Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Mi az a BFF vagy FFB vagy valami ilyesmi friend, mert mostanában ilyen aspirációk jelennek meg!
-Hogy lehet kozmetikusi medált szerezni? Mit kell venni, csinálni hozzá?
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Nekem még szerencsére soha nem kellett legyilkolnom egyik sim-emet sem. Viszon volt már meteor a fejére és konyhában égés is. De nem direkt. 😊
gamertag: kenobita
Az eladóm,viszont nagyon kasu,össze-vissza ugrál a bolt szintje 2-3 között.Pedig én csináltam belõle aranymedálost,és ez a hála.😊
nah tessék, falra festettem az ördögöt, elmentem dolgozni úgy hogy a gyerekek otthon maradtak egyedül egy fél délutánra... nem bírtam visszakönyörögni, azt mondták akitõl elvettek gyereket annak nem adnak örökbe.. nah mindegy visszatöltöttem, de kb. negyedóra múlva megint kidobott a játék...
Az ollót is szeretem, <#eplus2>#eplus2>, bár ott is kell futkároztatni pár kört, mire meghal (én úgy láttam, szívrohamot kap, a saját pulzusát tapogatja, mielõtt összesik).
Nálam gyors módszer volt eddig az az Éjszakák-os lángot fújó izé kerek dekor tárgy, amit ki-be lehet kapcsolni, és sütögetni lehet rajta - aki sim azt nálam otthon kipróbálta, az szinte egy sem élte túl, azonnal lángra kapott.
Van még, amit nem próbáltam, pl. azt olvastam, hogy a jégesõ (Évszakok kieg) megölheti az idõs simet, ha a szabadban éri - de ez sajnos nem irányítható.
<#vigyor3>#vigyor3> Elnézést az érzékenyebb játékosoktól, hogy ilyen érzéketlenül kielemezzük ezt a témát.
nomeg simPE is segíthet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a legjobb módszer szerintem a tehén-növény 😊. egy-kettõ mindig van az eszköztárban, kiteszem, megvárom míg tortát termel aztán amelyik sim nem kell azt megetetem a növénykével. leggyorsabb és legkíméletesebb módszer.
ezeután mondjuk ki lehet menni a kertbe újságot olvasni
alvó, fürdõ egy emelettel lejjebb lévõ sim vígan elvan miközben mondjuk az emleten tombol a tûz
szerintem vígan elkártyázgat is, mivel az egytemen ahol fiatal hímjeim minden nõnemût dugoggattak akit csak elértek, megtörtént az az eset, miközebn Aladár békésen kártyázott, addig Béla témázgatott a liftben Ceciliával, ergo mindig lehetett úgy szervezni, hogy a két jóbarát soha nem volt féltékeny egymásra, pedig minden nõ megvolt, mindkettejüknek 😄
rágyújtottam újra azt is túlélte, aztán 3. tüzet azt hiszem már nem.
De! túlélt két tüzet is egynmás után úgy, hogy a tomboló tûz közepáén ugrált, és nem egyszer meggyulladt, de egy idõ múlva elalaszik rajta a láng
máig nem értem, hogy tudtok egész családokat így kiirtani
anno olvastam, hogy valakinek volt olyan sime, aki éhenhalt
no akkor fószerkámat bezártam egy szobába, ajtót töröltem, és nem adtam neki enni
ebbõl kattant meg a társaság hiánya miatt, minthogy belehalt volna az éhezésbe, vmi 4 napig bírta, mire végre feldobta a bakkancsot
egy veszélyes gyorsan ölö dologgak találkoztam, az olló
már ha m,ûködik
mertr nekem már nem csinálnak vele semmit
Viszont nekem nagy problémám, hogy az új kieg óta folyamat kidob a játékból és ugye ha nem mentettem épp elveszik minden. ezt írja ki:" a játék hibát okoztt ezért leáll" mondom f@sz@. régen órákat tudtam játszani egyfolytában, most meg negyedóra játék után kidob, ha mentek, mintha megérzné, azután is rögtön kidob... teljes elvette az egésztõl a kedvem, ha ezt tudom biztos nem rakom még fel a kieget csak patch után. így nem lehet játszani hogy negyedóra, max fél óra után kidob rendszeresen. másnál is elõfordul ilyen??
egyszer volt egy hack, amivel be lehetett állítani, hányat csörögjön a telefon, aztán elkallódott egy kieg. telepítésnél, azóta meg nem találom😞
így marad a veszek telefont/eladom a telefont...
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
- NPC-k együtt öregíthetõk a saját simeddel, a születésnapján. Ez önmagában megérte a telepítést.
- nagyon jó a "másodlagos aspiráció". Végre változatosabbak lehetnek a vágyaik.
- elképesztõ jó cuccokat lehet felfedezni eldugva az új tárgyak között. Nagyon tetszenek az íróasztalra pakolható irodaszer-cumók, meg a hobbikkal kapcsolatos kupacok, könyvkupac a földön stb. Pl. ha "megnézed" a kotta- és mikrofon-kupacot, nõ a zenei hobbi-pont.
