Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen, nem vmi jók ezek az apartmanok, szerencsére a régi házam meghagytam berendezéssel együtt,most szült a boszorkányom ikreket, ha megnõnek költözök vissza a komornyikommal együtt 😊)
az állandó dübörgéstõl eltekintve semmivel sem másabb mintha egyedül lennék, jó a szomszédok ott szaladgálnak a telken, de nekem járt a sima telken is ennyi ember, csak nem jöttek állandóan be mint itt.
Shiwo
asszem van nem-hivatalos tükör-padló..valyon a játék hogy kezeli el, ha a plafonra is tenne olyat az ember, meg a padlóra is ? vagy egyáltalán ha két tükör van egymással szemben a játékban, akkor mi van ? próbálta már valaki ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Dzsega
aham...<#zavart2>
nem vágom mi az értelme én még a falakat is kikapcsolom<#vigyor>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Mike at home
bekapcsolod, és most már nem csak padlót tudsz csinálni, hanem plafont is

jó az új kieg, csak a gyári házak nem tetszenek
beköltöztem egyikbe, van olyan szoba, aminek nincs ablaka 😞
és mindenki a 2 kocka széles folyóson él társasági életet, szal van nagy tolongás
4 emelet és nincs lift sem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dzsega
mi az a plafon mód???

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Shiwo
én nem hiányoltam..

FZoleee
na, én is letöltöttem a kiegészítõt, eddig nagyon tetszik <#smile>
melyik kiegészítõket ajánljátok még, hogy felrakjam? a cuccokat megéri felrakni?
Mike at home
hja, csak minek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kem001
Amennyire hiányolta az ember a plafon módot a játékból, erre tessék, most itt van a Nagyvárosi Életbe 😄

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Shiwo
hivatalos verzió szerint több nagy kieg már nem lesz, csak 1 vagy 2 kisebb stuff-kieg

kem001
Szerintetek lesz még Sims 2 kiegészítõ?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

kem001
Igen, át kell írni, olvastam valahol errõl

nagy a valószínûsége, hogy hasonlóan a korábbiakhoz át kell írni a telektípust(changelotzoning ...... gondolom jelen esetben apartman a megfelelõ)

Valaki tudja, hogy hogyan kell saját apartmanokat építeni hogy ugyan úgy élhesen egy helyen több család?
Porbáltam épiteni és az ajtót is kiraktam de olyan mint ha sima ház lenne nem jelenik meg az kis "zöld ikon" a ház felett... valaki help!!!<#confused>

kem001
A Szabadidõ patch-ez kell másik crack?

kem001
Összes kiegészítõ látom fent van, nekem is meg van mind, de igazából mindegyikbõl csak 1-1 funkció kéne. Egyetembõl a mobiltelefon, Megnyitottunk! Vár az üzlet!-bõl a lift xD

kem001
Én is megszereztem a Nagyvárosi Életet

Nem kell, a Hajótöröttes külön önálló játék.

A sims hajótörött krónikák-hoz kell-e az alap sims 2?
Egy kis ismertetõ.A komornyik a legjobb az egészben, nekem volt kertészem, szobalányom és közölte, hogy aykkor õ elküldenek mindenkit, mert majd õ megcsinálja és tényleg. még szerel is ha vmi elromlik! sõt, rávettem hogy fõzzön, kifogyott a hûtõbõl a kaja, automatikusan telefonált és rendelte,átvette a kaját, + ha vki csönget, nem az én simem ugrál, hanem kinyitja az ajtót, meghajol stb.. 😊)
a másik nagyon jó dolog a boszorkányság, össze-vissza keresgéltem a vásárlás opcióban hol lehet találni üstöt+varázskönyvet, hát nem úgy van az.. össze kell barátkozni egy boszorkánnyal. a fekete a rossz a fehér a jó. vigyázat!olyan boszorkány leszel, amilyennel összebarátkozol. én elsõnek a feketével barátkoztam, egy idõ után kértemátváltoztatott de gonosz boszorkány lettem én is... 😞 hiába tanultam jó mágiát, gonosz maradt, így ki kell gyógyítani belõle és a fehér ruhással barátkozni.
átköltöztem apartmanba, eddig ami újdonság, hogy buliznak ezerrel a szomszédban és meg dörömbölhetek a falon, van pár új interakció a sim-ekkel, klasszikus tánc, nyali-fali... 😊) amúgy olyan mint nyaraláskor hogy nem látok át a többiekhez csak ha bekopogok. nagyjából ennyi elsõre.
Na jó, de ebben a lakbérben tényleg benne van, hogy a kertészt meg a szerelõt nem kell fizetni, mert a háziúr ingyen megcsinálja a kertet és a javításokat?

Hello all nem magyar az alap sims 2-õm de hogyha felrakom a töbit akkor ami az alapba nem magyar a kiegészitöktöl magyar lesz?

