32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
mariann84 #29896 nah, lementettem a családott ezzel a telekbecsomagolóval, de hol találom meg a gépen, hogy át tudjam másolni máshova nehogy letörölje uninstallnál a sims. a savedsimes mappám még mindig üres, hihetetlen milyen szar ennek a játéknak a mentési ,telepítési lehetősége... agybaj. Ködlovag, azért megpróbálom.. -
#29895 Itt gyönyörűszépen le van irva, hogy milyen sorrendben jöttek ki a kiegek!
Használjátok egészséggel. -
#29894 Minden kiegészítő csak az alapjátékot patcheli. Úgyhogy minden kieg patchét külön fel kell tenned. -
#29893 Az a baj, hogy egy újabb kieggel készített családot csak azzal a kieggel tudod játszani. Ha leszeded az utolsó kieget, akkor letörli a mentéseket, mert a régebbi kiegek úgysem tudnának mit kezdeni egy újabb kieg eltérő mentési formátumával. Szóval sajnos hiába mented ki a családot, nem fogod tudni játszani. -
mariann84 #29892 a windows nem olyan régen lett feltéve, a crack meg ugyanolyan jó szerintem mint eddig,egy helyről vannak a kiegek, és neten is csak ugyanazt a cracket találtam másnál is, mint ami nálam van. -
mariann84 #29891 Hello Mike
Én már az új kiegben csináltam egy szupi családot, szóval így előtte nem nagyon volt mit lementeni.
Hogy tudnám most kimenteni úgy a családot házzal együtt hogy a berendezések is maradjanak? azzal a telek becsomagolással? de én most a holjóban lakok, ha leszedem a kieget, a szomszédság törlődik, biztos hogy nekem meglesz a család a többi szomszédságban?? még sose csináltam ilyet... -
Hoz_Hun #29890 Kiegészítő megjegyzés a Szabadidő buglistához: immár hiába zárom az ajtót az állatok elől, nekem átjönnek jusztis. -
Hoz_Hun #29889 Nálam eddig a kiegészítők kedveltség sorrendje:
1.-2.: megosztott első-mádodik hely az Egyetem és az Éjjszakák
3. Szabadidő (bugok nélkül... jó lenne) nekem tetszik
4. Évszakok (kertészkedés miatt)
5. Üzlet (nem csípem, de a munkapadok, meg a p-medállok tetszenek)
6. Utazás (futottak még kategória különdíjjasa, teleportáció nagyon hasznos, már-már csít)
7. Állatos (avagy.: a NAGY csalódás kieg) -
Hoz_Hun #29888 Kérdés: a szabadidős kieg feltette az Utazós kieg patchét automatikussan, vagy azt külön fel kell tennem? -
Hoz_Hun #29887 Úgy látom másnak is vannak gondjai a Szabadidős kieggel.
Nálam ugyanúgy nem stimmel valami a pedálmedálokkal. Teljessen rabszódikussan kapják. Tényleg nagyon idegesítő hogy állandóan jönnek a telefonok meg a személyek a hobbival kapcsolatban. Elég lett volna egy kis figyelmeztetés, hogy már jelentkezhetek a helyi klubba.
A legjobban viszont az dühít, hogy éjjel 1-kor vagy akár 3-kor folyamatossan jönnek a vendégek. Hihetetlen. Állandóan felcsöngetik az egész családot. Bezzeg ha én csak telefonon hívnák valakit éjjel rögtön elzavarna a francba, ezek a vendégek meg hóban-sárban jönnek személyessen és csöngetnek 2x.
Amúgy jó a kieg, mert tetszik, de borzasztó bugos. -
#29886 Hétvégén kipróbáltam a FreeTime kieget. Katasztrófa. Csupa bug. Nem sokat játszottam, de így is lett egy rövid kis listám.
- nem tudom felhívni az iskolaigazgatót, akivel a simem korábban összebarátkozott. Így most el fogja veszíteni a barátságot.
- az egyik simem képtelen bármilyen pedál medál megszerzésére, míg a másiknak simán megy. Már megcsináltam vagy 50 virágcsokrot, de még a bronz virágrendezés medált se kapta meg.
