Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
oké, kíváncsi vok

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Köszi, megpróbálom
Shiwo
a sim 1-gyel nem játszottam..ha abban bennevoltak ezek a szomszédságok, akkor a 3-ban is valszeg, de ha nem, akkor sztem újakat fognak létrehozni hozzá..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
próbálj meg újabb/régebbi driver-t feltenni a videókaridhoz..ill ha csak az alapjátékot próbáltad, akkor tegyél fel vmi újabb kiegészítõt, hátha az már elkezeli a videókaridat

Legend Killer
Sims3nál mindenfélét tudni már, de eddig nem láttam a szomszédságokról kapcsolatos hírt. Pl. Szépkellemes és társai megmaradnak v új nevûek lesznek új simekkel és új történetekkel?
Ma eszembe jutott, gondoltam megkérdezlek titeket, hátha tudtok vmit róla.

Amúgy feltettem Ikeát és engedélyeztem insimenator-t v mit és geciélet gyógyszert tud csak rajta készíteni a nagy gépen a telken és eltûntek a menük 😄D. Remélem ma jó lesz :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Sziasztok 😞
Kétségbe vagyok esve, mert nem megy a sims 2-m. Eddig ati 9800 pro video kártyával semmi gond nem volt, de amióta megvettem az ati sapphire radeon 2600 hd pro-t azóta amikor elakarom indítani fekete képernyõ és egy egér jelenik meg, de nem csinál ezután semmit. Próbáltam már sims 2 reinstal, win reinstall, de semmi
Mi lehet a gond?
Kérlek segítsetek, mert ez a kedvenc játékom😞(
Shiwo
ha jól tudom, teherbe eshet és szülhet szép kis zõd gyereket 😊

A simem-t elrabolták az ufók ennek lessz valami következménye?Nö.

Mike
én nem
emlékszem volt egy heverkodós simem, és hosszas munkával összekapartam 100k aspi pontot neki, nagyon büszke voltam
ma már ez semmi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

az elején ezért volt érdemes tudós aspis simmel indulni - bár én az egyetemistának most is ezt választom (még úgy is, hogy smart-tejet kap pici korában)

Mike
az alap sim esetén nehéz volt összekaprni, tényleg meg kellett érte diolgozni, most már annyi aspi pontot össze tudsz szedni pillanatok alatt, hogy nem is tudsz velük mit kezdeni

10-es a konyhamüvészete.voltam vele valami étteremben amine a nevében benne volt hogy (titkos)

ha hobbija a fõzés, s elérte azt a szintet, hogy meglátogathatja a titkos hobitelket, akkor ott tud jelentkezni fõzõversenyre
nem kell vigyen semmit magával, a helyszínen adott minden, amire szüksége lesz

A simjeimnek igensok aspirációs pontjaik vannak,4 sim-em van 1 család,meg 2 kutya,néha marha egyszerü a vágyaikat teljesíteni.De nekem olyan gondomvan hogy az egyik szimem nyerni szeretne fözöversenyen,de gözöm nincs hova kell menni vagy mitkell csinálni,betettem a kiválasztott kaját a csaj eszköztárába,de hogy hol aza kihívás asztal vagy mi,azt nemtom.

nem kell minden lehetõséget igénybe venni - ennyi az egész
egyébként meg lehet olvasni is - pl. a snootyn

mellesleg meg oda kell figyelni a sim óhajaira és lehetõség szerint teljesíteni azokat - rögtön lesz elixír (meg még sok minden egyéb is)

(mellesleg Mikenak igaza van - pillanatok allatt annyi aspi-pontot össze lehet szedni - ha szereted kihasználni a játék lehetõségeit, akkor...????)

ReaL KiLLeR
Eddigi információim szerint az InSimenator nevezetû csodamasina is megoldást kínálna számomra, de ezzel annyimindent lehet manipulálni, hogy teljesen ellaposítja / eseménytelenné teszi elõbb - utóbb a játékmenetet.

