32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Legend Killer
    oké, kíváncsi vok
  • Philip00
    Köszi, megpróbálom
  • Shiwo
    a sim 1-gyel nem játszottam..ha abban bennevoltak ezek a szomszédságok, akkor a 3-ban is valszeg, de ha nem, akkor sztem újakat fognak létrehozni hozzá..
  • Shiwo
    próbálj meg újabb/régebbi driver-t feltenni a videókaridhoz..ill ha csak az alapjátékot próbáltad, akkor tegyél fel vmi újabb kiegészítőt, hátha az már elkezeli a videókaridat
  • Legend Killer
    Sims3nál mindenfélét tudni már, de eddig nem láttam a szomszédságokról kapcsolatos hírt. Pl. Szépkellemes és társai megmaradnak v új nevűek lesznek új simekkel és új történetekkel?
    Ma eszembe jutott, gondoltam megkérdezlek titeket, hátha tudtok vmit róla.

Amúgy feltettem Ikeát és engedélyeztem insimenator-t v mit és geciélet gyógyszert tud csak rajta készíteni a nagy gépen a telken és eltűntek a menük :DD. Remélem ma jó lesz :S.
  • Philip00
    Sziasztok :(
    Kétségbe vagyok esve, mert nem megy a sims 2-m. Eddig ati 9800 pro video kártyával semmi gond nem volt, de amióta megvettem az ati sapphire radeon 2600 hd pro-t azóta amikor elakarom indítani fekete képernyő és egy egér jelenik meg, de nem csinál ezután semmit. Próbáltam már sims 2 reinstal, win reinstall, de semmi
    Mi lehet a gond?
    Kérlek segítsetek, mert ez a kedvenc játékom:((
  • Shiwo
    ha jól tudom, teherbe eshet és szülhet szép kis ződ gyereket :)
  • Plata
    A simem-t elrabolták az ufók ennek lessz valami következménye?Nö.
  • Mike
    én nem
    emlékszem volt egy heverkodós simem, és hosszas munkával összekapartam 100k aspi pontot neki, nagyon büszke voltam
    ma már ez semmi
  • Gólya #30660
    az elején ezért volt érdemes tudós aspis simmel indulni - bár én az egyetemistának most is ezt választom (még úgy is, hogy smart-tejet kap pici korában)
  • Mike
    az alap sim esetén nehéz volt összekaprni, tényleg meg kellett érte diolgozni, most már annyi aspi pontot össze tudsz szedni pillanatok alatt, hogy nem is tudsz velük mit kezdeni
  • Plata
    10-es a konyhamüvészete.voltam vele valami étteremben amine a nevében benne volt hogy (titkos)
  • Gólya #30657
    ha hobbija a főzés, s elérte azt a szintet, hogy meglátogathatja a titkos hobitelket, akkor ott tud jelentkezni főzőversenyre
    nem kell vigyen semmit magával, a helyszínen adott minden, amire szüksége lesz
  • Plata
    A simjeimnek igensok aspirációs pontjaik vannak,4 sim-em van 1 család,meg 2 kutya,néha marha egyszerü a vágyaikat teljesíteni.De nekem olyan gondomvan hogy az egyik szimem nyerni szeretne fözöversenyen,de gözöm nincs hova kell menni vagy mitkell csinálni,betettem a kiválasztott kaját a csaj eszköztárába,de hogy hol aza kihívás asztal vagy mi,azt nemtom.
  • Gólya #30655
    nem kell minden lehetőséget igénybe venni - ennyi az egész
    egyébként meg lehet olvasni is - pl. a snootyn

mellesleg meg oda kell figyelni a sim óhajaira és lehetőség szerint teljesíteni azokat - rögtön lesz elixír (meg még sok minden egyéb is)

(mellesleg Mikenak igaza van - pillanatok allatt annyi aspi-pontot össze lehet szedni - ha szereted kihasználni a játék lehetőségeit, akkor...????)
  • ReaL KiLLeR
    Eddigi információim szerint az InSimenator nevezetű csodamasina is megoldást kínálna számomra, de ezzel annyimindent lehet manipulálni, hogy teljesen ellaposítja / eseménytelenné teszi előbb - utóbb a játékmenetet.
  • ReaL KiLLeR
    Ich danke dir für deine Hilfe. :-) Két nap múlva válik idős simmé a kedvencem, viszont még vannak vele olyan terveim, amelyek megvalósulásáért csak felnőttként "tehet" (az életcélja románc). Örülök a "szebályos" lehetőségnek, mivel a játékélmény szintentartása végett abszolúte nem szeretnék biztosítani magamnak egy könnyebb / mellékutat, ráadásul ki tudom váltani azt a neonzöld trutyit vagy életelixírt. Szeretem kihasználni egy játék lehetőségeit. :-)
  • Mike at home
    igen, életexlixirt kell inni
    amelyik sim 15 nap alatt nem képes 30k aspipontot összegyüjteni, az haljon csak meg
  • ReaL KiLLeR
    Létezik egy kód, amely minden alkalmazás után X nappal megfiatalítja az éppen kijelölt sim-et, vagy meggátolja annak öregedését? Az "aging off" jelen helyzetben nem megfelelő, mivel valamennyi, aktuális háztartásban élő sim-re hat.
    Ha számomra megfelelő kód nincs, akkor egy kis Sim - modder Tool is tökéletes éppen úgy, ahogy bármely más célravezető módszer.