- ugyanez a simem képtelen tanulni a könyvszekrényből. Leül, feje fölött megjelenik a csík, aztán rögtön feláll, és visszarakja a könyvet. A másik sim tudja használni. Sőt, az elsőnek is ment egy darabig, de egy ideje már hiába próbálom.
Azt is kifejezetten utálom, hogy állandóan, akár az éjszaka közepén is telefonálgatnak, hogy lépjek be a klubjukba, meg vegyek magazint. Ahány fajta hobbi, annyi telefon... Több sim, még több telefon. Állandóan csöng.
Az egyetlen jó dolog a FreeTimeban, hogy ahhoz képest, hogy feltettem még egy kieget, mégis folytonosabb lett a játék. Bár lehet, hogy ez részben a BV patch miatt van, amit úgyszintén most raktam föl.
Most két hétig nem nagyon lesz időm játszani, de ha két héten belül nincs patch, le fogom szedni a FreeTime-ot. Még jó, hogy előtte lementettem a szomszédságot. Eddig sosem volt rá szükség, hogy visszategyek egy régi mentést, de lehet, hogy most lesz. -
#29885 no nézzük:
1. mindig csak az utolsó kieget crackeljük, a többit nem
minth ahogy, ha megvesszük, akkor is az utolsó lemezt kell használni
ugyanígfy az utolsó kieg ikonjával indfítjuk
2. ha görcsöll az egytememmel, akkor azt később tesszük fel, mondjuk a Vár za üzlet után
mariann84, lehet, hogy a crack nem jó
de az is lehet hogy a windowsoddal van a baj
ezerszer elmondtuk már, a szoftver is szól, mielőtt felinstallálnátok egy új kieget a mentésről biztonsági másolatot kell klészíteni
egészen pontosan betömöríted a Neighborhood mappát, illetve ha csak egy terepen játszol azt a N00x mappát, amivel játszani szoktál -
#29884 egynásrA rakod mondjuk -
Jety15 #29883 Helló!A liftet ,hogyan lehet használhatóvá tenni?
-
Vivcsicica #29882 Sziasztok!Akinek gondja van a kiegészítőkkel(úgy hogy nem bírjátok feltelepíteni) akkor itt a megoldás: Amikor feltelepítetted,a végén valamilyen frissítés lesz,és kéri az alap sims-et hogy berakd..ilyenkor a rendes (alap) sims 4-es cdjét rakd be,aztán végig viszi,majd crackeld. Fontos: az alap simset nem szabad crackelni,csak kiegészítőt. akinek nincs 4-es cdje vagy crackje,esetleg nem ért valamit az vegyen fel msn-re([email protected]) vagy írjon e-mailra ([email protected]) remélem sokat segítettem. -
mariann84 #29881 igen, minden csaldnál csinálja, sőt mindegyik szomszédságban... a kieg hibája lehet mindenképp. marha jó, most akkor amíg nem jön patch nem tudok játszani, lehet hogy leszedem az egészet, mert még a patch sem garancia rá hogy megcsinálja...csak az a baj hogy uninstallnál letörlődne az aholjó szomszédság és abban lakok, a mostani családot nem hagyom veszni, szal várok egy javításra, és nem játszok addig... -
#29880 Az internetről.
És bocs a warezért -
Jety15 #29879 A többi családnál is csonálja
-
Jety15 #29878 Már nekem is volt ilyen.A többi családodhoz betudsz menni ? -
mariann84 #29875 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2008_03/V%E1g%F3lap01.jpg[/IM -
mariann84 #29874 Senkinek nicns olyan problémája hogy nem lehet játszani mióta szabadidő fent van? A JÁTÉK HIBÁT OKOZOTT EZÉRT LEÁLL 10 perc játék múlva kidob a winfosba... segítsen már vki mert megőrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Jety15 #29873 Hello! Nekem az lenne a problémám ,hogy vannak olyan package-k amelyeket fel lehet telepíteni és vannak amelyeket nem. Mi ennek az oka és van-e erre megoldás?
