32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Paddington
    opps - nagyon pici lett - de azért látszik valamennyi
  • Paddington
    erre gondoltál ugye Te is?

tűzoltó
  • Carlos
    Jaja. Plussz posta. Nem vészes. A posta 12 volt az egész egy olyan 30-ra jött ki.
    Remélem hamarosan ideér... :D
  • Mike
    17 USD nem sok
  • Mike
    nem kellett legyilkolni nekem sem
    aki útban van, egyszerüen elköltözik
    ezeket csak amiatt próbáltam ki, amit mások meséltek
  • Mike
    olyankor nem kell felvenni a telefont
    és nem rúgnak ki
    vagy most már igen?
  • Carlos
    Már elküldték. Mostmár csak a postára és a futárra kell várni. Nekem legutóbb egy olyan 8 nap alatt jött meg amit rendeltem.
  • mariann84
    nem semmi, ennyi pénzért már megérné megvenni. de mi az hogy shipped? :)
  • Carlos
    thx.
    Amúgy ezt találtam az amazonon. Már shipped. :)
    Kiváncsi vagyok. Az egész volt vagy 5000 Ft.
  • mariann84
    A kozmetikushoz van egy speciális szék, a székek között bizti megtalálod fekete üléshuzat van rajta fehér vázon. azzal fogadhatsz vendégeket és sminkelheted őket ,vághatod a hajukat. az az ffb vagy mi a legeslegjobb barát lehet, nem tudom pontosan nekem magyarul van. alényeg hogy életreszóló barátságot akar kötni bizonyos baráttal, annyi csak hogy felmaxolod a kapcsolatukat.
  • Carlos
    Újabb kérdések:
    -Mi az a BFF vagy FFB vagy valami ilyesmi friend, mert mostanában ilyen aspirációk jelennek meg!
    -Hogy lehet kozmetikusi medált szerezni? Mit kell venni, csinálni hozzá?
  • cenobite
    Nekem is a füvön fetrengett, miközben agyoncsapta a meteor.
  • Coolfire
    Volt egy felfullozott simem,s míg nem figyeltem rá,addig kiment és lefeküdt a fűre az eget bámulni.És bummm.Na akkor uninstall lett a vége,annyira berágtam.:))
  • mariann84
    uuh, nekem még sose jött meteor meg műhold se, hogy csináljátok??
  • cenobite
    Hmmm.... Azt mondják, hogy a Sims sorozat életszimulátor. De az utóbbi pár hsz-ban inkább "halálszimulátor"-nak nevezném.

