32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31322 Ne aggódj, a Sims 2 sebessége nem ad reális képet a géped teljesítményéről. A másfél hete bekövetkezett számítgép - fejlesztés óta az aláírásomban részletezett konfigurációt használom játékra és tesztelgetem még mindig nagy elégedettséggel.
...
Az éjszaka közepére végre sikerült újra megszereznem az összes kiegészítőt és stuffot, majd hajnali fél 4-re mindezt fel is telepítettem bízva abban, hogy végre simán, korlátok nélkül játszhatok, azaz a játék lehetőségeit előzetes aggodalmak nélkül kihasználhatom (pl. olyan érzéssel küldhetem a simeket bármelyik közösségi területre, amilyennel főzni vagy TV-zni).
A letöltött kiegészítő tárgyakat / felszereléseket tartalmazó, 1,3 GB-os Downloads mappa megfelelő helyre törénő másolása után elindítotam a játékot, a következő 5 - 6 percben pedig kissé csalódottan a betöltőképernyőt nézhettem csak. A hosszas töltögetések után végre megváltoztathattam a képernyő beállításokat minden tekintetben a maximumra.
Egy 7 tagú család elékészítése után végre eljöt a kiadós vígasz ideje: teljesen folyamatosan futott, és végre nem voltak az élek "recések". Egy kis megszállott figyelgetés eredményeképp észrevettem, hogy néha "berángat".
Ezzel csak az a gond, hogy a Nagyvárosi élet megjelenéséig az előző PC - összeállítással is futott ilyen jól a játék, igaz élsimítás nélkül. Mivel ez egy sokkal erősebb gép, mint régi, a tesóménál (Celeron 1,7 GHz, 1 GB RAM, GeForce FX 5600 256 MB VRAM) pedig méginkább, elvárnám, hogy jóval kevesebb idejig töltse és gyorsabban futtassa a nagyvárosi életet, mint az előbb említett tesó gép a Nightlife-ot.
Ettől eltekintve a sebesség bőven elég a zavartalan játékmenethez, de a Crysis jobban fut, pontosabban nem "rángat be". :D
Nem a telhetetlenségemet szerettem volna hangsúlyozni, hanem a Sims 2 meglepő sebességbeli produkcióinak jó esélyét bármilyen gépen.
A 7600 GT teljesítményét tekintve nem tudom, mely modellek között, de biztosan a sima 6800 fölött helyezkedik el, ezért érdekes, hogy a régi gépemen egy időben tökéletesen (1 - 2 szélsőséges esetet kivéve: rengeeg sim, iszonyatosan zsúfolt terep) futott a Bon Voyage a FreeTime megléte mellett 1 GB RAM-mal. -
phoenix1 #31321 Egy kicsit utánna jártam a dolgoknak, sikerült is megtalálni.
Ezeken a neveken keresztül tudtok több infót megtudni a kiegészítőkről:
The Sims 2 - Styling Factory
The Sims 2 - Fashion Factory
The Sims 2 - Face Factory
-
phoenix1 #31320 Ok, viccen kívül ezekre gondoltam:
http://cdgalaxis.hu/PC/15105/lakas-mania-sajat-butorok-a-sims-2hoz.html
http://cdgalaxis.hu/PC/15034/divatmania-design-eszkoz-a-sims-2hoz.html
egyáltalán ezeket ki gyártja? -
phoenix1 #31319 :O köszönöm -
ssx22 #31318 Flat mania and fashion mania -
phoenix1 #31317 Hi. Megtudnátok mondani, hogy mi a Sims 2 Lakásmánia és Sims 2 Divatmánia neve angolul? -
Gólya #31316 nézem a hites simjeit (az enyémek még nincsenek ennyire jóban egy boszival sem) és már csak a kviddicscsapatot várom -
Gólya #31315 ugye-ugye, aki játssza a játékot.... -
#31314 tipegők végre tudnak egymással kezdeni vmit? -
#31313 régi gépemen az egytem már szaggatott ezerrel, aztán ezen a gépen már elvoltam az utazásig, ott ugye vlt a lufis bug, de különben fullon ment 1280x1024-ben, utána mi is jött? szabadidő? na az betette a kaput a nyaralásnak, 3 fázis/sec, de legalább a házam működött rendesen, az appartman life, aztán ezt is elintézte már ez is szaggat
jó, mondjuk van 2 gigányi letöltött cuccom is, ezekhez azonban ragazskodom
ami szépen fut, és néhol bizony jobb mint az alapjáték, az a hajótörött krónikák, szerintem a nyaralásos részt valahogy így kellett volna megcsinálni -
#31312 mármint miben? -
#31311 értekllemszerüen a korábban megjelentek nem annyira hardverigényesek
tedd fel azokat, amik tányleg érdekelnek
ne nagyon használj letöltött cuccokat
legyen 2 giga memória a gépben
legyen statikus a swapfile -
#31310 Nekem a háziállatos, és a nyaralásos lassította nagyon a betöltést.
