FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Kissé meglepett a Sims 2. A játék biztatónak tűnik, ugyanakkor számomra használhatatlannak bizonyul egyelőre. Számítógépem fölötte van a megjelölt minimális konfigurációnak. Pentium IV 2.0 GHz-es proci, 512 MB DDR RAM, GeForce 4 Ti4200 64MB videókártya. Persze a proci 533 MHz-es, a RAM-ok 266-osak, de nem gondoltam, hogy ekkora lebőgés lesz. Az XP szolgáltatásai között eleve vasfegyelem van, a legtöbbje alapból leállítva, azonban a játék indítása előtt további processzeket is kiktattam. Mindezek ellenére kellőképp visszafogott grafikai beállításokkal, 1024x768-ban is meglehetősen akadozott a játék. Tisztában voltam vele, hogy az élsimításról le kell mondjak, táncolnak is szépen a pálcikák az objektumok élein, de hogy ennyire élvezhetetlenül nehézkesen menjen...
    Látván, hogy nincs más választásom, szoktattam a szemem a döcögős látványhoz, és végül képes lettem elviselni, megszoktam. Már-már kezdtem volna élvezni a játékot, ellátogattam a különböző családokhoz, mígcsak meg nem nyitottam valamelyik famíliát, ahol épp 5-6 fős kerti partit tartottak éppen. Innentől kezdve (már teljesen buta beállítások mellett is) még inkább szegényes külcsint tapasztalhattam, hogy a klasszikusokat idézzem: "Kikockázták ott A csajom arcát...". Hiába tértem át utána egy kisebb fős kompániához, maradt a diavetítés. Gyanús. Felettébb gyanús.
    Őszintén érdekelne, mi az a konfig, amin olyan minőségben képes zökkenőmentesen futni a játék, mint amilyennek a számtalan bemutató videóban láthattuk.
    Üdvözlettel: zizzenet