FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• mariann84
    Mike! Pár simet már én is legyilkoltam, a tűz nekem se nagyon akar hatni meg az éhen halás se.. meg amúgy is kiabálnak és azt nem szeretem. ezért szoktam le a vízbefullasztásról is. jó módszer az olló, nekem szaladgálnak vele aztán magukba szúrják vagy mi és meghalnak hirtelen, de volt hogy megszívtam, mert nem az halt meg aki szaladgált vele, hanem egy másik sim aki az útjába akadt. :) meg bevallom volt olyan hogy egyik sim gyerekem olyan csúnyácskára/bénára sikeredett hogy nem akartam játszani vele és bezártam egy s zobába, szegény 3 napig sírt míg elvitte a szoc.gondozó de elvitte vele a másik szépen nevelt, tanított, gyönyörű sim-emet is :) volt nagy sírás-rívás és utána akárhányszor hívogattam nem tudtam vissza/örökbefogadni. a mostani kieggel állítólag vissza lehet könyörögni a gyerekeket ha elviszik...
    a legjobb módszer szerintem a tehén-növény :). egy-kettő mindig van az eszköztárban, kiteszem, megvárom míg tortát termel aztán amelyik sim nem kell azt megetetem a növénykével. leggyorsabb és legkíméletesebb módszer.