Nekem még szerencsére soha nem kellett legyilkolnom egyik sim-emet sem. Viszon volt már meteor a fejére és konyhában égés is. De nem direkt. :)
  • Coolfire
    Az én simem fejére meteor és műhold szokott esni általában.:)
  • Coolfire
    Igan,a család életcélnál van olyan,hogy könyörgés a szoc. munkáshoz.Ahogy a munkánál,hogy visszakönyörögd nagad.Nekem sikerült,mert életcél váltáskor,szim-kapitány akart lenni.Az volt a bibi,hogy a nagy tanulás közben(elhasználva az összes plusz szabadnapját)elfelejtett dolgozni menni.Ki is rúgták,de sikeresen vissza tudta magát könyörögni ugyanabba a rangba(hadnagy).
  • Coolfire
    Annyira nem,de azért még nyomatom az OFB medálokat is(eladó:arany,árufeltoltő:ezüst,pénztáros:arany).Még hiányzik a virág,játék,robot és a kozmetikusi.Hiába,a jó sim holtig tanul.:))
    Az eladóm,viszont nagyon kasu,össze-vissza ugrál a bolt szintje 2-3 között.Pedig én csináltam belőle aranymedálost,és ez a hála.:)
  • Carlos
    Szép
  • mariann84
    megmutatom az eddigi egyik legjobban sikerült lánykámat: egy ikerpár egyik fele, a másik helyes lett , de nem ennyire.
  • mariann84
    dehogynem irányítható a jégeső, veszel egy olyan időjárásirányító nyavalyát, nah ki is próbálom ha az egyik simem már úgyis megöregszik.
  • mariann84
    jah én azt hittem az ollót magukba döfik, szívrohamot kapna? lehet :)
    nah tessék, falra festettem az ördögöt, elmentem dolgozni úgy hogy a gyerekek otthon maradtak egyedül egy fél délutánra... nem bírtam visszakönyörögni, azt mondták akitől elvettek gyereket annak nem adnak örökbe.. nah mindegy visszatöltöttem, de kb. negyedóra múlva megint kidobott a játék...
  • Flora2
    Szerintem is a tehénnövény a legbiztosabb. Persze itt is nagyon kell vigyázni, hogy a célszemély bukjon rá a tortára.
    Az ollót is szeretem, , bár ott is kell futkároztatni pár kört, mire meghal (én úgy láttam, szívrohamot kap, a saját pulzusát tapogatja, mielőtt összesik).
    Nálam gyors módszer volt eddig az az Éjszakák-os lángot fújó izé kerek dekor tárgy, amit ki-be lehet kapcsolni, és sütögetni lehet rajta - aki sim azt nálam otthon kipróbálta, az szinte egy sem élte túl, azonnal lángra kapott.
    Van még, amit nem próbáltam, pl. azt olvastam, hogy a jégeső (Évszakok kieg) megölheti az idős simet, ha a szabadban éri - de ez sajnos nem irányítható.
    Elnézést az érzékenyebb játékosoktól, hogy ilyen érzéketlenül kielemezzük ezt a témát.
  • Mike
    úgy tudom, aakit elvisz a gestapo, örökbe lehet fogadni újra
    nomeg simPE is segíthet
  • mariann84
    Mike! Pár simet már én is legyilkoltam, a tűz nekem se nagyon akar hatni meg az éhen halás se.. meg amúgy is kiabálnak és azt nem szeretem. ezért szoktam le a vízbefullasztásról is. jó módszer az olló, nekem szaladgálnak vele aztán magukba szúrják vagy mi és meghalnak hirtelen, de volt hogy megszívtam, mert nem az halt meg aki szaladgált vele, hanem egy másik sim aki az útjába akadt. :) meg bevallom volt olyan hogy egyik sim gyerekem olyan csúnyácskára/bénára sikeredett hogy nem akartam játszani vele és bezártam egy s zobába, szegény 3 napig sírt míg elvitte a szoc.gondozó de elvitte vele a másik szépen nevelt, tanított, gyönyörű sim-emet is :) volt nagy sírás-rívás és utána akárhányszor hívogattam nem tudtam vissza/örökbefogadni. a mostani kieggel állítólag vissza lehet könyörögni a gyerekeket ha elviszik...
    a legjobb módszer szerintem a tehén-növény :). egy-kettő mindig van az eszköztárban, kiteszem, megvárom míg tortát termel aztán amelyik sim nem kell azt megetetem a növénykével. leggyorsabb és legkíméletesebb módszer.
  • Mike
    te egy rabszolgatartó vagy :D
  • Mike
    automata oltó kell fölé és meg van oldva
  • Mike
    ha tűz üt ki, és nincs automata oltó, sem tűzjelző, akkor pánikolást kiixel, majd másiki helyiségben telefonhoz odamegy (mobil is jó, de ugye a vonalashoz oda kell mennie) és hívja a tüzoltókat
    ezeután mondjuk ki lehet menni a kertbe újságot olvasni
    alvó, fürdő egy emelettel lejjebb lévő sim vígan elvan miközben mondjuk az emleten tombol a tűz
    szerintem vígan elkártyázgat is, mivel az egytemen ahol fiatal hímjeim minden nőneműt dugoggattak akit csak elértek, megtörtént az az eset, miközebn Aladár békésen kártyázott, addig Béla témázgatott a liftben Ceciliával, ergo mindig lehetett úgy szervezni, hogy a két jóbarát soha nem volt féltékeny egymásra, pedig minden nő megvolt, mindkettejüknek :D
  • Mike
    egyszer próbáltam elégetni egyik simememt, befektettem az ágyba, mellétettem még ágyat, hogy ne tudjon felkelni, beraktam a szobába egy túzköpő izét (földön lángot fúj) szépen meggyulladt mellette a a bútor, égett már minden, fószerkám is égett, ugrált összeviossza. gondoljátok meghalt? nem
    rágyújtottam újra azt is túlélte, aztán 3. tüzet azt hiszem már nem.
    De! túlélt két tüzet is egynmás után úgy, hogy a tomboló tűz közepáén ugrált, és nem egyszer meggyulladt, de egy idő múlva elalaszik rajta a láng
    máig nem értem, hogy tudtok egész családokat így kiirtani

