FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Homeostazis
    Nekem első perctől megvan az összes kiegészítő, úgyhogy nem tudom, hogy melyik kell hozzá, de nekem van egy simem aki nagyon sokat sportol (mert ez az életcélja is) és a testalkatnál a zöld vonal mindig totál fullos neki. Az erőnlét természetesen maximumon. Használja a testépítő gépeket amit lehet venni vásárlás módban, úszik, jógázik, kocog, tornázik a tv előtt. A hasa mindig kockás. A hobbiknál (ami a szabadidő kiegben van azt hiszem) elérte a legmagasabb szintet sportból, "bekerült a zónába". Sportolóként elérte karrierje legmagasabb fokát, amiért elérhetővé vált egy boxzsák edzeni. Nyitottam egy üzletet a saját telkén és egy vásárló ráment a privát futógépére. Amikor rákattintottam akkor megjelent ez a funkció, hogy "segít neki edzeni". Katt és ekkor odament a vendéghez, és magyarázni kezdett neki, lezavarta a futógépről majd használta egy kicsit és visszazavarta rá a másik simet...Szóval ennyit tudok az én legsportosabb simemről. Szerintem ehhez a szabadidő kieg a legfontosabb. Egyszer elment egy vakációra és ott megtanult tajcsizni. Azóta ha egy kicsit nem figyelek rá rögtön tajcsizni kezd és mindenki lelkesen csatlakozik hozzá (onnantól azok is tudnak). Feltételezem, hogy lehet csinálni üzleti kieggel testépítő szalont, ahol vásárolsz mindenféle edzőgépet és fosztómatával szeded a belépőt. Van még rengeteg sportolási lehetőség, pl. ha bowlingozik akkor is nő az erőnléte. Meg jópofa az a rönkgörgető játék is.