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Itt lakom most.Elírtam a lakbért nem 4096,hanem "csak" 4058 simi..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
ezzel együtt fogalmam nincs miért lép ki
valszeg azért amiért bármely más program

vagy a hanggal van vmi pronlémája (rossz driver, codecpack) vagy a videoval, tegyél fel új grafkártyadrivert, ha meg a legújabb van fenn, akkor régebbit

másik megoldás, hogy keresel frissebb D.Hunter-t, 3 év alatt biztos adtak ki újabb verziót, illetve adtak hozzá ki patchet

Jaja😊

Ezerbocsi mégegyszer

😄D Szerencséd van, Roland, a topicgazdának jó napja van. 😊))

Mike at home
most az egyzser elnézem, de csak mert megjelent az új kieg 😄

a Deer Hunter?

Shiwo
hát nekem notebookon van vista..csak a nagy kiegeket telepítettem, és szó nélkül megy rajta..

Sziasztok!

Bocsesz tudom hogy nem a Sims játékkal kapcsolatban írok,de van egy kis problémám,hátha valaki tud segíteni,arról van szó,hogy a Deer Hunter 2005 -ben belépek a játékba,elindul a vadászat és egyszerûen kilép a játékból,nem tudom,de lehetséges hogy valamit a gépen állítottam át,vmi képernyõ beállítást.

Ha vki tudja mi lehet a gond légyszi segítsen!
Elõre is köszi!

És bocsi mégegyszer hogy ide írtam.

Micsoda, 4096 simi a heti lakbér?!! - Rablás fényes nappal!

Okés.😊
Na ezt még bepászítom,és mentem..
Újdonságok a The Sims(TM) 2 Nagyvárosi élet kiegészítõben
-----------------------------------------------
Kiadó lakások
Költöztesd be simedet egy vadonatúj lakásba, és lépj kapcsolatba a szomszédokkal úgy, ahogy eddig soha!

* Szobatársak
- Ó, a lakóközösség élményei! A lakótársak beszállnak a lakbérbe, és néha kimondottan kellemes a jelenlétük, de sosem tudhatod, mikor gyújtják fel a konyhát. A lakótársak nem játékos karakterek (NJK), így nem irányíthatod a tetteiket, de szemmel tarthatod közérzetüket, és ha igazán jól érzik magukat a bõrükben, úgy dönthetnek, hogy csatlakoznak a háztartásodhoz. A lakótárskereséshez böngészd át a hirdetéseket az újságban vagy a számítógépen, illetve add fel saját apródat a telefonon keresztül!

* Lakbérfizetés
- A lakbérfizetés hétfõnként esedékes. Simed a telek postaládáján keresztül fizeti ki – csak kattints rá, és válaszd a FIZESSEN LAKBÉRT opciót. Ha simed elmarad a befizetésekkel, elõször eljön a fõbérlõ, hogy beszedje, majd pedig ha további három napon át nem fizet, a fõbérlõ behajtót küldhet a nyakára.

* A lakás feldíszítése
- Albérletben lakva simjeid kénytelenek korlátokat szabni kreativitásuknak, amíg a lakás feldíszítésérõl van szó. Csupán a padló- és falborítás megváltoztatására, illetve dekoratív elemek (például oszlopok) elhelyezésére van módjuk.

* Szomszédok
- A helyszûkénél semmi nem inspirálja jobban a kapcsolatok szorosabbra fûzését, simjeid pedig olyan közel laknak szomszédaikhoz, hogy szinte együtt élnek! Csak pár lépést kell megtenned, hogy találj valakit, akivel beszélgethetsz. Poroszkálj le az elõcsarnokba, és simed már meg is látogathatja valamelyik szomszédját – már ha bárki is otthon van. Kattints valamelyik szomszéd ajtajára, és válassz a rendelkezésre álló opciók közül!

- A lakások egyik nagy hátrányát a szomszédokkal megosztott falak jelentik. Ha simed különösen zajos népek mellett lakik, többet hallhat, mint szeretne. Ha a szomszédok zajszintje túl zavaróvá válik, simed DÖRÖMBÖLJÖN A FALON, vagy akár oda is mehet a szomszéd ajtajához, hogy PANASZKODJON A ZAJRÓL. Vigyázz! A zajos szomszédok felébreszthetik az alvó simeket, beleértve a kisbabákat. Így bölcsen válaszd meg simed ágyának helyét!

Hírnév
Simed szert tehet olyan hírnévre, amely segíti a szakmai elõmenetelét, megkönnyíti az új barátok szerzését, és még számos módon a javára válhat. Ha simed barátságosan viselkedik a közösségi telkeken, javul a híre.

* Kapcsolatépítés
- Ha simed közösségi telkekre látogat, jó ötlet köszönni a többi városinak. Ha jó benyomást tesz, kapcsolatépítési jutalmakat kaphat – például bemutathatják egy másik simnek, akivel jól jönnek majd ki, új munkát kaphat vagy csökkenthetik a lakbérét. Vigyázz, mert a rossz elsõ benyomás váratlan következményekkel járhat!