Így azokat leszedtem. Van egy csomó letöltött cuccom, mégis viszonylag gyorsan megy. -
Gólya #31309 semmi baj - aki játszik a játékkal, előbb-utóbb rájön -
#31308 Nekem nemesik le hogy ez a kép pontosan mit takar? -
ssx22 #31307 remélem ps3-ra is kijön a sims3
-
Gólya #31306 azért ha lassan is, de halad a Maxis:) -
Gólya #31305 -
Sp3Dy #31304 Igen, de úgy gondolom hogy a cselekvések és tárgyak nem terhelik le olyan szinten a gépet, mint a közösségi területek. -
Gólya #31303 anyám....
gondolkodj egy kicsit: nemcsak közösségi területek vannak pluszban, hanem cselekvés, munka, ruha, haj, tárgyak meg még lehet sorolni a többit
ha ilyen alapon akarod "megválogatni" a játékot, akkor rakd fel az alapot és kész -
Sp3Dy #31302 Hello!
Érdeklődnék, hogy szerintetek melyik kiegészítők terhelik le a gépet. Nincs egy erőművem, ezért igencsak zavart a hosszú töltési idő, amikor felraktam mindegyik kieget. Ezért csak azokat akarom felrakni, amik miatt nem kell hosszú hosszú perceket várnom. Én elméletem az, hogy azok miatt nő a töltési idő, amik közösségi területeket adnak hozzá az alapjátékhoz (nightlife,pets,university,bon voyage). Ez így van? -
Gólya #31301 az biztos, hogy egész érdekes dolgok vannak...
a hites pl. valahol olvasta, hogy ha alapot is építünk a leendő apartman alá, akkor az úgy nem jó - na most nekem van erre egy cáfolat: anno építettem egy (gondolva a jövőre:)) apartman-jellegű kolit, azt most áthoztam az új városba és átírtam apartmanra
alapon van, mégis működik
aztán: volt egy dupla lakásom (közös fallal, egymás tükörképei) mélygarázzsal - nosza jó lesz ez is (élve a gyanúval, ahogy letettem a telket, megpróbáltam átírni, engedte)
szépen rendbe teszem, bebútorozom, írnám át a telektípust, nem engedi
jó, visszabontok egy darabot az építkezésből, megnézem - még mindig nem engedi
no így aprajával eljutottam egész a bejárati ajtóig - hát itt meg az nem tetszett neki
szóval most ott tartok, hogy nem igazán látom tisztán, mi/mik az/azok a dolgok, ami/amik miatt nem lehet apartmanként használni egy épületet -
#31300 akkor előbb-utóbb én is építek valamit, mert így, hogy meg sem próbáltam, a buktatókkal sem vagyok tisztáben -
Katinagyi #31299 Köszönöm a válaszokat.A változtatásokat még lakók beköltöztetése előtt akartam csinálni,hiszen még csak építkezés 3/4 -énél tartottam.Nem voltak válaszfalak mindenhol,és szerettem volna befejezni,de semmire nem reagált.Már mindent összeolvastam,és sajnos nem jutottam semmire.Aztán építettem egy újat és be is fejeztem,az meg mentés után és visszalépve a szomszédságba nem lett apartman,hiába állítottam át a telket a kezdéskor.Hát elég sok furi dolog van ami nem úgy működik ahogy kéne.Elolvastam et a leírást is,sok hasznos dolog van benne,de erre nem volt magyarázat amit én kerestem.Hátha segít Nektek is valamiben.
http://www.sims2wiki.info/wiki.php?title=Tutorials:Building_an_Apartment#Overview
Üdvözlet és nagyon köszönöm azéert,hogy foglalkoztatok a kérésemmel -
#31298 hivatalosan is cheatnek nevezik, pedig 1-2 kivételtől eltekintve, ezek inkább konzolparancsok -
Gólya #31297 Mike!