Előre is kössz THX! -
medog #29872 Nemhiszem, legalábbis nekem nem kellet minden megvan. -
Logitech #29871 Kösz. Még egy kérdés: minden kieg. telepítése után el kellett volna indítani a játékot? Mert most úgy tűnik nekem, hogy kevés cucc van a játékban. -
mallamut #29870 lehet ebben dugni? -
medog #29869 az a része angol marad... -
Logitech #29868 Hello! Ha a sima sims2 magyar, arra rátettem az egyetemet ami angol, ezután raktam fel az új részeket, az magyarítja az egyetemet, vagy az a része angol marad? -
#29867 Hello!
A kiegészítő cuccokat(Csilli-villi,Family Fun stb.)külön kell crackelni vagy itt is elég csak a legfrissebb "nagy" kiegészítőt?
Előre is köszi a választ! -
medog #29866 hello!, a játékban beírom (crtl+shift+c) hogy boolprop testingcheatsenabled true, eddig oke is csak mikor ramegyek az emberre shift+ klik ott a spawn után arra a Sim Modder-re rámegyek, de nem hoz ki semmit :SS tesomnak meg igen ( masik gépen) nemtudjátok hogy miért? vagy hogy tudnám előhozni? előrre is kösz. -
#29865 Minél többen laknak az adott városban,annál többen fognak jönni vásárolni a városban lévő üzletembe?
Tengerszemfalván (vagy hogy hívják) van a boltom,és mindíg csak ebből a szomszédságból jönnek a vevők.
Tehát ha több embert telepítek a városba,több vevőm is lesz? -
mariann84 #29864 kívánságkutat ha jól emlékszem akkor kapsz ha hatalmas kerted van, díszítésekkel, szökőkúttal mindenféle zöldséggel,gyümölcsfával és mindnek maxon kell lennie, és a kertet ajándékozzák neked.
tai-chi az nem rémlik, bizti bon voyage-ban van nem? nekem nincs meg az a kieg, feleslegesnek tartottam így letöröltem. -
#29863 A kivánság kút még mindig érdekelne... :)
Másik kérdés: Hol lehet megtanulni a tai chi-t? -
#29862 Minek bezárni? Nyiss egy új üzletet, és mikor annak is elkezd menni fölfelé a szintje, kapod a többi üzleti fogást. Úgy emlékszem, nekem így működött az utolsó simemnél, amelyiknek több üzlete is volt. -
#29861 a tulaj simedre kattints, amikor ő aktív -
G4b1 #29860 Véglegesen szeretném mert így nem tudom megcsinálni a többi 15 üzleti fogáshoz a pontot. Azt tudom, hogy a kis táblával kell arra rájöttem, magát a boltot nem tudom véglegesen bezárni ahogy előbb írtam is, próbáltam mind a két megoldás telefon és számítógép, próbáltam az árult termékeket is otthagyni/eladni vásárló módban, pénztárgépet is eladtam, mindent de akkor is csak sípot fúj és szaladgál a simem a telken. -
#29859 irtás volt, senki ne csodálkozzék -
#29858 Mármint az üzletet bezárni egy napra, vagy végleg?
Bezárni egy napra, a nap végén egy táblával lehet (úgy néz ki, mint egy vészkijárat felé futó ember. Azt kell forgatni. Zöld, nyitva. Piros zárva a bolt.) -
G4b1 #29857 üdv!
csináltam egy boltot a saját telkemre és nem tudom sehogy bezárni, pedig elértem már a 10.csillagot és csinálnám a következőt, hogy meglegyen az összes üzleti fogás pontom. Nem tudnál valaki megmondani hogyan lehet, mert hiába próbálom telefonon, vagy száímtógépen is 'Üzlet' menü 'üzlet bezárása' lehetőséggel csak cípol amíg meg nem hal. -
Homeostazis #29856 Köszi mindenkinek a segítséget az egyedi tartalommal kapcsolatban.
A hajótöröttemben a packageinstaller nem működik, de majd feltelepítem a sims2-t és ott biztos jó lesz.
-
#29855 Meg szeretném szerezni a kivánságkút nevü eszközt. :)
Hol látom, hogy mennyi pontot kaptam a kertemre? Mert eddig mindig csak pénzt kaptam, de nem láttam, hogy pontot is kapnék.