FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ReaL KiLLeR
    Sziasztok!

Egy tegnapi családszintű őrület eredményezte a Sims 2 + kiegészítők + stuffok újboli feltelepítését, de a sokrészes folyamat problémákba, a fejem pedig majdnem téglafalba ütközött.
    A kérdésemet (is) produkáló aktuális és remélhetőleg utolsó akadály a következő:
    Jelenleg telepítve van az alapjáték (eredeti) + az Évszakok című kiegészítő lemez, ezen kívül megjegyzem, hogy a az alapjátékot tegnap egy hivatalos frissítéssel updateltem, mivela tett előtt nem futott Vistán. Ma megszereztem a kiegészítő lemezeket, amiket a már megvolt Universityvel és Nightlifeal együtt szeretnék felpakolni,

DE!

Annak ellenére, hogy az Évszakok problémamentesen feltelepült ma, az Egytem és az Éjszakai élet telepítése után a frissítés nem történik meg, csak egy "Please wait... / Kérlek várj..." üzenetet nézhetek addig, amíg csak akarok. Megunva a "nézelődést" rákattintok az OK-ra az ~ "Ez a termék ellenőzni a telepített verzió naprakészségét..." szövegű üzenet paneljén, erre egy frssítési sikertelenséget közlő üzenet felkonferálja a telepített anyag törlését.

Kérdezem én, hogy mit tegyek ez ellen? :-)