32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30955 hátha valakinek teccik. igaz, h nincs teljesen kész, és berendezve pedig szinte egyáltalán nincs, de elég érdekes ház alakult ki.
-
#30954 akkor mondj valami okosat a #30951-re is:))
köszike
-
Coolfire #30953 Van itt minden kérem...:) -
#30952 amúgy LOL, egy topikban sem láttam még youtube videót a fejlécben:D
-
#30951 üdvsheló
kérdezném, hogy tudtok-é olyan (nem eredeti) kieget, (tehtá ilyen hómméd) amivel kastélyt lehet építeni?
Ha valahogy lehet, csak ezért feltenném a gémet újra:D
köszi
-
Coolfire #30950 Hát elég gagyi is.... -
Coolfire #30949 Erről hallottatok már?
The sims 2 - Lakásmánia
Alkosd meg a saját bútoraid a világ talán legnépszerűbb játékához! A Lakás mánia megajándékoz azzal a különleges lehetőséggel, hogy létrehozhatod saját bútoraidat és díszítőelemeidet, majd exportálhatod őket a „The Sims 2”-be! Nem számít, hogy asztalokról, székekről, konyhai felszerelésekről vagy növényekről van szó. A Lakásmánia segítségével megváltoztathatod a lakást, sőt teljesen új berendezést hozhatsz létre. Még a felszerelések egyes elemei, így az asztallábak vagy a szekrényajtók is módosíthatók, sőt a saját képeidet és fotóidat is felhasználhatod. Így hát légy kreatív, és rendezd be tetszés szerint a simjeid házát!
A Lakásmánia egy különálló tervezőeszköz, mely a „Sims 2” nélkül is használható, az exportáláshoz azonban a „Sims 2”-re is szükség van.
-
Gólya #30948 reptér ügyben: pl. tsr -
Coolfire #30947 Na ezaz..ha belepakolsz mindent,akkor nagyon erős gép kell hozzá(persze hiperübermegabrutál grafon,ahogy én játszom).:)Az utóbbit sajna nem tudom nekem elég az ami van.Apropó mi van Devidssel?Fel akartam egy pár borítót rakni,és az összes store és bonus cuccot,de nincs már meg az ftp elérésem. -
Coolfire #30946 Már most röcög,hát mi lesz ezután...Azt hiszem Win2000 alól fogom játszani.:) -
LOPCI #30945 Hali!!!
Olyan problémám lenne hogy a játékba beletettem elég sok kiegészítést és így akad a játék!!!!
Mit tegyek ellene?????
Léccy segítsetek!!!!
És még egy olyan kérésem lenne hogy ha vki tud reptér vagy autószalon kiegészítést küldje már el vagy adja meg a linket ha tudja!!!
Előre is köszi!!!
:) -
#30944 ahgy elnézem végre több család is lakhat egy teleken
klafa
ami rossz, hogy valszeg izomgép kell hozzá -
#30943 berakom, oksa -
Coolfire #30942 Na most néztem igazán a körmére a Nagyvárosi élet c. expansionak.Hát nem semmi lesz.:)Ezzel a teljes Sims sorozatot lekopintották,ugyanis lehet majd benne varázsolni.Tényleg Mike van a hivatalos oldalon video,azt nem tudod a FreeTime helyére berakni?Tök jópofa. -
#30941 elvielg juzer - dokumentumok - ea games - the sims 2
mondjuk nekem nem csinált ilyet.. esetleg azt próbáld meg, hogy a sims-et magát nem a program files-be mented, én legalábbis vista alatt nem mentek oda semmit, mert az a $ß@& nem enged hozzáférni akkor
ha az sem segít, lehet valamely kiegészítőd hibás -
#30940 lehet letölteni mindenféle jópofa térelválasztó elemeket, én is azt használok. van olyan mint 1 rakott téglafal, kb a sim derekáig ér a célnak tökéletes. -
#30939 Hová menti a játék mentéseket, melyik mappába -
#30938 Hi @ all
Az lenne a kérdésem, hogy felraktam munden Sims EP -t és SP -t, Vista alatt játszom, az utolsó EP7(szabadidőt) índitom el játékra mindig, hiába mentek(telep elmentése, sohasem menti el a játékot
Miért Valakinek van ilyen gondja vistán -
#30937 honnan lehet letölteni a the sims online-t? úgytudom ingyenes -
sz4bee #30936 Melyik kiegészítőbe lehet elérni az 1/2 fal építését? -
#30935 Ment pü Mike! -
#30934 Eme kis szösszeneted: #30925 :) és főleg a kurvás rész :DD. Meg az utána jövő hsz amiben a recska említés van :D.
