Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ma eszembe jutott, gondoltam megkérdezlek titeket, hátha tudtok vmit róla.
Amúgy feltettem Ikeát és engedélyeztem insimenator-t v mit és geciélet gyógyszert tud csak rajta készíteni a nagy gépen a telken és eltûntek a menük 😄D. Remélem ma jó lesz :S.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Kétségbe vagyok esve, mert nem megy a sims 2-m. Eddig ati 9800 pro video kártyával semmi gond nem volt, de amióta megvettem az ati sapphire radeon 2600 hd pro-t azóta amikor elakarom indítani fekete képernyõ és egy egér jelenik meg, de nem csinál ezután semmit. Próbáltam már sims 2 reinstal, win reinstall, de semmi
Mi lehet a gond?
Kérlek segítsetek, mert ez a kedvenc játékom😞(
emlékszem volt egy heverkodós simem, és hosszas munkával összekapartam 100k aspi pontot neki, nagyon büszke voltam
ma már ez semmi
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem kell vigyen semmit magával, a helyszínen adott minden, amire szüksége lesz
egyébként meg lehet olvasni is - pl. a snootyn
mellesleg meg oda kell figyelni a sim óhajaira és lehetõség szerint teljesíteni azokat - rögtön lesz elixír (meg még sok minden egyéb is)
(mellesleg Mikenak igaza van - pillanatok allatt annyi aspi-pontot össze lehet szedni - ha szereted kihasználni a játék lehetõségeit, akkor...????)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
amelyik sim 15 nap alatt nem képes 30k aspipontot összegyüjteni, az haljon csak meg
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha számomra megfelelõ kód nincs, akkor egy kis Sim - modder Tool is tökéletes éppen úgy, ahogy bármely más célravezetõ módszer.
Köszönöm!
Fordokat is le lehet tölteni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tessék menni nézelõdni a különbözõ oldalakon (van vagy kettõ<#circling>#circling>)
meg kell ám dolgozni mindenért<#vigyor0>#vigyor0>
deszeretném 😄.
(ez egyébként is "csak" egy kis csomag nem? - ezektõl sokkal jobbakat csinálnak a többiek)
ha meg nehéz, hát ne erõltesd😊
Gólya 😛... hádenehézéskész.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Nina oktatásban vállalt munkát, most segédtanár.
A harmadik csaj humorista karrierben tevékenykedik... öhm :S...pantomine vagy mi a szösz éppen :S.
Az öreg arc pediglen :S.... üzletember karrierben próbál befutni, s vmi postás izé még :S.
A két macsek, mer azok is vannak ám, mindketten a szórakoztatóiparban tevékenykednek. A hímnek kellene a beszél parancs, de sajna mindig fáradtan tér haza és nincs idõm rá simjeimmel és állatkiképzõvel se megtanítani a parancsot... egyenlõre. A nõstényke tudja má a marad, beszél, meg nemtom milyen parancsot, ennek fejében elsõ nap rögtön feljebb lépett a szamárlétrán 😄... és loller, elérhetõvé vált asszem a zöld színû bunda v mi szösz :S 😄. Ezen karaj meglepõdtem 😄. Eddig nem találkoztam ilyennel a géjmben.
A japós csaj amúgy jó úton halad a szobalánnyal, csábítgatja és hamarosan randira is hívom, csak nekik is idõre van, mármint szabad idõre van szükségük... és akkor õk is összeköltöznek és összeházasodnak 😄.
Öregember meg autót barkácsolgat szabadidejében, munkahelyén a vasútmodellel jáccott a kollégájával és így má lelkesebben barkácsolgat, meg mély beszélgetést vezetett le errõl a témáról vele, v mi 😄.
Beszámolómat láthattátok 😄.
Minap lekaptam asszem Zui nevû simet, egy sztárról kreálták... rohadt jók a sztárok másolatai... de hogyan csinálják ezeket? :S Hisz alap cumók vannak! Mámint alap+kiegek ruhái, satöbbi... és ebbõl1ilyen ászosat.
Nemértem... én is szívesen készítenék egyedi simeket, bementem a body shopban, de tök átlagosak vannak :S.
Amúgy az a Zui v ki, jó, de a harisnya nekem vhogy gusztustalan :S :S.
modthesims-en keresgélj errõl
Jah és meikkel kellesz indítani a játékot?
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Igen, mert máshova kell tenni, külön mappába.
ha megtalálom, szólok, de próbálj meg rákeresni, hátha hamarabb megtalálod
(elsõként az insimenatoron érdemes nézelõdni)
Kattints rá az ikonra és kész.