FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Hétvégén kipróbáltam a FreeTime kieget. Katasztrófa. Csupa bug. Nem sokat játszottam, de így is lett egy rövid kis listám.
    - nem tudom felhívni az iskolaigazgatót, akivel a simem korábban összebarátkozott. Így most el fogja veszíteni a barátságot.
    - az egyik simem képtelen bármilyen pedál medál megszerzésére, míg a másiknak simán megy. Már megcsináltam vagy 50 virágcsokrot, de még a bronz virágrendezés medált se kapta meg.
    - ugyanez a simem képtelen tanulni a könyvszekrényből. Leül, feje fölött megjelenik a csík, aztán rögtön feláll, és visszarakja a könyvet. A másik sim tudja használni. Sőt, az elsőnek is ment egy darabig, de egy ideje már hiába próbálom.

Azt is kifejezetten utálom, hogy állandóan, akár az éjszaka közepén is telefonálgatnak, hogy lépjek be a klubjukba, meg vegyek magazint. Ahány fajta hobbi, annyi telefon... Több sim, még több telefon. Állandóan csöng.

Az egyetlen jó dolog a FreeTimeban, hogy ahhoz képest, hogy feltettem még egy kieget, mégis folytonosabb lett a játék. Bár lehet, hogy ez részben a BV patch miatt van, amit úgyszintén most raktam föl.

Most két hétig nem nagyon lesz időm játszani, de ha két héten belül nincs patch, le fogom szedni a FreeTime-ot. Még jó, hogy előtte lementettem a szomszédságot. Eddig sosem volt rá szükség, hogy visszategyek egy régi mentést, de lehet, hogy most lesz.