32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• LeWyTy
    A képen ugyan nemlátszik.De ezt direkt kipróbáltam és kb 5-10cm lehet a feje felett.
  • Kodlovag
    Érdekes, de azt áruld el nekem légyszíves, hogy ténylegesen le tud-e menni a lépcsőn az ipse. Mert fentről az ötödik lépcsőfokhoz érve jól le fogja fejelni a falat. Bár a program ezen lehet, hogy nem akad fel...
  • kem001
    Én már láttam, kiváncsian várom
  • Flora2
    Ezt láttátok már? Márc 19-től indul az oldal:

www.thesims3.ea.com

Hivatalos EA.
  • Mike
    csinált egy tutorialt Mike inside módjára, de nem Mike-tól szedte a képeket, tehát már ne is haragudj, de nem kell odairni, és nem Mike volt az első aki egy kis történetet irt a tutorialjaihoz, szövegkockákkal, szövegbuborékkal
    tudomásom szerint Mike le sem védette ezt a technikát tehát NEM kell megemlíteni sehol
    és nem csak itt nem kell, sehol sem kell
    mint eghogy ha publikálész egy sims filmet a youtube-on, akkor sem kell feltüntetni az első nevét, aki sims filmet tett fel a youtube-ra
    sziveskedj az ide vonjatkozó jogszabályokat tanulmányozni
  • Mike
    ő csak ide publikálta, nekünk
  • Paddington
    mihelyt megtalálom, szólok, oké?

s csak azért írtam, mert eddig amerre jártam, ha ilyesmi fordult elő, mindenütt kiírták, honnan az ötlet - de ha itt nem kell, akkor bocs, nem szóltam (még annyit, hogy aki pincét tud csinálni - márpedig aki szeret építkezni a simsben, az általában tud -, annak ez tényleg nem nagy fejtörés)
    na mindegy - ha csúnyát mondtam, töröld ki
  • Flora2
    Segítség a Clean Installerhez: úgy lehet sorba rendezni, hogy az oszlopok tetején levő feliratra kattintasz, és akkor aszerint rendezi sorba a fájlokat. Ha a névre kattintasz, a fájlokat abc rendbe teszi, ha az install dátumára kattintasz, akkor időrendbe teszi; ha a fájl típusára (fal, haj, ruha), akkor aszerint rendezi. Úgy működik, mint az Excelben az Autoszűrő. Attól függően használd, hogy éppen mi kell neked: ha azt akarod megnézni, mit töltöttél le az utóbbi 1 hétben, nyilván időrendbe teszed; ha azt akarod megnézni, milyen tapétáid vannak (mert törölni akarsz belőlük), akkor nyilván fajta szerint rendezed - stb.
    Az egyes fájlnevekre pedig jobb egérgombbal kell rákattintani, és akkor jön egy olyan ablak, hogy enable - disable - remove; vagyis ha disable, akkor bent marad a cucc a Downloadsban fizikailag, de nem fog látszani a játékban; ha remove, akkor törli a cuccot a Downloadsból.
  • Mike
    "Egyáltalán a sims2-ben hogy kell a külső simet alkalmazni?" ezt a kérdés nem értem

vagy arra gondolsz, ha valakit betettél hol jelenik meg, hogy tudod kiválasztani?
    normál simben a családkészítésnél van olyan ikon, hogy előgyártott (premade) simek listája, nem, kor szerint
    Hajótöröttben meg az arcoknál, börszinnél fogod megtalálni

egyébként a sim2pacck file is package fileokból áll, amit a savedsims mappába pakol be
    az importált sim a családkészítés mellett elérhető még a bodyshopban is

házakat is be tudsz rakni, simán duplakatt a sim2pack file-on, ha azt írja kompatibiláti probléma, akkor marad az utolsó kieghez tartozó packageinstaller használata, mint a hajótöröttnél
    a beimportált házak a faluképernyőn elérhető házlistában vannak benne, lakott, lakatlan bontásban

mesh nem mindig kell, mert sima recolornál nem kell
    a mesh nem egyéb mint a 3d-s modellje vminek, amit ugye utána texturázhatsz

a Hajótöröttbe szerintem tárgyakat nem igazán lehet beletenni, de lehet, hogy tévedek, a hajótörötteket ne nagyon pakold túl

az alap simben ellennben kiélheted ezen vágyaidat, csak bírja a géped
  • Mike
    igen
    a Hajótörött Krónikák könyvtárában is van csbin? mappa, amiben találsz egy packageinstaller-t
    bemásolod oda a sim2pack file-t
    majd packageinstaller.exe akarmi.sim2pack
    így a hajótöröttbe teszi, és nem a normál simsbe
    ezek után új profil, sim készítés, és ott lesz a a sim akit be akartál rakni

akár mint nálam ő

• Mike
    3-as kép, el ne felejtsd magad befalazni

:DD

egyébként ötletes
  • Homeostazis
    Sziasztok!
    Segítség kellene egyedi tartalommal kapcsolatban!

