FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Legend Killer
    Amúgy tök sirályul haladok. Betettem három csajt és egy öreg csávót egy nagy kecóba, munkába küldtem üket. A japós csaj előszőr kalandor lett, de kivágták, miután a főnök kedvenc kajáját lemondatta a menüről, mer a nép hangoskodott, pedig, mint kiderült, vazzeg az ellen párt áskálódott és így ők kerültek középpontba a reflektornál... vagy mi... ezután építész és most már jól halad abban a karrierben. A másik csaj tolvaj, vagyis szélhálmos most, amúgy élet célja a bűnözői lángelme és Nina Calentine npc simmel házasodott, meg összeköltöztettem őket, volt egy álom randijuk :D.
    Nina oktatásban vállalt munkát, most segédtanár.
    A harmadik csaj humorista karrierben tevékenykedik... öhm :S...pantomine vagy mi a szösz éppen :S.
    Az öreg arc pediglen :S.... üzletember karrierben próbál befutni, s vmi postás izé még :S.
    A két macsek, mer azok is vannak ám, mindketten a szórakoztatóiparban tevékenykednek. A hímnek kellene a beszél parancs, de sajna mindig fáradtan tér haza és nincs időm rá simjeimmel és állatkiképzővel se megtanítani a parancsot... egyenlőre. A nőstényke tudja má a marad, beszél, meg nemtom milyen parancsot, ennek fejében első nap rögtön feljebb lépett a szamárlétrán :D... és loller, elérhetővé vált asszem a zöld színű bunda v mi szösz :S :D. Ezen karaj meglepődtem :D. Eddig nem találkoztam ilyennel a géjmben.
    A japós csaj amúgy jó úton halad a szobalánnyal, csábítgatja és hamarosan randira is hívom, csak nekik is időre van, mármint szabad időre van szükségük... és akkor ők is összeköltöznek és összeházasodnak :D.
    Öregember meg autót barkácsolgat szabadidejében, munkahelyén a vasútmodellel jáccott a kollégájával és így má lelkesebben barkácsolgat, meg mély beszélgetést vezetett le erről a témáról vele, v mi :D.

Beszámolómat láthattátok :D.