Elsõ látásra meghökkentõ új ruhákat kaptak a tinilányok, de második látásra már nagyon tetszenek azok is!
Ami nem tetszik:
- az új szomszédság. Szerintem fantáziátlan, a régebbiek jobban néznek ki, és a házakba sem tettek nagy munkát (ha valaki játszott a Hajótöröttel, az tudja, mire lennének képesek!).
- az állandó telefoncsörgés. Készít a simem egy rántottát, már csörög a telefon, hogy üdvözlik a fõzés-hobbisok csapatában. Utána levágja a bokrokat a ház elõtt, megint a telefon, most a természetjárók üdvözlik a valóságban. Ha egy sim aktívan használ sok tárgyat, óránként üdvözlik a valóságban.
Nekem meg a Free Time installálása klasszul levette az egyetemet végzett simjeim 6 vágyát a szokásos 4-re. Jó, nem ettõl fog összeomlani a játék, de azért én megdolgoztam azért a 6 vágyért! 😞
Varrás:öltözet,egyedi öltözet,plüssmaci,paplan,függöny,széles függöny és az edényfogó.
Fazekas:teaáskészlet,váza,edény,korsó,amfóra és tál.
Ez például sokmindenkinek nem sikerül.Egyszerûen nem adja meg a medálokat a játék.Iszonyatosan sok bug van a játékba,bár én nem sokat tapasztaltam,de különbözõ fórumokon mindenki más,ls más hibáról számol be.
nem lehetett kellemes...
szerintem nyugodtan építsél csak vasutat is, csak ne felejts el legközelebb füstjelzõt rakni - no meg menteni néha-néha
ha meg végképp nincs más megoldás, az is jó, ha moveobjects-el "áthelyezed" a simedet a tûztõl jó távol
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Ilyenkor kell kilépni a neigbourhood-ba mentés nélkül...
Látványos lehetett... 😄
Kérdés:
A varrással és a fazekassággal csak lábasfogót és tányért lehet csinálni, vagy fejlõdik az is, mint a robot, virág, etc.?
Þór vígi þessi rúnar
Az egész ugy volt hogy csináltam egy faszit aztán munkát kerestem neki egyszer csak hazahozta a az egyik munkatársát na mondom ez jó lesz összeis hoztam vele felvittem a szintjüket fullra eljegyezték egymást össze is házasodtak ! Meg is volt a napi etyepetye aminek következtében a sims csaj várandós lett !!
És másnap bekövetkezett az amire nem számitottam !! Egy tragédia ami kipuszitotta az egész Sims családot majdnem a fél házzal együtt !!
Reggel vettem egy olyan kisvasutat amivel lehet vonatozni mivel a simcs csávonak ugyis a barkács volt a hobbija felépittetm vele az egész vasutat (város,fák,hegyek,viz,jelzõk, stb) játszott is vele egy kicsit addig a csaj tette a szokásos teendöit !!
Igen ám de eljött a munka ideje és a sims csávõ elment dolgozni !!
A csaj naná hogy otthon maradt !! Na mondom szórakozás képpen játszon a vasuttal játszott is vele egy kicsit közben megjött a szobalány is takaritani mikor a sims csaj befejezte a játékot történt egy kis baleset mondanom se kell lángrakapott a kis vasut és mivel a csajnak a félelme között ott volt a tûz szóval buktam ahelyett hogy eloltotta volna egy helyben bepánikolt közben a tûz meg terjedt tovább és szegény simsem kigyulladt és nem tudtam semmit csinálni végig kellett néznem ahogy elég a sims csajom de ez még semmi ahogy terjedt a tûz bepánikolt a szobalány csaj is és ott is elérte a lángok martaléka szóval õ is elégett sajnos közben igen ám de ekkor megjött a sims csávó a munkából hozott magával egy másik sims csávót igen ám csak mikor meglátta a tûzet mindkettõ õk is bepánikoltak és mondanom se kell mindkettõ megint lángara kapott tehát õk is elégtek !! A halálnak volt dolga rendesen !! És emmit se tudtam csinálni hiába mentem arra hogy oltsák el a tûzet hasztalan volt !! Mivel meghalt a csaj is a csávó is a szobalány is meg a munkatárs is elérte a tûz a konyhát és éppen jött ki a tûz oltpság hogy oltsa a tûzet már akkor vége volt ugyanis már senkisem maradt !!
Ejj bazzeg mondom ilyen se volt még leég a fél házam és a család tûzvészben odaveszik !! Ezek szerint nemcsak a konyhába kell füstjelzõz rakni !! De hála a jó istennek valamiért elfelejtettem menteni !!
És nagy mákom volt ezzel azóta többet sohasem fogok kisvasutat épiteni !!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Hogyan lehet kocsikat bütykölni ????Megvan minden kiegészítõ csak nem tom hogy hogyan kell
Thx a segítséget
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
A sikkasztó manager-rel valami? Legutóbb kemény 3800-at utalt át... 😄
Þór vígi þessi rúnar
Pölö dolgozzatok rajta ketten.Mondjuk az egyik sim a motor dobja össze,a mádik a karosszériát keni.Na?😊