Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
😄DDDDDDDDD

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
nem ea hanem sg
nézz már szét itt a fórumon, más topikokban mennyire tûrik meg a warezt
warezolhatsz nem zavar, nemérdekel
de!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
ezt mindenki oldja meg ahogy tudja
és errõl nem fogok vitatkozni, itt ez a szabály, mondom, ha nem tetszik, lehet panaszt tenni a moderátoroknál (mondjuk sok értelme nincs)

hg

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Az a mákod,hogy késõbb basztattál mint a privit írtam.Ejnye..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

PÜ-t...

OFF:
Ezt aláírom,hogy irreális nálunk a fizetésekhez képest az ára.Fõleg itt nálunk BAZ megyében,ahol ha vki véletlenül dolgozik -a 95%-a-akkor sem keres annyit hogy egy fizetésbõl minden Simset meg tudjon venni.Nem tudom hogy jön ki országos szinten a 120000 átlag,de itt feleannyiért güriznek az emberek.
ON

Meg mindig ha valami új van a simshez akkor a warez mindig lemegy a konkrét letöltési helyen kívül.Csak én saját magam többszáz hsz.-t írtam ezügyben.Azért ha gyorsabb vagyok mint Mike szoktam PM-et is küldeni.😊De azerintem sem érdemes egy JÁTÉKRÓL!! szóló topikot szétbombázni a honnan tölthetem le,melyiket crackeljem,mi a sorozatszám,mennyivel jön le(a topikoknak ahol nincs hg a 70-80%-a ez) etc..kérésekkel.Egyébként is a Sims sorozat annyira népszerû,hogy pillanatok alatt mindent meg lehet hozzá találni a neten,beleértve magát a "vásárlást" is...

hát lehet, csak furcsállom, mert nem hivatalos fórum.
mindegy 😊
ez a baj hogy túl drága a játék, fele annyiért is sok, mint
amennyibe most kerül... legyen 5e az alapjáték és a kiegek
meg 2ezrek. rögtön más lenne a helyzet...
1.A fórumnyitó Amiga volt,és õ tényleg megvette eredetiben.
2.Nem Mike-ot zavarja a warez(gondolom),hanem az SG modjait.Ha megnézed a topikok nagyrészében már tiltott a spam,warez etc...néhol az ilyen témának teljesen külön topikja van.

Ja és amíg telepíted,töltögesd le a patcheket és peccseld fel mindet,mert egymást nem fogják(saját tapasztalat).Ezzel sok kellemetlenségtõl megóvod magad.

különben én sem értem ezt a warez témát. ez az eagames
hivatalos fóruma vagy mi?? 😊) mert ott megérteném a törlést, de ott
ahol 90% netrõl tölti.. ott azért érdekes. vagy a fórumnyitó
megvette eredetibe és lehet hogy zavarja hogy mi meg nem költünk
rá... nem tudom.
Sok..😊)Van maga a Sims 2alapjáték.
Expansionok:Egyetem,Éjszakák,Vár az üzlet,Házikedvenc,Évszakok,Jó utat és a Szabadidõ.Lesz még Apartment Life valamikor õsszel.
Cuccok:Karácsonyi party(késõbb lett egy cuccok is,de mindkettõ ua.)
Csilli-Villi,Mesés díszletek,Trendi tini,Bulis!,H&M fashion,Konyhai és fürdõszobai.Az Ikea home stuff meg 06.26-ra van írva.
A telepítési sorrend teljesen mindegy,a lényeg,hogy mindig a legutolsó expansionnal indíts.
Bár nekem a legfrisebb a Double Deluxe,hiába azt indítom,mégis a szabadidõ indul.😊

Mike at home
ha nem tetszik, mehetsz panaszra a moderátorokhoz, bitos meg fogják hallgatni a panaszod 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szerintem is

Mike at home
megkérek mindenkit, hogy a warez témájú hsz-eiben csak a warez témában írjon, mivel úgyis kitörlöm, más ne menjem a levesbe

köszi, hg

Mike at home
így van
vagy pedig mélyen kussol róla, ha nem az

Legend Killer
Adjál priviben mélt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

CheAteR88
hi
egy olyan kérdésem lenne hogy hány része van a sims 2-nek és mien sorrendbe kell felrakni õket?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Legend Killer
beletehetnék

Legend Killer
Gördeszkát beletehetnák 😄.

Legend Killer
😄DDDDDDD.... inkább te ne kapd fel a vizet. Amúgy hogyan tudom az üzletnél elõléptetni a sim alkalmazottat?

egyébként elég sok ismerõsöm van, akinek szintén megvan a játék árcédulája, tehát ne légy ennyire gonosz...

csigavér öcsi!!!!
mi más következtetést lehet levonni, ha elsõnek ezt a szép piros betûs kiírást látja mindenki, ha behívja a fórumot, ennek ellenére hülyeségeket kérdez??????
egyébként meg igenis itt nyilvánosan csak jogtiszta játék jöhet szóba - vagy hiányzik pár kínos kérdés??

Legend Killer
teeee... gyere csak ide... még1picit....bammmm!.... ezt neked. És Coolfilre te meg a jogtisztáddal... na nem mondok semmit, ez olyan hazugság, hogy na... max ti hárman vagytok jogtiszták 😄DDDDDDDD.
Vagy még egy-kettõ. Amúgy thanks a prividet itt is.

Szerintem senki nem fog válaszolni,mert úgyis repül a hozzászólás.Sõt,ha lassú vagy és Mike szemfülesebb nem is fogod látni.😊)

Pölö kiveszed a két borítót a megjelenési dátummal,és annak a helyére.😊
Sokszor egymás után.😊

Kurva naggyal...mekkora a max. betûméret?Ja és villogjon is,sõt mondhatná is valami robothang..😊

warez téma automatikus törlést jelent!

nem mindenki tud olvasni...<#nevetes1>

Itt mindenki csak jogtiszta játékkal játszik..