Amúgy meg aki nyem válaszol privimre :P *morcizik* az csak ne mivanozzon :D. Vagy nemtom :D, nyugodtan visszaírhatnál. -
#30933 Mivan? :D Semmi utalás nincs arra a hozzászólásod területén, hogy mi váltotta ki ezt a hatszájú jókedvűt, vagy ha úgy vesszük, hogy egy "D" egy gyűrűszerelvényt demostrál, akkor pondrót vagy kukacot. :D -
#30932 :DDDDDD -
#30931 A Singles-ben, legalább a 2. részében lehet... :D
Természetesen nem kell, hogy egy GTA Vice City-t bújtasson a játék vagy joggal kapja meg az erotikus besorolást, de a szexjeleneten lenne mit realizálni, viszont nekem teszik a maga kis ~ "komolytalan" stílusában a game, pl. a simek gesztusai, megnyilvánulásai usw. :-) Minden részlete együtt egy elragadó egészet alkot, csak a lehetőségek közül említettem egyet. :-) Bár én nem akarom, hogy elvesszen a játék egyedi stílusa, hangulata. -
#30930 nulla az esélye -
#30929 persze, meg lehessen recskázni is -
axei #30928 Hello.
A legújabb benne szerintem a szabadidő vagy az IKEA amit nem tudom hogy kell-e crackelni!DE viszont tegnap éjjel még azt is csináltam h feltettem az alap sims 2 és feltettem hozzá az állatos kiegészítőt és ugyan ez volt a probléma, majd ismét újratettem csak ezután a jó utat c. kiegészítőt és megint csak ez volt a baja:( Szóval nemtudom mi lehet a baja:(
Itt a lista hogy mi van a megapackomban:
University - Egyetem
(The.Sims.2.EP1.Egyetem-TandBeRg)
Nightlife - Éjszakák
(The.Sims.2.EP2.Ejszakai.elet.Repack-TandBeRg)
Open for Business - Vár az üzlet!
(The.Sims.2.EP3.Megnyitottunk-var.az.uzlet.Repack-TandBeRg)
Pets - Házi kedvenc
(The.Sims.2.EP4.Hazikedvenc.HUN-TandBeRg)
Seasons - Évszakok
(The.Sims.2.EP5.Seasons-RELOADED)
Bon Voyage - Jó utat!
(The.Sims.2.EP6.Bon.Voyage-FLT)
FreeTime - Szabadidő
(The.Sims.2.EP7.FreeTime-ViTALiTY)
Cuccok:
-------
Family Fun Stuff - Mesés díszletek cuccok
(The.Sims.2.SP1.Meses.Diszletek.Repack-TandBeRg)
Glamour Life Stuff - Csilli-villi cuccok
(The.Sims.2.SP2.Csilli-villi.Cuccok.Repack-TandBeRg)
Happy Holiday Stuff - Télapós cuccok
(The.Sims.2.SP3.Telapos.Cuccok.Repack-TandBeRg)
Celebration! Stuff - Bulis! cuccok
(The.Sims.2.SP4.Celebration.Stuff-RELOADED)
H&M Fashion Stuff - H&M divatos cuccok
(The.Sims.2.SP5.HM.Fashion.Stuff-FLT)
Teen Style Stuff - Trendi tini cuccok
(The.Sims.2.SP6.Teen.Style.Stuff-RELOADED)
Kitchen & Bath Interior Design Stuff - Konyhai és fürdőszobai lakberendezési cuccok
(The.Sims.2.SP7.Kitchen.And.Bath.Interior.Design-FLT)
IKEA Home Stuff - IKEA álomotthon cuccok
(The.Sims.2.SP8.IKEA.Home.Stuff-RELOADED)
Remélem tudtok segíteni!
E-Mail címem: [email protected]
Előre is köszi szépen!
