32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• hen-tes
    akkor természetesen meg se hallnak ? :o
  • Riana
    nemmindig csak az öregszik amivel játszol

hanemtetszik kapcsoldki az öregedést:
    aging off

de igy a gyerekek se öregszenek meg sneki az aktuális családba szal ha gyereket szül az csecsemő is marad iylenkor vissza kell kapcsolni:
    aging on
  • Riana
    nyilvános szex
  • hen-tes
  • RemX
    Kicsit láma lesz a kérdés: ha van egy családom a játékban de én elkezdek egy másikat ugyanabban a városban akkor öregedik mind a két család?!?! Tehát ha van egy 1es család és kezdek egy kettest akkor az egyes is öregszik játék közben? :)
  • Duddits
    Mi az a public woohoo?
  • hen-tes
    :D
    ok
  • Riana
    telefon transportatiakármizé taxi és mehecc vagy simet hivod városba és akkor meghivja azt
  • Riana
    3man egyszerreszexelnek? na az érdekes

énelértem hogy acsaj nemházasodott összenemköltözött össze igy nem verik egymást agyon apasik
    elértem azt az állapotot hogy 3 szerelmes legyen belé erre a gép kiirja most 5legyen belé szerelmes ha ez igy megy tovább a gép azt fogja követelni hogy az egész faluval járjon a kiscsaj

a 3 különbözö simel szeretkezés meg nem egyszerre kell!

feltolod fullra a csaj mindenét
    meghivod egyeskét szex elküldöd felhivod ketteskét szex elküldöd
    felhivod 3maskát szex elküldöd
    és akkor megvan a szex 3 különböző simsel

csóknál ugyanigy

ha azt irja ismerkedjek meg uj emberekkel de már a chaten sincs uj ember és a ház előtt se sétál el uj ember és a komunici lotba is ismerősökkel fut csak össze akkor mi a teendő?

plusz miért vannak a komunicilotba olyan kevesen? ott hogy lehet növelni a létszámot?

plusz ha otthon partit csinálok nekem mindig csak max 2 embert enged meghivni miért?

• hen-tes
    vársoba belehet menni ? :o
  • Riana
    Uj faq van akkor megmi a faqért ide irogatjátok?! olyan idegesitő hogy ezer oldalon csak arrol lehet olvasni hogyhogy indul meg hogy nem...

public wohot ugyhogy épitesz a komunici lotba hot tubot meghivod a simset a városba aztán hajrá...

A gyereket ha move_objects on-al törlödki a kövijátéknál tényleg visszajön sőt elveszik az addig minden megszerzetrt tudás meg ilyenek.

Ugyhogy a legjobbmodszer a gyerek kiiktatására ha gyorsan felnő és nem tanul,mert akkor 2nap mulva elveszik tőled.

Ha van bébid akkor nem megy el dolgozni a csaj amig nem hivsz hozzá nanny-t ilyenkor kivesz szabadságot.

Plusz hameg tudod ugy oldani hogy a nanny egy idő után ugye elmegy és ezt pont ugy időziti hogy te addigépp dolgozol akkor vki bejön aházbaéselviszi acsecsemőt.

Nekem egyszer sikerült ilyen pont egy olyan gyerekkel akit nem kellett volna elvinni

Azota meg visszamentődött a másik annél még véletlenül se tudom kiszámítani hogy addigra menjen el.

Tudja vki ha nannyt hivok az hány orát van nálam?
    Plusz amikor hivom az első az azonnal jöjjön és mi a másik 2?

Pliusz ha comunici lotba veszek ruhát azt hogy tudom felvenni? mert nekem nem cseréli át arra amit vettem

plusz a kertitörpe másnál is elmászkál?

nekem egyszer csak közölte a sims hogy lemegy megkeresni a törpét és sütty kiment a képernyőről

aztán ránnyomtam a fürdést akkor visszajött

az a gond hogy ha az ufocsaládba születik ufogyerek az ugyanugy rokona lesz a zöldeknek.

Nekem valahogy az az állapot kéne amikor 2 zöld él együtt

ehez akarok ufobébiket idegenek től de nem megy sehogysem:(

Nem tudok ufobébit születni velük:(((((((

Valakinek már sikerült?

Plusz ha dolgozol akkor amig terhes vagy nem kell bemenni.

És közbemindenfélekérdést ir ki amire tippelnikellés hajol tippelsz több pénzt kapsz jutalmat vagy előléptetést.

Ilyennél akinek volt leirná hogy mi a helyes válasz?
    Mert én mindíg rosszul tippelek

a teáscsészés szakmánál előbb van rágógumi aztán hits

Ez eddig jo tipp de ez is kb 4jére:D

• Garcia
    nálam csak simán a hlószobában volt az esküvő az éjjel közepén gyereketetés után... összeházasodtak és aludtak
  • Skyline
    Én úgy próbáztam hogy 3 sim egymásba volt zúgva mindegyik mindegyikbe csak mire ide eljutottam megöregedett az egyik csaj és baráti ölelésen kívül többé mást nem volt hajlandó vele a másik 2 sim csinálni:)
    Vagy így van hogy ha 3 sim egymásba van zúgva akkor lehet 3-an akciózni mer nincs pofozkodós jelenetrendezés,vagy be kell két 2személyes ágyat rakni egy szobába és 4-en vagy meglehet próbázni kirakni az utcára az ágyat...:)
    Szal még nemjött össze....
    Nincs vmi fiatalítóital vagy vmi?:)
  • akyyy
    public whot hogyan?
  • Skyline
    Hi!
    Van vmi módszer hogy ne öregedjenek a simjeim? (Bocs ha már volt erről szó)

Nagyba csinálom a játékot public woohoo-ra készülök:) erre paff megvénül az egyik simem....