A The Sims 2 Carrival BumperBlast és a SnapCity-nek nem sok köze van a Simshez,inkébb a SimCityhez.De kb. olyan 2 éves szintû gyerekeknek való.Rendesen zokogott a winchesterem mikor felraktam annyira szar..

Legend Killer
Találtam krekket Egyetemhez és Szabadidõhöz -ezekhez nem volt csak - és megy és tökjóóóóóóó!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

Nagyon beszaggatott :S... levettem 800x600ra, de majd kipróbálom 1024szer mittoménmibe dután... most el aludni, csak picit játszottam.

Legend Killer
Megmondhatom neki, ha nem találja vagy tudja?

Legend Killer
Akkorisválaszolhatnál... biztos neked is warez 😄... legalább priviben 😛P.

Mike at home
mekkora betükkel írjam ki, hogy nem warezolunk?

hg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csalást nem kell letölteni
vannak konzolparancsok amiket használhatsz, benne van a readme-ben

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az is fontos, menniyre van megelégedve a fizujával

Legend Killer
thanks, de mgé elindítani se tudtam 😄, mer felnyomtam az összes keigét... megtalátlam Egyetemet, de clone dévédésen, meg a Freetime-t is csak úgy és nincs hozzá krekk.
Nahmámost lezúztam a démon túlz v4.10-t és a yasu v..370t v melyiket, nemtom pontosan... cloakoltam a yasut és semmi... vagy, hogy kell csinálni? Sõt démonba bekapcsoltam mindent... pls help 😄.

wesker24
Elég ha az egész Ea Games mappáról csinálsz egy biztonsági másolatot egy tetszõleges mappába !! Aztán mikor végeztél mindennel egyszerûen visszamásolhatod az egészet és ott folytathatod ahol abbahagytad !!
Legend Killer
pls help<#rinya><#help>

Legend Killer
Biztonsági másolatná lelég, ha átmásolom1mappába ami új és majd vissza az új kiegbe, amit legutoljára feltettem? Ha igen, akkor ott hova? Nincsen olvass el fájlom, mer töröltem.

Legend Killer
máködik=mûködik 😄

Legend Killer
😊, oké, igazad van, kipróbáltam közben így, ahogy mondta az elõtted szóló és máködik a dolog úgyahogy... bár1felmondott, na mind1.

5dik szintû az üzletem. Ha van xfire-d, akkor mutatok képeket az üzleti életrõl... és adhatsz még tanácsot, ha gondolod. Csomó képet feltöltöttem xfire-re 😄.

Ez a The Sims 2 Carrival BumperBlast v mi ez olyasmi mint az Állatos krónikák, vagy sima kiegészítõ, mint az Egyetem pl? Remélem értitek mire gondolok.

egy alkalmazottnak is vannak szükségletei, idõnként adj nekik egy kis szabadidõt - ha felváltva csinálod, egyszer egyik egyszer másik, akkor nem okoz nagy galibát az üzletmenetben - de akkor legalább el tudnak menni a Wc-re, lezuhanyozhatnak, csinálnak maguknak kaját és esznek
azt nem várhatod el tõlük, hogy egész nap étlen-szomjan, büdösen és fáradtan dolgozzanak Neked
tehát nem hazaküldeni kell, hanem pihenõidõt biztosítani nekik - és figyeld, ne várd meg még a sárga színt sem

(sõt - az én üzleteimben van könyvespolc, rádió, kávéfõzõ is, hisz boldogtalanok is lesznek, arra jó egy könyv, egy kis tánc, a fáradtság ellen meg a kávé - szóval ne kizsákmányoló legyél, hanem munkaadó)

hát ezt már mástól kérdezd, nekem fogalmam sincs, egyébként sem tud meghatni egy ilyen "izompacsirta"😊

Legend Killer
És képzeld, így elvesztettem egy mittoménmilyen.. bronz és ezüst fokozatú eladót... meg az ezüst az másmire voantkozott, szal tök jó emberke volt :'(... visszatom csábítgatni?

Legend Killer
Nehogymáááááááárrr.... bezzeg az én simem, ha újságból nézz állást, akkor reggel nyolctól este nyolcig pl... és õket meg küldjem haza pár óra múlva?? Ehh.... nahjó.... thanks. Amúgy a legújabb kieg az ilyen pár száz megás csak?

wesker24
Nem jól csináltad !! Az alkalmazottaknál a zöld a sárga majd narancsárga és végül a piros az aspirációs szintet jelzi !!
Ahogy nálad is mutatja !! Szóval a zöld az kiváló a sárga még elmegy !! A narancsárgánál már nagyon fáradt a pirosnál meg már kész hulla !!
Szóval amikor narancssárga illetve piros küldd haza az összes alkalmazotakat !! És kb 7-8 óra múlva már vissza is hivhatod õket !!

Legend Killer
Üzlet nyitás után alkalmazottaimat, hogy tudom magamnál tartani? Van1kis fej a fejük felett, ami zöld, majd sárga és narancssárga lesz és pár nap után felmondanak 😞... hogy lehet eze nváltoztatni? Próbáltam beszélgetni, vicceket mondani és csak kicsit segített.

Hello!
És a csalást azt honnan kell letölteni, vagy hogyan lehet csalni és mi a csalás vagy kód neve?

Hát ez nem semmi...szerinted ki fog neked eredeti kulcsot adni?Warezzal ne is próbálkozz,mert a szerver ismeri az összes létezõ telepítõkódot....