Letöltöttem egy simet sims2package formátumban. Én a Hajótörött krónikákkal játszom, ott tudom használni a figurát? Ha igen akkor hogy?
    Egyáltalán a sims2-ben hogy kell a külső simet alkalmazni? Egyszerűen megjelenik a családok között? Bocs, ha már ezerszer feltették ezt a kérdést, de nem találtam a fórumban. Ha valaki be tudna tenni egy linket ahol bővebben olvashatok arról, hogy hogyan kell alkalmazni az egyedi formátumot, azt megköszönném! Odáig már eljutottam, hogy tárgyak, ruhák, sminkek, stb. a Downloads mappába, zene a Music mappába... de hogy kész házakat és simeket honnan lehet belevárázsolni a játékba?!
    Azt is tudom, hogy ha package formátum, akkor mesh-nek is lennie kell, de hogy azt honnan tudom, hogy van-e...? Mindent pakolok a downloads mappába, de szerintem kb. csak a fele működik. Mondjuk lehet, hogy azért, mert a Hajótörött krónikák egy butább változat. A sims2-vel még nem játszottam.
    Letöltöttem a sims2pack clean installert is, de nekem nem úgy működik, mint ahogy mások leírják... Beolvassa a fájlokat, de rendszerezni nem tudom. Pipák vannak a fájlok mellett, és az update, new és ok funkciók közül választhatok. Ami pedig a lényeg: fogalmam sincs, hogy most az az egyedi tartalom működik, vagy nem? Előre is köszi a segítséget a témában!
  • rage
    Ez ötletes és tényleg jópofa is, tetszik mint tutorial, csak valóban kár a helyesírásért.
  • kem001
    Nem rossz
  • liverpool123
    Sziasztok!

Egy ideje leálltam a Simssel és érdekelne milyen részek jelentek meg a Házi kedvencek c. epizód óta

Előre is köszönöm...
  • LeWyTy
    őőő
    köszi
  • Carlos
  • 12346
    :D ezt nem akartam most írni.
    így is mindig kapok a szűz jegyre jellemző kritizálásokért^^
  • Olcsy
    Fain.
  • LeWyTy
    Unatkoztam
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
  • Flora2
    Ó, persze, sűrűn előfordul, ez egy kis technikai malőr; a koleszban ugye úgy van, hogy a nem általad irányított diákok, ahogy bemennek a szobájukba, láthatatlanná válnak (hogy ne foglalkozzunk velük, ne foglalják a memóriát, nekik is joguk van magánéletre stb.). Na, és van olyan gebasz, hogy ahogy kilép a szobája ajtaján, nem változik vissza rendesen, hanem részben hozza magával a láthatatlanságot - egyébként teljesen játszhatóak, és rövid időn belül teljesen láthatóvá válnak.
  • Paddington
    hmm...nem tudom, mert aztán tovább játszva annyi kiderült, hogy van rájuk vonatkozó interakció, sőt másnap már teljes "szépségükben" látszottak - talán egyszer majd kiderül
    a szellemeknek eddig csak a fejük látszott halványan - illetve valami fejféle körvonal, de itt látszik teljesen az alak, csak olyan homályos vagy áttetsző?
  • mariann84
    Nekem még nem csinált ilyet soha... lehet hogy csak bug, vagy szellemek :))
  • Paddington
    nem tudom, tapasztalt-e már valamelyikőtök ilyet:
    koleszban játszom, s vannak emberkék, akik fura áttetsző állapotban látszódnak - ez nálam lehet valami hiba, vagy van értelmes magyarázata?
  • Paddington
    bocs - a galériában talán jobban látszik - egyébként a különlegességek között van, ott is a különlegességek között, eredeti Maxis tehát nyugodtan használható
  • Carlos
    thx
  • mariann84
    vegyél egy dj pultot aztán rákattintasz amikor vki zenél rajta..ennyi
  • Carlos
    Ok, megvan, thx...
    Táncverseny?
  • Mike at home
    legdrágább szék
    olyan mint egy régi fodrásszék
    50-es amcsi filmkeben látsz olyat
  • Carlos
    Énis kérdezek. Hogy és hol lehet táncversenyre jelentkezni a játékban?
    Tudnátok berakni egy screenshotot a fodrász vagy kozmetikus székről, mert nem találom?
  • Olcsy
    Np.
  • Pingu
    oké köszi
  • Olcsy
    A farkasemberek.Hmm.Szőrösek.:D De asszem csak este 19:00 után, mert akk változnak át.
  • Pingu
    és hogy néznek ki?
  • Olcsy
    Mmint a farkasok látogatnak meg.Aztán ha jóba vtok megharapnak.
  • Olcsy
    Kell hozzá a házi kedvencek, aztán ha rendezetlen gazos a kerted, akk meglátogatnak.
  • Pingu
    hali hogy lehet farkasemberel találkozni?
  • Olcsy
    Hmm...Végülis házi kedvencek...Szerintem sportkocsik vannak benne...XD Am tudsz.Asszem a vegyesben van hörcsög és papagájketrec, kutyát és macskát tudsz venni, v ha egy kóbor állattal jóban vagy, örökbe tudod fogadni.
  • adios
    Hello!
    Lenne egy kérdésem.A Házi kedvencekben valahogyan tudok hörcsögöt vagy vmi ilyesmi állatot tartani?vagy találni?
  • Carlos
    Én semmit sem láttam belőle...