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Ich danke dir für deine Hilfe. :-) Két nap múlva válik idõs simmé a kedvencem, viszont még vannak vele olyan terveim, amelyek megvalósulásáért csak felnõttként "tehet" (az életcélja románc). Örülök a "szebályos" lehetõségnek, mivel a játékélmény szintentartása végett abszolúte nem szeretnék biztosítani magamnak egy könnyebb / mellékutat, ráadásul ki tudom váltani azt a neonzöld trutyit vagy életelixírt. Szeretem kihasználni egy játék lehetõségeit. :-)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Mike at home
igen, életexlixirt kell inni
amelyik sim 15 nap alatt nem képes 30k aspipontot összegyüjteni, az haljon csak meg

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ReaL KiLLeR
Létezik egy kód, amely minden alkalmazás után X nappal megfiatalítja az éppen kijelölt sim-et, vagy meggátolja annak öregedését? Az "aging off" jelen helyzetben nem megfelelõ, mivel valamennyi, aktuális háztartásban élõ sim-re hat.
Ha számomra megfelelõ kód nincs, akkor egy kis Sim - modder Tool is tökéletes éppen úgy, ahogy bármely más célravezetõ módszer.

Köszönöm!

Mike at home
az lesz, amit a hirdetõ kifizet
Fordokat is le lehet tölteni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Legend Killer
igenis

na most úgy csinálsz, mint aki most lát elõször simset...
tessék menni nézelõdni a különbözõ oldalakon (van vagy kettõ<#circling>)
meg kell ám dolgozni mindenért<#vigyor0>

Legend Killer
De hivatalos cuccc. Akkor meg csináljanak 😄.

deszeretném 😄.

ne viccelõdj, mert még valaki képes és komolyan veszi😊
(ez egyébként is "csak" egy kis csomag nem? - ezektõl sokkal jobbakat csinálnak a többiek)

ha meg nehéz, hát ne erõltesd😊

Legend Killer
kint az új kieg 😄... az ikea 😄D... mondom, lassan lesz tesco meg media markt meg minden 😄D *viccelõdik csak*

Gólya 😛... hádenehézéskész.

ami nem megy, azt gyakorolni kell😊)

Legend Killer
😊... rohadt lassan lép bele 😄... és nekem full ugyanaz, de majd próbálkozom még.

Mike
na akkor újra érthetõbben

Csori
a CSBin-ben található TS2BodyShop.exe-vel sokkal jobban alakíthatóak az emberek, mint a játékba belépve. több mindent változtathatsz. vannak olyan menüpontok ami a játékba belépve nem is elérhetõek. innen pedig csak kitartás kell 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Én letöltöm a document and settin/név/eagames/sims 2/ és a csinált mappa vagy is download és ide letöltöm.És azt irja uitánna h a package fájlokat kell csak total commanderrel megcsinálom és nem müködik!!!
Legend Killer
Amúgy tök sirályul haladok. Betettem három csajt és egy öreg csávót egy nagy kecóba, munkába küldtem üket. A japós csaj elõszõr kalandor lett, de kivágták, miután a fõnök kedvenc kajáját lemondatta a menürõl, mer a nép hangoskodott, pedig, mint kiderült, vazzeg az ellen párt áskálódott és így õk kerültek középpontba a reflektornál... vagy mi... ezután építész és most már jól halad abban a karrierben. A másik csaj tolvaj, vagyis szélhálmos most, amúgy élet célja a bûnözõi lángelme és Nina Calentine npc simmel házasodott, meg összeköltöztettem õket, volt egy álom randijuk 😄.
Nina oktatásban vállalt munkát, most segédtanár.
A harmadik csaj humorista karrierben tevékenykedik... öhm :S...pantomine vagy mi a szösz éppen :S.
Az öreg arc pediglen :S.... üzletember karrierben próbál befutni, s vmi postás izé még :S.
A két macsek, mer azok is vannak ám, mindketten a szórakoztatóiparban tevékenykednek. A hímnek kellene a beszél parancs, de sajna mindig fáradtan tér haza és nincs idõm rá simjeimmel és állatkiképzõvel se megtanítani a parancsot... egyenlõre. A nõstényke tudja má a marad, beszél, meg nemtom milyen parancsot, ennek fejében elsõ nap rögtön feljebb lépett a szamárlétrán 😄... és loller, elérhetõvé vált asszem a zöld színû bunda v mi szösz :S 😄. Ezen karaj meglepõdtem 😄. Eddig nem találkoztam ilyennel a géjmben.
A japós csaj amúgy jó úton halad a szobalánnyal, csábítgatja és hamarosan randira is hívom, csak nekik is idõre van, mármint szabad idõre van szükségük... és akkor õk is összeköltöznek és összeházasodnak 😄.
Öregember meg autót barkácsolgat szabadidejében, munkahelyén a vasútmodellel jáccott a kollégájával és így má lelkesebben barkácsolgat, meg mély beszélgetést vezetett le errõl a témáról vele, v mi 😄.

