32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #30260 30251-ben már írtam, hogy ilyen akkor sem lesz, ha egész nap bodygépezteted szerencsétlen simedet - legalábbis normális játék esetén
ami ott van, az csalás
(melllesleg megnéztem, s szerintem a többiek is, nem véletlenül kért a hg linket) -
#30258 csá van 1 kis problémám :(
Regisztrálni akarok az ea gamesnél a sims 2-höz és kéri a cd kulcsot és aszongya,hogy a 2. cédén van.De nekem DVD-n van meg és nem eredeti.
Mit tegyek?Írna nekem valaki 1 még nemregisztrált kódot?:D
Nagyon hálás lennék!
Előre is kösz -
Homeostazis #30257 Nem akarlak elkeseríteni, de az szerintem úgy van összevágva. A készítő rögzítette a normál simmel az előzményeket, majd ugyanazzal a fejjel csinált egy ilyen bodys simet. Véleményem szerint ez olyan, mit amikor azt látod, hogy a sim ott fekszik az autó alatt és folyik a vér... A vér csak smink, az autót meg úgy rakják rá. Normális módon nincs ilyen.
Próbáld ki, tedd maximummá az edzettségét egy simnek, de soha nem lesz ilyen izmos body mesh és textúra nélkül. -
0246886420 #30256 De valaki nézze meg ezt a linket:
http://youtube.com/watch?v=95WKgVZgT0k
Mert ez így bárhogy csinálom, de hogyha letöltöm akkor egyből olyan lesz a sim. De én nem így akarom. Én úgy szeretném ahogy a linkbe van benne. Mert úgy már nincs értelme, hogy úgy letöltöm. Úgy az igazi, mint azon a linken. Úgyhogy én azt szeretném, hogy minnél többen írjatok ide vagy az e-mail címemre az [email protected]. És tényleg jó lenne, ahogy a képen van. Úgy már uncsi az egész, hogyha letöltöm -
Coolfire #30255 nabazz.:)) -
#30254 ezzel együtt elküldtem neki pm-be amiket irtál cool, szal nem gépeltél hiába :) -
#30253 warez téma automatikus törlést jelent!
hg -
0246886420 #30252 http://youtube.com/watch?v=95WKgVZgT0k
De akkor ezt ami van ezen az urlon azt hogyan csinálták? -
Gólya #30251 "rendes" játékban ilyen nem lesz a simed, ha mindennap halálra edzed, akkor sem - mindenképpen az a body-mesh kell hozzá, amit Mike írt
nézd meg amit Zizi4 ajánlott -
0246886420 #30250 És akkor milyen programot vagy mit kell letölteni, hogy ilyet csinálhassak ?
Csak azért , mert amit én láttam videót ott elöször normális volt a sim aztán gyúrt és úgy lett izmos. És úgy hogyan lehet meg csinálni?
Itt van az a cím ahol láttam:
http://youtube.com/watch?v=95WKgVZgT0k -
#30249 ez egy body mesh és ahhoz tartozó textúra
letöltheted onnan, ahol megtaláltad
ez nem gyári hanem valaki által készített -
0246886420 #30248 Hello!
Na ehez, hogy ilyen lehessen a sim mit kel letölteni és honnan?
-
0246886420 #30247 -
0246886420 #30246 Ilyen simet, hogy lehet csinálni, vagy milyen kiegészítő vagy patch kell hozzá, mert nekem is maxon van a sim szintje, de nem tudok olyan izmos simet illetve hályas simet csinálni mint ezen a képen szerepel. -
Zizi4 #30245 http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=103306
kover pasi skin
-
Zizi4 #30244 http://www.insimenator.net/forumdisplay.php?f=319
body builder skinek -
Gólya #30243 nem kell hozzá kieg.
szimplán tornáztatni kell a simet, ha azt akarod, hogy edzett legyen - ha meg nem, akkor hagyni kell lustálkodni
persze ez simfüggő is, mert egy sportos, aktív sim úgysem hagy békét addig, amíg nem teljesíted valamilyen sportolási óhaját (már ha figyelembe veszi az ember ezeket - hallottam már olyat, aki nem foglalkozik ezzel:(), a lustább meg dünnyög, ha tornáztatod
nagyon jó pl. a jóga - meg nem mondom most, hány logic-pont kell ahhoz, hogy jógázhasson, de ez tényleg jó - nem "fekszi meg a gyomrát" annyira egy lustább simnek sem
hogy miért jó egy elhízott sim?
