FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ReaL KiLLeR
    Nem biztos, sőt nem is valószínű, hogy ez a hozzászólásom elvezet a megoldáshoz, hiszen nem tudom az adott gépen futó operációs rendszer fajtáját / verzióját, és a Sims Megapack taratlmát sem, de:

Nekem Windows Vista Ultimate rendszerem van, és a Sims 2 eredeti alapjáték feltelepítését, pontosabban elindítását követően bármiféle kompatibilitási beállítás ellenére ugyanez a hiba jelentkezett nálam. Néhány próbálkozás után letöltöttem egy hivatalos frissítést, amivel már elindult. Viszont gyanítom, sőt biztos, hogy egy újabb kiegészítő lemez feltelepítése is megoldota volna a problémámat.

Ahhoz, hogy a frissítés lehetősége esélyt jelentsen neked, tudni kell, hogy a Sims 2 Megapackban melyik a legújabb kiegészítő lemez.

Másik lehetőség egy másik crack, pl. egy Reloaded vagy hasonlóan ismert nevű csapat törésének beszerzése / kipróbálása. Ezt azért mondom, mert azt a fájlt írtad felül a crackkel, amelyikkel el kell indítanod a játékot / amelyiket meghívja a parancsikon is, és a hibaüzenetet is ez produkálja végülis. Pl. a Prince of Persia 3D eseében még ezt a hibát nekem egy másik crack oldotta meg. :-)

Küldök neked nálam működő cracket, ha elmondod, hogy melyik a legújabb kiegészítő ebben a csomagban.