* Társadalmi csoportok
- Egyes városiak, akikkel simed összefut, bizonyos csoportokba tartozhatnak. Csoporttagságuk befolyásolja, hogy milyen köszöntéseket használnak, illetve hogy melyik történet arat náluk sikert. Ha simed megfelelõképpen köszönt valakit vagy épp jó témában cseveg, kapcsolatuk bónuszt kap. A csoportok közt olyanokat találhatsz, mint például a technika és a motorok bolondjai, a bohémek, a társaság krémje és a sport szerelmesei.

Boszorkányság
Vidd el simedet közösségi telkekre, hogy megpróbálj összehaverkodni egy boszorkánnyal vagy varázslóval. Ha elég erõs kettejük kapcsolata, még az is megeshet, hogy csatlakozásra hívják simedet!

* Varázsigék
- A bûbájok három alaptípusba sorolhatóak: jó, semleges és gonosz. Attól függõen, hogy mit varázsol, közelebb kerül a jó, illetve a sötét oldalhoz. Minél többször használja az adott típusú varázsigéket, annál közelebb sodródik a megfelelõ oldalhoz.

- A jó varázsigék hatására a célpontul kiszemelt simek jobban érzik magukat, mint annak elõtte. Ide tartozik többek között a beteg simek meggyógyítása, a lógó orrúak felvidítása és a barátságok szorosabbra fûzése.

- A semleges bûbájoktól nem feltétlenül érzik jobban vagy rosszabbul magukat a simek, emellett ezek simed jellemét sem befolyásolják. Ide tartozik például az ételek megidézése, a mágikus megtisztulás és a teleportálás is.

- A gonosz varázsigék a bajkeverõ simek kedvencei – rávehetik a társaikat, hogy rókázzanak, kapcsolatokat szakítsanak meg vagy tüzet okozzanak.

* Utazás seprûnyélen
- Ahogy simed boszorkánnyá vagy varázslóvá válik, búcsút mondhat az olyan varázstalan közlekedési módoknak, mint a munkahelyi fuvar vagy a taxi hívása. A boszorkák ugyanis a REPÜLJÖN DOLGOZNI interakcióval is munkába küldhetõek, a többi telekre pedig az eddigiek mellett a REPÜLJÖN KÖZÖSSÉGI TELEKRE OPCIÓVAL is eljuthatnak.

- Ha simed boszorkánnyá vagy varázslóvá válik, automatikusan bejárást nyer a városi varázsnépek által látogatott titkos telkekre. A megszokott módon és seprûnyélen egyaránt elutazhatnak ide.

Mike at home
ilyen csúnya dolgokatt azért majd letörlöm

Ennyi..😊

kem001
Elhiszem, én meg várok holnapig, addigra talán találok jobb helyet.. AMúgy neked hány kiegészítõ van ez mellé feltéve?

nekem is leér kb 15 perc múlva.mondjátok már el hogy az aholjó szomszédságból hogy tudok egy házat simekkel együtt kimenteni és majd az új szomszédságba betenni,köszi.
Kösz,de mst szívesebben maradnék itthon tesztelni,de muszáj bemennem.😞
Igen én "olyan" oldalról szedtem 1.2 MB/seccel..

Van egy kis játszótér is,meg közös postaláda(oda kell a lakbért fizetni) és a 4 családnak 2 garázs.A háziúr is jött bemutatkozni,sõt át is lehet menni a többi családhoz is ismerkedni.Ugyanúgy nem lehet látni õket,mint az Egyetemben a kolitársakat.

kem001
Gondolom meghívós oldalról akkor...

kem001
Jó munkát akkor, én már szerintem csak holnap fogom leszedni, iszonyú lassan jön le mindenhonnan

Én nem onnan töltöttem amit kilinkeltem..😊

Már játszottam is vele,csak mennem kell dolgozni...Az jó,hogy mésem kellett kiköltöznöm Aholjóból,létrehozta a mágiát,és lehet a házak közt találni apartmanokat is,amit le lehet rakni,sõt van kocsma is.😊3 család lakik velem együtt egy házban.Boszikkal még nem találkoztam,de rajta vagyok.4096 simi hetente a lakbérem.😞Muszáj az újságból szobatársat keresnem.

kem001
Már le is jött neked?😄

Bazzeg ezt a szívást..hát ez egy komplett új városrészt adott..Most csomagolhatom össze megint simem.Hogy is kell?<#idiota>

Október 23.-án hivatalosan...

SD456
Hi all!

A My Sims mikor jön ki PC-re?

PS3 ID: SDani456

kem001
Pedig nagy oldalakra vagyok beregisztrálva(bár nem mindet néztem végig, csak amelyeket legtöbbször látogatom)

kem001
thx

Akkor az nem valami jó oldal.

Tavaszig egy szót se....Sims 2