sikerült?

Plusz ha dolgozol akkor amig terhes vagy nem kell bemenni.

És közbemindenfélekérdést ir ki amire tippelnikellés hajol tippelsz több pénzt kapsz jutalmat vagy előléptetést.

Ilyennél akinek volt leirná hogy mi a helyes válasz?
    Mert én mindíg rosszul tippelek

a teáscsészés szakmánál előbb van rágógumi aztán hits

Ez eddig jo tipp de ez is kb 4jére:D