32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• GyaxyBoy
    Hogyan lehet a Cheateket beírni?
  • Mike at home
    en mar verekedtem :)

siman fight es attack
  • Mike at home
    leirtam

miert nem olvastok?
  • Mike at home
    bocs
  • Mike at home
    mirol lenne szo? nyugodtan ird ide, de ha nem akarod ird meg privibe
    csak ma este fok tudni valaszolni sajnos
  • Mike at home
    win98se
  • Mike at home
    kint a falukepernyon, az embereknel, azt mondod move to. ekkor felkerul a listara (mint amikor frissen krealtad) es utana mar a szokasos modon bekoltozteted oket
  • Mike at home
    vagy ide a galeriadba
  • Riana
    jaj hova kell betenni a letöltött ruhákat és a sminket?
  • I.C.ram
    Elvileg ha nagyon összeveszel valakivel, és -100-ban vagy, akkor tuti lehet. Sima simsben is votl verekedés.
  • Riana
    ja egyébként azért akarok esőt hogy a jakuzziban megrázza az áram:D
    ugyszeretném látni
  • Riana
    de a felpofozás nem bunyo viszont amikor a rendőr bunyozik a betőrővel az klafa meg egyszer elromlott azsámitogépemés odaküldtem a nőt szerelni 0 szerelőponttal
    ugymegrázta a gép hogy még a csontjai is átlátszodtak utána meg csuppa korom vol tés égnek ált a haja van rola képem hogy tudom ide berakni megmutizni?
  • Adri
    nállam a fickót jól felpofozta az asszony, mert flörtölt a bejárőnővel :D
  • Curze
    Verekedést még én is csak a trailer-ekben láttam. Talán ha ugyanabba a simbe szerelmesek, és rajtakapják a másikat, hogy az udvarol neki... vagy valami ilyesmire tudok gondolni... :)
  • Riana
    jaj meg nekem volt egy nagyon mokás.Nő terhes rájön a szülés jajgat összevissza hopp megszüli a gyereket elrohan a férje kezébe nyomja a babát nyög tovább erre hopp szül egy másikat is aztán mind a kettő bedilizett és a levegőből jött egy doktor esernyővel és kihipnotizálta őket

ez idiotább mint a szociálnyuszy:D
  • Riana
    jaj egy kérdés!hogy lehet verekedni? mert sértegetni meg leköpni tud de bunyozni hogy kell?
    összevissza sértegettem már abszolut negatívon volt de nem verekedtek
  • Riana
    nekem az nem tetszik hogy 28 napig felnőtt és 56ig öreg és ha öreg már gyereket se csinálhat
  • Riana
    szex után rögtön kiderül:)
  • Riana
    onnan lehet tudni hogy lett egyerek hogy szex után egy kis hülye hangot hallani hanem hallasz semmit akkor nem esett teherbe
  • Curze
    Anyu érzi (hányinger, szédülés, stb), aztán megnő a hasa. Ja és asszem valamit nyavajog is fennhangon, általában ébredés után, és egy cumi jelenik meg a feje fölötti buborékban. De talán 1 napon belül ki kell derülnie, ha jól emlékszem. A legbiztosabb, ha addig nyomod a try for baby-t amíg lehet... :)
  • Fefe
    Nah most úgy néz ki,hogy összejött a kölök mert a csajszi hányt a wc-be:))
  • I.C.ram
    Honnan lehet tudni, hogy most sikerült, vagy nem? Mennyi idő alatt derül ki? Try for Babyztem, de egy napig semmi nem történt. Jönnie kellett volna valami üzenetnek?
  • Fefe
    Jaaaaaaaaa értem már:) KÖszi a helpeket
  • Curze
    Azért mert TRY! for baby... :))) (próbálkozás)
    Itt sem jön össze mindíg, akárcsak az életben. (bár akkor a woohoo-ból is besikerülhetne néha egy-két gyerkőc.... :)))
  • Fefe
    Az szerinted miért van,hogy az ágyban vagy a jaccuziba rákattintok,hogy try for baby majd lemegy az ugrándozás utána várok várok ( több napokat) de semmi jele,hogy teherbe (hányás stb..)esett volna, és a későbbiekben is ugyan úgy engedi a try for baby opciót.
  • Curze
    Szerintem nem.
    Bár az megoldható, hogy a másik sim irányítását választod kezdéskor, és "meghívod magadat"... bár ez nem az igazi, hiszen így nem az eredeti simjeidet irányítod, hanem azt akihez vendégségbe mentél... :(
  • Fefe
    ezt kipróbáltam én is :)
  • Curze
    Ja még egy dolog a gyors lóvé témában: ez nem cheat, bár nevezhetjük exploit-nak... :) Az első faluban lakik egy ikerpár (egy vörös és egy szőke csaj), szedd fel valamelyiket, és kérdd, hogy költözzön be. A testvérével együtt. Nekem 50k-t hoztak a házhoz. Aztán, hogy mit csinálsz velük, már rajtad múlik... a pénzük a tied.... :)))
  • Fefe
    Nem tudja valaki,hogy lehet e vendégsébe menni másik simhez?
  • Curze
    Nem kell cheat ahhoz, hogy komoly kégliket épits!
    Ha üres telket, vagy nem lakott házat választasz kezdéskor, ingyen tudsz rajta építkezni. Aztán majd a gép kiszámolja mennyibe kerül a műved, és annyiért be tudsz költöztetni egy családot.

