FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Legend Killer
    :)

Az egyik simem a lenti ház lakóiból elment szakácskodni, mer híres szakács akar lenni. Sirályul megy a biznisz, mer má csak1skill kell a főzésnél és maxra tunningoltam vele :)). Név szerint JTG, pankrációból vettem egy valós személytől a nevet :D. Shad - szintén valós személy, pankráció :D -, ő professzionális party arc akar lenni :), de ahhoz nincs kedvem, sem energiám és ezért a hadsereghez ment :D. Elsőként Elit alakulat volt a munka köre, vagy mi, jót röhögtem :D.
    A film miatt :).
    "Ez nem spagetti, hanem hadi núdli ketchuppal." :DDDDDDDD... mondták a filmben az első részben... talán perkonté v ki a franc? :D Nemtom :)... és az idézet se biztos, h pontos :S.
    Lényeg a lényeg, h az arcok jól haladnak :). JTG Casanova, v Rómeó, amit akartok, mer egyetemen megtömött két csajt és most volt a harmadik nem sokkal a költözés után. Egyébként az a ház is full olyan, mint az egyetemi, király, laknék ilyenben, mondom én :DD. Most rápályázott a katona puncira, ha szabad így fogalmaznom és az én szavam járását használni tisztelt Mike házigazda :D... vagy katona muff :D... mármint a sim, akit kinéztem vele... ő lesz a negyedik és az ötödik is egy katona csaj és így teljesülne a vágya, hogy öt különböző simmel bújon ágyba :D... három má megvolt :)... az is vágy volt, szal nem lehetetlen.
    Shad meg most ööööööö... nemtom miafeladata... jahhde... repülőtiszt asszem :D.

Gondoltam elmesélem csak úgy :).