" azóta akármit írok be a cheat ablakba nem engedi tovább építeni"
ez idézet Katinagyi hsz-ából
(tökmindegy, hogy cheatnak vagy kódnak hívod - egyik helyen így, másik helyen úgy szerepel, a snootyn pl. következetesen cheat)
a másik fura dolog, hogy van elvileg egy cheat, ami engedélyezné az apartmanon belül az építkezés egyébként korlátozott lehetőségeit, viszont nem működik - pedig a snootyn jelent meg
azt pedig saját bőrömön tapasztaltam, hogy ha lakó van az apartmanban, nem szabad piszkálni a telek típusát - tehát mielőtt az ember változtatni akar valamit, ki kell költöztetni a lakót/lakókat -
#31296 az egyetemnél volt egy kód, ami engedi az egytem épületét megváltoztatni
biztos hogy van ilyen a apartmanhoz is, nézd meg az olvassel.txt-t vagy a kódokat a gamefaqs.com-on -
Gólya #31295 gondolom, pontosan írtad be a cheatet...a hsz-ban csak elgépelted
sajna én sem tudok mit mondani -
#31294 sorry, nincs tippem -
Katinagyi #31293 Senki?Nincs itt senki? -
Katinagyi #31292 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Elkezdtem építeni egy apartmant,de közbe el kellett mennem és elmentettem a játékot és kiléptem.Na azóta akármit írok be a chat ablakba nem engedi tovább építeni.Csak az apartmanokba a belépés utáni opciókat engedi.Kövezet,tapéta stb.Van ötlet,hogyan tovább?(A changeLotZoning apartmenbase nem reagál sem ha residental-nak írom,sehogysem lehet tovább építkezni.)
Köszönöm a segítséget előre is,Itt még mindig számíthattam segítő kezekre:))
Üdvözlet Mindenkinek! -
#31291 nem, a magyarok jó gémeket tudnak csinálni ,csak mani nincs hozzá többnyire.. -
Sp3Dy #31290 Sikerült. Köszönöm szépen -
#31289 az ajtóra kell kattintani, és ott megjelenik egy menü, hogy ki előtt akarod bezárni. -
Gólya #31288 nem értem, hogy ami eddig "normálisan" működött, azt miért kellett eltolni?
házaspár egyik tagja fölkel a totyihoz éjjel 3 körül, a másik kialudta magát ekkorra, s ő is fölkel (eddig nem zavarta őket, ha a másik meglépett mellőlük, aludt reggel 6-ig)
más: küldöm a simet, kapirgálja össze a lehullott faleveleket...egy csomót összegereblyéz, a többire újra kell mondani, hogy csinálja meg (eddig amíg volt falevél gereblyézett, sőt a sövényt is megnyírta)
véletlenül nem magyarok ülnek ott és ténykednek? -
Gólya #31287 többféle lehetőség is van - ki/kik előtt akarod zárni az ajtót...ezt most nem tudom pontosan felsorolni, de van olyan, hogy csak a sim és a család mehet be, csak a sim és a takarítószemélyzet stb. -
Sp3Dy #31286 És kicsit kifejtősebben megmondanád, hogy melyik opcióval tudom lezárni a magánszférám? Amúgy köszönöm szépen a gyors választ :). Már alig várom hogy hazaérjek suliból és kinyissam a játékboltom :D -
#31285 nem baj ha vergődnek, addig is ketyeg az óra :) -
#31284 Sziasztok!
Elkezdtem egy filmet csinálni, de nem igazán boldogulok a windowsos szerkesztővel (csak nagyon alap dolgokat tud).
Valami olyan kéne nekem, amivel a játékban készült képeimet fel tudom használni, de úgy, hogy behúzza őket, mondjuk négyet a kép négy sarkába, középen meg fut egy video. Ilyet lehet csinálni vmi progival?
Láttam, hogy haladó filmesek a sony vegast ajálották, de az nem ingyenes. :( (meg persze nem ártana, ha van rajta magyar nyelv :) -
Gólya #31283 le kell zárd a "magánszférába" vezető ajtókat/kapukat - ha rákattintasz ezekre, megjelenik a megfelelő opció
ettől függetlenül lesz olyan - ha ugyan nem kezdett azóta a Maxis valamit ezzel -, hogy a vevők ott vergődnek majd a lezárt ajtók előtt:), de legalább nem mászkálnak be