Azt hiszem a rendszeres házifeledat készítéssel lehet a gyerek osztályzatát feltornázni. Azt nem tudom, mi történik ha megbukik...
  • Tom3 #6224
    Hát akkor az én simeimnek ki kell költözni.:(
    Amikor hazajön az iskolából azt vettem észre hogy a szülők szobájába megy először.Már kb. 5 napja nem tanult akkor meg fog bukni.
    Igaz?

Én csináltam egy olyan simet aki épiti a házakat(Természetesen cheattel.)Épitettem egy házat de már másik kéne.Arra meg nincs pénz...Majd talán az utódok.:)
  • Fefe
    community lot. Ez jó ötlet kipróbálom köszi.
    "Arrafelé minden sim megfordul. (egyszer én is elvittem a férfiembert egy kicsit szétnézni, erre a felesége, aki "állítólag" dolgozni volt, ott flangált a ruhák között...)"
    Nekem olyan volt,hogy az asszony meg az ember elmentek ruhát venni. Az ember bent próbált az asszony be a próbafülkébe majd woohoo, utána meg kint smárolt egy csávóval amíg a férj bent próbált :D
  • Curze
    Ha "premade" sim, tehát nem te csináltad, akkor kell lennie saját házának valahol, ahol megtalálod. Írányítsd szépen vissza emberedhez... :)
    Ha auto-generált sim, tehát játék közben egyszer csak felbukkant, akkor nézegesd gyakran, hátha elsétál a ház előtt, vagy nézz szét a community lot-okban. Arrafelé minden sim megfordul. (egyszer én is elvittem a férfiembert egy kicsit szétnézni, erre a felesége, aki "állítólag" dolgozni volt, ott flangált a ruhák között...)
    Ha te csináltad akkor csak van egy ikon amivel irányíthatod... :)

• Fefe
    Nekem meg valamikor pont az ellentétjét csinálja tehát fullra tölti a simet de már jártam én is úgy,hogy mindenemet leszívta:)
  • Riana
    az elektromos kütyü meg csak mindenét leszivta
  • Riana
    de 2 ufot nemlehet pároztatni mert mind rokonok:(
  • Fefe
    Az invite sim az nem az,hogy te mész máshoz? Mert én is kipróbáltam.felvette a telefont ott ki kellett választani egy barátot,akkor azzal beszélt majd rögtön hívott egy taxit,de az nem vitt sehova se.

Úgy tudsz 2 vagy több sim-el menni hogy hívod a taxit és telefonon megkérdik,hogy csak te mész vagy mindannyian.
  • Curze
    Mindre nem tudok válaszolni, de párat megpróbálok...

- Ládás gépek? Ha a bónusz cuccokra gondolsz, amit a pontokból lehet megvenni (pl az életelixír): ha gold (sárga), vagy platinum (fehér) a simed "kedve" csak akkor van erős pozitív hatásuk.
    - Hívsz egy taxit, és "invite sim to..." vagy valami hasonló, most nem emlékszem... :)
    - passz. Szerintem utólag nem lesz benne víz, csak ha eleve tavat csináltál.
    - rommei=roomie? szobatárs, a másik passz.
    - Vegyél egy íróasztalt, vagy többet, ha több kölök van. Amikor hazajön a gyerek, a leckéjét leteszi az asztalra, kivéve ha megérkezéskor rögtön adsz neki valamilyen parancsot. Ilyenkor kint hagyják a földön a ház előtt.
    - Ha a teljes szomszédság építésekor megjelenő "dobozokra" gondolsz, akkor ezeknek csak díszítő funkciója van szerintem. Amíg rakosgatod őket doboznak látszanak, amikor kijössz a build-ből teljes valójukban pompáznak. (valószínűleg a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért)
    - passz. Nem hiszem, hogy lehet.
    - Hogy ne kelljen egy atomerőmű a játék futtatásához. Még így is szaggat néha akár komolyabb vasakon is.
    - passz. próbáld ki és kiderül :)
    - Ha itt a az előléptetésért járó ketyerékre gondolsz, akkor azokat venni nem lehet. Minden munkához 1 féle tartozik asszem. Akkor kapod meg ha elérsz egy bizonyos rangot az adott munkában.
    - Kitartással, vagy 2 ufó "pároztatásával". De nem próbáltam, szóval ez is passz.

+ nekem ilyen gondom nem volt. Nézni mindent tudok...
  • Fefe
    Sziasztok!
    Nekem egy olyab kérdésem lenne,hogy véletlenül elüldöztem a jegyesemet (break up) és azóta sehol nem találom,holott a buborék ablak azt írja,hogy telefonon,chaten tudom elérni.A telefonkönyvben nincs benne,valamint a chaten sincs soha. Ha valaki tud segíteni,hogy csábítsam vissza mert az emberem csak róla álmodozik ja és még terhes is a csaj:)
  • tsilli
    Hi'
    A két sim beragadt a kinti kádba, semmire sem reagálnak, hogy lehet őket kiszedni onnan?
    Köszönöm.