Hja a sztori mód az mire jó? Mert beraktam egy rakat képet vagy mit de nem láttam semi változást.
  • Fefe
    A mini image nem kell szerintem ha nem írod ki cd-re a játékot. Telepítsd fel újra az egészet és mennie kell a saját .exe -vel.
  • Devids Pro
    próbáld késöbb

KViktor 15: telepíteni ne a miniimageról telepíts mert azt nemtudsz avval csak játzsnai lehet, telepíten iarról a cd-ről telepítesz amit letöltöttél
  • KViktor15
    Ok most már rájöttem hogy le kell töltenem azt a mini image file-t, de ha azt berakom daemon tools-ba akkor nem jön be az autorun, nem tudom a setupot se elindítani. Hogyan is kell használni ezt a image file-t? A faq-ból nem tudtam meg sok mindent
  • Frank99
    nemiskell.
    a 4.cd-n megtalálod az eredeti exe-t, egy nagy zip file-ban tömörítve.
    TotalCommanderrel felülírod a rossz (crackelt) exe-t, majd a DaemonToolsba behúzod a lent említett image filet, és Voálá!
    Müxik.
    én is így csináltam....
  • zizzenet
    Érdekelne, hogy nálatok is létezik-e ez a jelenség. A Lighting high-on van. Ennek örömére a falakat kissé furcsán rajzolja meg. Tény, hogy a fényforrások közelében világosabb, máshol sötétebb, de nincs átmenet, hanem, mintha előre rendelerelt textúradarabokat használna, külön-külön tégalapokból áll.
  • Frank99
    netdisk.hu not found....

:-(((
  • akyyy
    Hogy a VIP jelszava meg neve mi is?
  • KViktor15
    Sziasztok! Miért van az, hogy ha egy falat föl akarok húzni, akkor az nem csinál semmit. Sőt, ajtót, ablakot, és semmit se lehet csinálni a build tool-nál. Sztetek mi lehet a baj, már egyszer ujrainstalláltam, de utána se lett jó. Plíz help! Előre is kösz
  • Deajka
    Na, ezt most nem értem!
    Hogy is van ez?
  • Fefe
    Ugyanúgy ahogy építed, csak közben nyomod a ctrl-t
  • ronhaven
    Mikor friss lotra epitek hazak ,hogy lehet falakat, es rossz helyre rakott,vagy átlo's falon keresztul kilogo padlot torolni?
  • Coolfire

• Coolfire
    Ma tartottam meg az esküvőt.:)Először eljegyeztem,csináltam egy wedding partyt.Közben vettem egy olyan kapuszerűséget,bort és esküvői tortát.És akkor a kapu alatt ki lehetett mondeni a boldogító igent.:)Mikor végetért a party jött egy fekete limó,és elmentek nászútra.Ez a megoldás annyiból jobb,hogy mikor visszatérnrk a nászútról,akkor teljesen full zöld mindkettő.:)
  • Coolfire
    Felinstalláltad a gamet(cd v. cd-kép)utána DT-vel ezt a miniképet mountolod all options on-nal.3.47-nél elég csak a SD emuláció.
  • neménvoltam
    amúgy a mini image-fájlt hogy kell használni? melyik CD- helyett mountoljam be daemon tools-al
  • Coolfire
    Vagy még,ami tegnap,ha nem képben szedted,nézd meg a rar fileokat.
  • Coolfire
    Igen.Az jó megoldás...10 fórumosból 9 ezt ajánlja.
  • Coolfire
    Attól függ.Ha felhívod/kijelölöd őket,akkor egy ablakban kiírja,hogy minden meghívott jön-e.Ha vki nem tudna jönni(pl.: burcsázik)akkor mást is hívj,mert nem lesz roof raiser bulid,mint nekem szokott.Ha ottvannak a háznál már nem kell beengedni őket,bemennek maguktól.Minnél többen vannak annál jobb.Csak arra kell figyelni,hogy ne legyen vmi. antiszociális egyén közöttük.Nem árt a Hot tub sem,v. hifi,tv..no meg a kaja.
  • Deajka
    Kösz.:(
  • neménvoltam
    nem :) akkor használjam a mini image fájlt?
  • Coolfire
    Egyenlőre még nincs,de sztem már az expansionig nem is lesz,hacsak pöcst nem lönek ki,és azt nem krekkelik.Nem mentetted le a 15MB-s .exet?
  • szadomi
    Várni kell amig jönnnek a vendégek!
  • neménvoltam
    ja most olvastam el a faq-ot krekkel jáccom sajna. nincs még működő? nincs kedvem az egészet újratelepíteni :(
  • pippo88
    Annyit kérdeznék, hogyan lehet bulit szervezi. Összállítom a listát, és amikor lenne a buli, kiírja, hogy valamit kell csinálnom, csak nemtom mit.
  • Coolfire
    Igen,volt már probléma ezzel,de sajna nem tudom,hogy oldották meg.De sztem újra kell húzni az 1 cd-t.