Köszönöm!
  • Mike at home
    az lesz, amit a hirdető kifizet
    Fordokat is le lehet tölteni
  • Legend Killer
    igenis
  • Gólya #30648
    na most úgy csinálsz, mint aki most lát először simset...
    tessék menni nézelődni a különböző oldalakon (van vagy kettő)
    meg kell ám dolgozni mindenért
  • Legend Killer
    De hivatalos cuccc. Akkor meg csináljanak :D.

deszeretném :D.
  • Gólya #30646
    ne viccelődj, mert még valaki képes és komolyan veszi:)
    (ez egyébként is "csak" egy kis csomag nem? - ezektől sokkal jobbakat csinálnak a többiek)

ha meg nehéz, hát ne erőltesd:)
  • Legend Killer
    kint az új kieg :D... az ikea :DD... mondom, lassan lesz tesco meg media markt meg minden :DD *viccelődik csak*

Gólya :P... hádenehézéskész.
  • Gólya #30644
    ami nem megy, azt gyakorolni kell:))
  • Legend Killer
    :)... rohadt lassan lép bele :D... és nekem full ugyanaz, de majd próbálkozom még.
  • Mike
    na akkor újra érthetőbben
  • Csori
    a CSBin-ben található TS2BodyShop.exe-vel sokkal jobban alakíthatóak az emberek, mint a játékba belépve. több mindent változtathatsz. vannak olyan menüpontok ami a játékba belépve nem is elérhetőek. innen pedig csak kitartás kell :)
  • nyurgabela
    Én letöltöm a document and settin/név/eagames/sims 2/ és a csinált mappa vagy is download és ide letöltöm.És azt irja uitánna h a package fájlokat kell csak total commanderrel megcsinálom és nem müködik!!!
  • Legend Killer
    Amúgy tök sirályul haladok. Betettem három csajt és egy öreg csávót egy nagy kecóba, munkába küldtem üket. A japós csaj előszőr kalandor lett, de kivágták, miután a főnök kedvenc kajáját lemondatta a menüről, mer a nép hangoskodott, pedig, mint kiderült, vazzeg az ellen párt áskálódott és így ők kerültek középpontba a reflektornál... vagy mi... ezután építész és most már jól halad abban a karrierben. A másik csaj tolvaj, vagyis szélhálmos most, amúgy élet célja a bűnözői lángelme és Nina Calentine npc simmel házasodott, meg összeköltöztettem őket, volt egy álom randijuk :D.
    Nina oktatásban vállalt munkát, most segédtanár.
    A harmadik csaj humorista karrierben tevékenykedik... öhm :S...pantomine vagy mi a szösz éppen :S.
    Az öreg arc pediglen :S.... üzletember karrierben próbál befutni, s vmi postás izé még :S.
    A két macsek, mer azok is vannak ám, mindketten a szórakoztatóiparban tevékenykednek. A hímnek kellene a beszél parancs, de sajna mindig fáradtan tér haza és nincs időm rá simjeimmel és állatkiképzővel se megtanítani a parancsot... egyenlőre. A nőstényke tudja má a marad, beszél, meg nemtom milyen parancsot, ennek fejében első nap rögtön feljebb lépett a szamárlétrán :D... és loller, elérhetővé vált asszem a zöld színű bunda v mi szösz :S :D. Ezen karaj meglepődtem :D. Eddig nem találkoztam ilyennel a géjmben.
    A japós csaj amúgy jó úton halad a szobalánnyal, csábítgatja és hamarosan randira is hívom, csak nekik is időre van, mármint szabad időre van szükségük... és akkor ők is összeköltöznek és összeházasodnak :D.
    Öregember meg autót barkácsolgat szabadidejében, munkahelyén a vasútmodellel jáccott a kollégájával és így má lelkesebben barkácsolgat, meg mély beszélgetést vezetett le erről a témáról vele, v mi :D.

Beszámolómat láthattátok :D.
  • Legend Killer
    deháááááttnemmmeeeggyyy :S :(
  • Gólya #30637
    kicsit mozgasd meg a fantáziádat:)
  • Legend Killer
    Insimenator :D.
  • Legend Killer
    Hogy lehet olyan király simeket kreálni, mint az Insimentor v mi a szösz lévőn vannak?
    Minap lekaptam asszem Zui nevű simet, egy sztárról kreálták... rohadt jók a sztárok másolatai... de hogyan csinálják ezeket? :S Hisz alap cumók vannak! Mámint alap+kiegek ruhái, satöbbi... és ebből1ilyen ászosat.
    Nemértem... én is szívesen készítenék egyedi simeket, bementem a body shopban, de tök átlagosak vannak :S.

Amúgy az a Zui v ki, jó, de a harisnya nekem vhogy gusztustalan :S :S.
  • Mike at home
    igen

modthesims-en keresgélj erről
  • Dave0092
    Amikor csináljuk a sims-et ugye bennvagyunk a creator szobába ott a tükör meg minden.. na azt a szobát meglehet valahogyan változtatni?
  • Gólya #30632
    mesht is töltötted/másoltad?
  • nyurgabela
    nekem a letoltések nem müködnek csinálok a egy download mappát ahova irja és a package fájlokat be másolom és nem müködnek
  • Shiwo
    fölösleges mindet crackelni..a legutóbb megjelent, feltelepített kieggel kell indítani,s azt kell crackelni