FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Curze
    Mindre nem tudok válaszolni, de párat megpróbálok...

- Ládás gépek? Ha a bónusz cuccokra gondolsz, amit a pontokból lehet megvenni (pl az életelixír): ha gold (sárga), vagy platinum (fehér) a simed "kedve" csak akkor van erős pozitív hatásuk.
    - Hívsz egy taxit, és "invite sim to..." vagy valami hasonló, most nem emlékszem... :)
    - passz. Szerintem utólag nem lesz benne víz, csak ha eleve tavat csináltál.
    - rommei=roomie? szobatárs, a másik passz.
    - Vegyél egy íróasztalt, vagy többet, ha több kölök van. Amikor hazajön a gyerek, a leckéjét leteszi az asztalra, kivéve ha megérkezéskor rögtön adsz neki valamilyen parancsot. Ilyenkor kint hagyják a földön a ház előtt.
    - Ha a teljes szomszédság építésekor megjelenő "dobozokra" gondolsz, akkor ezeknek csak díszítő funkciója van szerintem. Amíg rakosgatod őket doboznak látszanak, amikor kijössz a build-ből teljes valójukban pompáznak. (valószínűleg a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért)
    - passz. Nem hiszem, hogy lehet.
    - Hogy ne kelljen egy atomerőmű a játék futtatásához. Még így is szaggat néha akár komolyabb vasakon is.
    - passz. próbáld ki és kiderül :)
    - Ha itt a az előléptetésért járó ketyerékre gondolsz, akkor azokat venni nem lehet. Minden munkához 1 féle tartozik asszem. Akkor kapod meg ha elérsz egy bizonyos rangot az adott munkában.
    - Kitartással, vagy 2 ufó "pároztatásával". De nem próbáltam, szóval ez is passz.

+ nekem ilyen gondom nem volt. Nézni mindent tudok...