FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ReaL KiLLeR
    Ne aggódj, a Sims 2 sebessége nem ad reális képet a géped teljesítményéről. A másfél hete bekövetkezett számítgép - fejlesztés óta az aláírásomban részletezett konfigurációt használom játékra és tesztelgetem még mindig nagy elégedettséggel.
    ...
    Az éjszaka közepére végre sikerült újra megszereznem az összes kiegészítőt és stuffot, majd hajnali fél 4-re mindezt fel is telepítettem bízva abban, hogy végre simán, korlátok nélkül játszhatok, azaz a játék lehetőségeit előzetes aggodalmak nélkül kihasználhatom (pl. olyan érzéssel küldhetem a simeket bármelyik közösségi területre, amilyennel főzni vagy TV-zni).

A letöltött kiegészítő tárgyakat / felszereléseket tartalmazó, 1,3 GB-os Downloads mappa megfelelő helyre törénő másolása után elindítotam a játékot, a következő 5 - 6 percben pedig kissé csalódottan a betöltőképernyőt nézhettem csak. A hosszas töltögetések után végre megváltoztathattam a képernyő beállításokat minden tekintetben a maximumra.
    Egy 7 tagú család elékészítése után végre eljöt a kiadós vígasz ideje: teljesen folyamatosan futott, és végre nem voltak az élek "recések". Egy kis megszállott figyelgetés eredményeképp észrevettem, hogy néha "berángat".
    Ezzel csak az a gond, hogy a Nagyvárosi élet megjelenéséig az előző PC - összeállítással is futott ilyen jól a játék, igaz élsimítás nélkül. Mivel ez egy sokkal erősebb gép, mint régi, a tesóménál (Celeron 1,7 GHz, 1 GB RAM, GeForce FX 5600 256 MB VRAM) pedig méginkább, elvárnám, hogy jóval kevesebb idejig töltse és gyorsabban futtassa a nagyvárosi életet, mint az előbb említett tesó gép a Nightlife-ot.
    Ettől eltekintve a sebesség bőven elég a zavartalan játékmenethez, de a Crysis jobban fut, pontosabban nem "rángat be". :D

Nem a telhetetlenségemet szerettem volna hangsúlyozni, hanem a Sims 2 meglepő sebességbeli produkcióinak jó esélyét bármilyen gépen.

A 7600 GT teljesítményét tekintve nem tudom, mely modellek között, de biztosan a sima 6800 fölött helyezkedik el, ezért érdekes, hogy a régi gépemen egy időben tökéletesen (1 - 2 szélsőséges esetet kivéve: rengeeg sim, iszonyatosan zsúfolt terep) futott a Bon Voyage a FreeTime megléte mellett 1 GB RAM-mal.