ezt nem tudom, hisz egy ilyen sim gyakrabban betegszik meg, ez meg mire jó? -
Homeostazis #30242 Nekem első perctől megvan az összes kiegészítő, úgyhogy nem tudom, hogy melyik kell hozzá, de nekem van egy simem aki nagyon sokat sportol (mert ez az életcélja is) és a testalkatnál a zöld vonal mindig totál fullos neki. Az erőnlét természetesen maximumon. Használja a testépítő gépeket amit lehet venni vásárlás módban, úszik, jógázik, kocog, tornázik a tv előtt. A hasa mindig kockás. A hobbiknál (ami a szabadidő kiegben van azt hiszem) elérte a legmagasabb szintet sportból, "bekerült a zónába". Sportolóként elérte karrierje legmagasabb fokát, amiért elérhetővé vált egy boxzsák edzeni. Nyitottam egy üzletet a saját telkén és egy vásárló ráment a privát futógépére. Amikor rákattintottam akkor megjelent ez a funkció, hogy "segít neki edzeni". Katt és ekkor odament a vendéghez, és magyarázni kezdett neki, lezavarta a futógépről majd használta egy kicsit és visszazavarta rá a másik simet...Szóval ennyit tudok az én legsportosabb simemről. Szerintem ehhez a szabadidő kieg a legfontosabb. Egyszer elment egy vakációra és ott megtanult tajcsizni. Azóta ha egy kicsit nem figyelek rá rögtön tajcsizni kezd és mindenki lelkesen csatlakozik hozzá (onnantól azok is tudnak). Feltételezem, hogy lehet csinálni üzleti kieggel testépítő szalont, ahol vásárolsz mindenféle edzőgépet és fosztómatával szeded a belépőt. Van még rengeteg sportolási lehetőség, pl. ha bowlingozik akkor is nő az erőnléte. Meg jópofa az a rönkgörgető játék is. -
#30241 ha állandóan zabál, dagadt lesz, ha meg sportol, úszik, akkor izmos
alapjátékban is benne van
vagy másra gondolsz? akkor adj róla linket! -
0246886420 #30240 Hello!!
Nem tudnátok amúgy segíteni amit már leírtam?
Csak azért, mert már nagyon sok videón láttam ilyent, hogyha elolvassátok
a múltkori levelemet akkor tudjátok, de ha nem akkor elmondom:
Láttam egy csomó olyan videót ahol a sim testépítő volt vagy nagyon dagadt.
És azt szeretném kérdezni, hogy, milyen kiegészítőt vagy patchot vagy mit kell letölteni és honnan és hogyan kell felrakni. Az e-masil címem:[email protected]
Sürgős lenne, és jó lenne, hogyha tudtok rá válaszolni.
Köszi. -
mariann84 #30239 és képzeld, az egyik rendes zöld lett, mármint úgy rendes, hogy emberi vonásokkal, de a másik ugyan fehérbőrű volt, de szörnyeteg fejjel :)) óriás szemekkel, kiugró arccsonttal és vonal szájjal, mint az ufós filmekben :)) borzasztó randa volt :)) -
Gólya #30238 a FreeTime tartozéka -
Coolfire #30237 Hát először a "hagyomásan" született gyermekeket nevelem fel,majd utána UFO-zok.De egy zöld gyerek mindenféleképpen kell!:)) -
Coolfire #30236 Na ma is volt buli a simcsaládnál..Először eljegyeztem a lánysimet,majd púpra vágtam.Teljesen elfelejtkeztem róla,hogy terhes lett,evett túrótortát is.Paff...ikrek(1 fiú,1 lány).De a legszebb az volt,mikor tartottuk az esküvőt akkor szült.És már le volt foglalava 3 napra a nászút is.Hát már elő volt rendelve az út,tehát menni kellett.Jött 250 simiért+óradíjért egy dadus úgyhogy mehettek.Gondoltam milyen király lesz,a 3 nap alatt tipegők lesznek.Hát nem úgy lett.Nagyon nehezen tudtam platinás iskolásokká varázsolni őket.Kitanítottam a simszülőket is a gyereknevelésre.Ja és a gyermekdal tanítása nekem tök új volt.Ez melyik kieg. óta van? -
mariann84 #30235 Szia
jajj az állatokról is rég leszoktam már :) azokat is mennyi idő nevelgetni... nekem is mindig ott a vágy a kutyára, macskára, sőt általában az életcél is az hogy felneveljen 20 kutyát/macskát.. nah tudod mikor :))
ha férfit vittek el az ufók, én úgy tudom mindenképp teherbe esik. a túrótorta nem tudom hogy használ-e neki, nekem anélkül lettek ikrek, de próbáld ki! -
Coolfire #30234 Akkor még vegyél háziállatot is.:)Nincs is attól jobb ha a legrágább cuccaid leamortizálják.:)Nekem azt hiszem a Seasons óta nem volt állatkám.Pedig a simek vágya közt ott van.Lehet,hogy egy kis dalmatát beújítok..A simem nem ejtették teherbe pedig már tudok idegeneket is idézni.És akkor ha netalántán mégis teherbe esne a simem,szintén túrótorta? -
#30233 az a titka hogy soxor leállitod az időt, másrészről pedig egy-két simre koncentrálsz, a többiek meg elvannak magukban, vagy egymással
ellenben a 8 simnek rengeteg ismerőse volt -
mariann84 #30232 én ezt nem bírnám idegekkel :)) -
#30231 hehe, nekem van olyan családom, ahol a 2 szülőnek vagy 8 gyereke van, amiből ugye 2 már kirepült, még a házikedvenc előtt
(akik a kertben laktak) -
mariann84 #30230 én se szeretem ha sok sim van, mert nem tudok rájuk odafigyelni, az meg idegesít, hogy kallódnak, meg nem tanulnak...