Beszámolómat láthattátok 😄.

Legend Killer
deháááááttnemmmeeeggyyy :S 😞

kicsit mozgasd meg a fantáziádat😊

Legend Killer
Insimenator 😄.

Legend Killer
Hogy lehet olyan király simeket kreálni, mint az Insimentor v mi a szösz lévõn vannak?
Minap lekaptam asszem Zui nevû simet, egy sztárról kreálták... rohadt jók a sztárok másolatai... de hogyan csinálják ezeket? :S Hisz alap cumók vannak! Mámint alap+kiegek ruhái, satöbbi... és ebbõl1ilyen ászosat.
Nemértem... én is szívesen készítenék egyedi simeket, bementem a body shopban, de tök átlagosak vannak :S.

Amúgy az a Zui v ki, jó, de a harisnya nekem vhogy gusztustalan :S :S.

Mike at home
igen

modthesims-en keresgélj errõl

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Amikor csináljuk a sims-et ugye bennvagyunk a creator szobába ott a tükör meg minden.. na azt a szobát meglehet valahogyan változtatni?

mesht is töltötted/másoltad?

nekem a letoltések nem müködnek csinálok a egy download mappát ahova irja és a package fájlokat be másolom és nem müködnek
Shiwo
fölösleges mindet crackelni..a legutóbb megjelent, feltelepített kieggel kell indítani,s azt kell crackelni

Legend Killer
ok, kösz.

Legend Killer
Felteszed a Sims 2-t, utána minden kieget külön mappába... és minden kieg crackjét a saját mappájába benyomod oda, ahol írtam (Sims 2 xy kieg/TSBin és felülír) és, mint zárójelben is írtam, felüliratod az exét... nekem ment.

Olcsy
OFF:hát itt is, este alig tudtam aludni...:S

ON:á, nem nehéz az 😄

Tom3
Én hagytam hogy oda telepitse a kiegeket ahova alapból szeretné és így nem volt ilyen problémám.(Program Files\EA Games\) Crackelni meg szerintem nem kell minden kieget, legalábbis így emlékszem. Utolsó kiegeket biztosan nem crackeltem...
jack0101
Thx, és az évszakok crackjé a simába kel másolni vagy az évszakokéba?
Jah és meikkel kellesz indítani a játékot?

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

"felrakom ugyan oda ahova a simát raktam, felcrackelem, és nem megy"

Igen, mert máshova kell tenni, külön mappába.
jack0101
valami hibát észlel betöltés után, ezért leáll 😞

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

van még egy szimpatikus kis fekete dobozka, ffsdebugger a neve, de pillanatnyilag gõzöm nincs, honnan töltöttük le
ha megtalálom, szólok, de próbálj meg rákeresni, hátha hamarabb megtalálod
(elsõként az insimenatoron érdemes nézelõdni)

Legend Killer
Sims 2 Évszakok/TSBin... sry, ha rosszat modntam.

Kattints rá az ikonra és kész.

Legend Killer
sikerült, nemtomhogy, de sikerült.

viszont életcélt nemtok változtatni :S.