Üdv, Axei! -
Gólya #30927 van viszont egy "fekete számítógép", ami úgy hiszem, szintén az insimenatorról való, azon van ilyen lehetőség (hitelfelvétel) - sőt sok egyéb is, ami igen hasznos
legutóbbi kieg. óta nekem nincs fenn, de a megelőzőig remekül működött - szerintem érdemes utánnézni, ha nagyon szükséges -
#30926 Nem biztos, sőt nem is valószínű, hogy ez a hozzászólásom elvezet a megoldáshoz, hiszen nem tudom az adott gépen futó operációs rendszer fajtáját / verzióját, és a Sims Megapack taratlmát sem, de:
Nekem Windows Vista Ultimate rendszerem van, és a Sims 2 eredeti alapjáték feltelepítését, pontosabban elindítását követően bármiféle kompatibilitási beállítás ellenére ugyanez a hiba jelentkezett nálam. Néhány próbálkozás után letöltöttem egy hivatalos frissítést, amivel már elindult. Viszont gyanítom, sőt biztos, hogy egy újabb kiegészítő lemez feltelepítése is megoldota volna a problémámat.
Ahhoz, hogy a frissítés lehetősége esélyt jelentsen neked, tudni kell, hogy a Sims 2 Megapackban melyik a legújabb kiegészítő lemez.
Másik lehetőség egy másik crack, pl. egy Reloaded vagy hasonlóan ismert nevű csapat törésének beszerzése / kipróbálása. Ezt azért mondom, mert azt a fájlt írtad felül a crackkel, amelyikkel el kell indítanod a játékot / amelyiket meghívja a parancsikon is, és a hibaüzenetet is ez produkálja végülis. Pl. a Prince of Persia 3D eseében még ezt a hibát nekem egy másik crack oldotta meg. :-)
Küldök neked nálam működő cracket, ha elmondod, hogy melyik a legújabb kiegészítő ebben a csomagban. -
#30925 Milyen kár, hogy nincs hitel, pl. lakberendezési hitel felvételére lehetőség a Sims 2-ben, mivel most matek szakon diplomát szerzett simem heteken át üres, vagy nagyon szegényesen, amolyan bentlakásos iskola stílusában berendezett házába térhet haza a munkából, hogy eléggé megtöltődjön az "új berendezésért" malacpersely. Peidg tudná fizetni a részleteket kamatostul. :-) Na mindegy. :-)
Más: A Sims 3 szabadon bejárható szomszédságai megszépíthetnék a románc életcélú simek mindennapjait, sőt egész életét, pontosabban felvonultahatnának néhány k*rvát a szórakozóhelyek előtt, de tudom - tudom... akkor már nemi betegségek is feltűnhetnének. :-) :D
...
"Adolf sim elkapta a kankót, ezért rengeteg pihenésre lesz szüksége a gyógyulás érdekében, különben megvakul. Ez karrierjének végét hozhatja el, hiszen ha a simek nem érnek vagy találnak oda a munkahelyükre időben, munkahelyi teljesítmény mutatójuk jelentősen megcsappan."
:D -
axei #30924 Helló mindenkinek!Nekem lenne egy kis problémám a sims 2 telepítése után!Feltelepítem a Sims 2 megapackot, úgy ahogy a leírás mondja, majd aztán mikor a crackelés után elindítanám, azt írja ki a kis videó után, h a "Az alkalmazás hibát észlelt, ezért most leállt!".Ezt miért írja ki?Valaki segítsen már rajtam!:( Már próbáltam mindent, újra tettem a Windost, direct-x 9-et frissítettem, videokari drivert is és semmi!:( Barátnőm szülinapjára kéne, de félek h nem tudom megcsinálni!:( Előre is kösz a segítségeteket!
Üdv, Axei -
#30923 Dokumentumok mappában EA GANMES könyvtár alatta The sims 2 abban turkáljál, értelemszerüen ott van
vagy olvasd el aaz olvassel.txt-t, leriták benne mit hova kell rakni -
Balthazar #30922 Sziasztok!Most kezdtem el játszani a játékkal és szeretnék megkérdezni tőletek valamit.Hogyan lehet saját zenéket beraknia játékba?Hogy a saját zenéim szóljanak a hifiből stb.Mert én azt olvastam valahol,hogy ezt is meglehet csinálni.A formátum milyen legyen?És hová másoljam a számokat? Köszönöm a segítséget. -
#30921 Page Up, aztán lefelé pedig Page Down :) -
Gólya #30920 lépcső vagy lift kell hozzá
ha ez van valamelyik, akkor elég, ha arra a helyre mutatsz, ahová a simet akarod küldeni
-
toto11 #30919 hello lehet, hogy csak én vagyok béna (tuti, hogy én vagyok) de nem tudok sehogy felmenni az emeletre a házakban. hogy lehet felmenni?
-
#30918 nem megfelelő a hűtő -
#30917 jóhát én nem használok letöltött cuccokat :) -
#30916 tedd az invertory-ba