5 lányom meg így jött össze: az első ikerpár lány túrótorta által született, egyenlőre nem akartam többet, de a hapi éjszaka távcsövezett és elvitték az ufók... ikreket szült ő is, lányokat (egy zöldet és egy fehér börűt), az 5. leány pedig véletlen csúszott be, mert az etye-petye helyett gyereknemzést nyomtam véletlen, mikor megugrott az asztalon az egér... hát mit ne mondjak,7 simet irányítani egyszerre... mindegyik nyávogott valamiért :) -
0246886420 #30229 Hello valaki megtudná mondani vagy eltudná küldeni e-mailben hogy hogyan lehet a sim testépítő vagy negyon hályas mi kell hozzá hogy kiegészítő vagy patch vagy mi és milyen kell hozzá és jó lenne hogy honnan lehetne letölteni mind ezeket. sürgös lenne
Köszi. -
Coolfire #30228 Micsoda sztorik..eheh..beszarok.Nekem sem szökött meg egy gyerek sem,igaz a nagy pereputtyot én sem szeretem.Csinálok egy párt(természetesen 6 vágyas egyetemistát)kifullozom őket,egy túrótorta és kész az ikrek.Azokat nevelgetem,ha már elérik a kisiskolás kort,akkor jöhet még egy párocska.Csak mire kialakítanák egy tisztességes családfát,törlődik a mentés vmi oknál fogva.:)
Nekem az volt a legnagyobb buli,amikor tele volt urnákkal az udvar a drága Seasons bugja miatt.:) -
mariann84 #30227 Nah, 2 nappal felnőtté válás előtt visszatért, mire persze már csináltam egy új lány simet, feleségnek valót. nem baj, jó lesz tarcsiba :)
Hát az úgy volt, hogy a tini anyukája meghalt és a tini egyedül maradt az új apával (mostoha/nevelő apa) és a fene figyelte hogy ők meg nem jönnek jól ki, lényeg a lényeg, -20 volt a kapcsolatuk. pár órával az anya halála után elszökött. Különben teljesen életszerű a helyzet, csak marha rosszul érintett akkor, hogy a kedvenc simem elhúzott a tinikorszak elején, aztán csak beállított x nap múlva. :) nem tudtam fejleszteni és ki is rúgták addigra az állásából. -
#30226 annyira mostohán bántál szegénnyel? :) -
#30225 ihat
egyedül a gyerek nem, annak marad a simPE -
Gólya #30224 ha igaz, a tini már ihat elixírt - legalábbis ha jól emlékszem -
Homeostazis #30223 Állati micsoda kalandjaitok vannak! Nekem még sohasem szökött el egyik sem. -
Flora2 #30222 Legkésőbb a születésnapja előtt (felnőtté válása előtt) 2 nappal visszajön.
De tudom, hogy ez nem vigasztal. :(
Ha szerencséd van, hamarabb visszahozzák a rendőrök.
-
mariann84 #30221 nah megtaláltam a telefonban a jelentést az eltűntésről menüpontot, de már későn, 24 óra múlva és a rendőrség széttárta a karját hogy ennyi idő után nem tudnak semmit tenni.. és most nem jön vissza a simem?!?!basszus 5 lány t szültem és választottam ki a legszebbet, legjobbat,a többit elküldtem főiskolára, erre ez az egy meg eltűnik...van vkinek ötlete? -
mariann84 #30220 Tud vki segíteni?
Elszökött a tini lány otthonról, nem tudom hogy kell visszahozni, kihívtam a rendőrséget és jól megbüntettek mert az meg betörőt keresett :)
hogy tudom hazahozni? nem lehet felhívni se és a karakterét se lehet irányítani... :(