FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Tegnap volt egy kis melóhelymentes laza és hozzáfértem picit a gamához. Itt van néhány tapasztalat, ellenőrizzétek mert nem biztos hogy én mondom meg a tutit!:)
    -házi feladatról (Mike-nak ajánlva, ha még problemás a dolog):
    A kölyök mikor hazajön a suliból hoz magával egy munkafüzetet, amit lazán ledob valahol a házban (nálam majd belebotlott az iróasztalba ezzel együtt a padlóra hajította:)). A srác fókuszba és rámutattam vele a munkafüzetre (amit persze előzőleg buy-ban azért felraktam az asztalra) és 2 opciót kaptam ->1.csináld magad (A+ a suliban a gyerek, neki is űlt a megoldásnak, de ezzel együtt nagyon lassan haladt a semmi felé és fel is adta); 2.kérd meg a szülődet segítsen (itt van az hogy szülője válogatja erre mit szól, szerencsére az enyém mozdult a kérésre, a srác ugyanúgy nekiűlt a körmölésnek és az apja a közelében fel-alá sétálgatva magyarázta a leckét amit a srác beírt a füzetbe, néhány perc alatt elkészültek!!!) Már kezdtem örvendezni, hogy ez is letudva, amikor másnap a srác hazahozott a suliból egy másik leckefüzetett:((, a Maxis gyerekkínzásra és szülömacerálásra is szakosodott??
    -jellegzetes mozdulatok
    Minden karinak jellegzetes mozdulatai vannak, amelyek általában a jövés-menésben jönnek elő, de néha az interakciókban is. Nálam az egész család gamer és így van sok kari, pl. van aki járkálás közben tapsikál, van aki igazgatja a 3 szál haját, vagy van aki a fülét-orrát piszkálja, egy másik az ingének-pólójának a hónalját igazgatja.
    -anyagcsere
    Hát ahogy ezek a simek esznek (illetve falnak, zabálnak), jobb érzésü sertésállat is felháborodna, azt gondoltam csak akkor jön elő ha nagyon éhesek, de így esznek akkor is ha csak egy picit nasiznak. Van egy csajos karim, akit jól szituált, családcentrikus úrinőnek formáltam/formálnék, de manapság már csak "kisfingósnak" becézem (még vihog is a szellentésein) és hogy mi malac az ágyban a barátjával(jövendőbeli 3 szál hajjal) hát nem igaz:))!
    -wants-fears
    Csúcstalálmány a Maxis fiuktól, minden elismerésem.
    -tárgyak
    Többségében nagyon a helyén vannak, a Sims1-hez képest néhány cselekvés elvégzése értelmet kapott (pl.kézmosás). Amit nagyon nem értek pl. a külsőtéri világítóeszközök, nagyon meglepődtem hogy a kerítésre kell őket szerelni:o.
    -homoszex a kekszek-keksze:(((
    Elhajtottam a 3 szál haju pasimmal az usziba és megrőkönyödésemre rászállt egy csapat buzeráns (dance together), így elmenekültem vele vidámabb lot-ra. Nálatok is így van? Hogyan lehet ezeket fizikailag inzultálni? (ui. szerettem volna kiverni belőlük a fekáliát!!!:))
    -kariszerkesztésről
    5 db fazont kreáltunk eleddig és megszórtuk az inspirációs igazítást. Szvsz. ahogyan a karigenerátorban balról jobbra helyezkednek el az igazítások egyre nehezebb őket kijátszani. A szerencse és ismeret centrikus pasi/csajos a legkönnyebb platinummode várományos, valahol a családmániás az átlag és a romantikus, méginkább a társaságkedvelő a legkeményebb. Ez utóbbi kész anyagi csőd is egyben, mert minden 2.vágya egy jó kis költséges party (ráadásul nincs caterrer:(((!, így csuszpitálhatsz magad!)
    -ami nagyon hiányzik
    Nincs háziállat:((!
    -ami meglepő
    Társalgás a service alkalmazotakkal, akik közül az élelem házhozszállító csajos pl. mint vendég is megfordult a háznál, igaz nem a gazda hívta, hanem mint az egyik vendég barátja jelent meg!