FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Homeostazis
    Sziasztok!
    Segítség kellene egyedi tartalommal kapcsolatban!

Letöltöttem egy simet sims2package formátumban. Én a Hajótörött krónikákkal játszom, ott tudom használni a figurát? Ha igen akkor hogy?
    Egyáltalán a sims2-ben hogy kell a külső simet alkalmazni? Egyszerűen megjelenik a családok között? Bocs, ha már ezerszer feltették ezt a kérdést, de nem találtam a fórumban. Ha valaki be tudna tenni egy linket ahol bővebben olvashatok arról, hogy hogyan kell alkalmazni az egyedi formátumot, azt megköszönném! Odáig már eljutottam, hogy tárgyak, ruhák, sminkek, stb. a Downloads mappába, zene a Music mappába... de hogy kész házakat és simeket honnan lehet belevárázsolni a játékba?!
    Azt is tudom, hogy ha package formátum, akkor mesh-nek is lennie kell, de hogy azt honnan tudom, hogy van-e...? Mindent pakolok a downloads mappába, de szerintem kb. csak a fele működik. Mondjuk lehet, hogy azért, mert a Hajótörött krónikák egy butább változat. A sims2-vel még nem játszottam.
    Letöltöttem a sims2pack clean installert is, de nekem nem úgy működik, mint ahogy mások leírják... Beolvassa a fájlokat, de rendszerezni nem tudom. Pipák vannak a fájlok mellett, és az update, new és ok funkciók közül választhatok. Ami pedig a lényeg: fogalmam sincs, hogy most az az egyedi tartalom működik, vagy nem? Előre is köszi a segítséget a témában!