anno olvastam, hogy valakinek volt olyan sime, aki éhenhalt
    no akkor fószerkámat bezártam egy szobába, ajtót töröltem, és nem adtam neki enni
    ebből kattant meg a társaság hiánya miatt, minthogy belehalt volna az éhezésbe, vmi 4 napig bírta, mire végre feldobta a bakkancsot

egy veszélyes gyorsan ölö dologgak találkoztam, az olló
    már ha m,űködik
    mertr nekem már nem csinálnak vele semmit
  • mariann84
    a kézműves cuccok először nekem se adtak medált, de töröltem őket és vettem újat, aztán rögtön megkaptam a bronz fokozatot mindkettőből.

Viszont nekem nagy problémám, hogy az új kieg óta folyamat kidob a játékból és ugye ha nem mentettem épp elveszik minden. ezt írja ki:" a játék hibát okoztt ezért leáll" mondom f@sz@. régen órákat tudtam játszani egyfolytában, most meg negyedóra játék után kidob, ha mentek, mintha megérzné, azután is rögtön kidob... teljes elvette az egésztől a kedvem, ha ezt tudom biztos nem rakom még fel a kieget csak patch után. így nem lehet játszani hogy negyedóra, max fél óra után kidob rendszeresen. másnál is előfordul ilyen??
  • Paddington
    ezt a telefon-dolgot én úgy oldottam meg, hogy csak akkor teszek föl telefont, amikor a simnek szüksége van rá
    egyszer volt egy hack, amivel be lehetett állítani, hányat csörögjön a telefon, aztán elkallódott egy kieg. telepítésnél, azóta meg nem találom:(
    így marad a veszek telefont/eladom a telefont...
  • Flora2
    Egyébként, ami marhára tetszik a Szabadidőben:
    - NPC-k együtt öregíthetők a saját simeddel, a születésnapján. Ez önmagában megérte a telepítést.
    - nagyon jó a "másodlagos aspiráció". Végre változatosabbak lehetnek a vágyaik.
    - elképesztő jó cuccokat lehet felfedezni eldugva az új tárgyak között. Nagyon tetszenek az íróasztalra pakolható irodaszer-cumók, meg a hobbikkal kapcsolatos kupacok, könyvkupac a földön stb. Pl. ha "megnézed" a kotta- és mikrofon-kupacot, nő a zenei hobbi-pont.
    Első látásra meghökkentő új ruhákat kaptak a tinilányok, de második látásra már nagyon tetszenek azok is!

Ami nem tetszik:
    - az új szomszédság. Szerintem fantáziátlan, a régebbiek jobban néznek ki, és a házakba sem tettek nagy munkát (ha valaki játszott a Hajótöröttel, az tudja, mire lennének képesek!).
    - az állandó telefoncsörgés. Készít a simem egy rántottát, már csörög a telefon, hogy üdvözlik a főzés-hobbisok csapatában. Utána levágja a bokrokat a ház előtt, megint a telefon, most a természetjárók üdvözlik a valóságban. Ha egy sim aktívan használ sok tárgyat, óránként üdvözlik a valóságban.
  • Coolfire
    Nagyon sok hibát jeleznek mindenfelé,de az Egyetem uninstallját most hallom először.Sokan a vírusírtóra és a tűzfalra tippelnek,mások a BV-t okolják mint bugok forrását.Nekem pölö a dzsinn nem akar az istennek sem jönni,pedig a kritériumokat már 100x teljesítettem.Mikor átköltöztettem a simem Aholjóba-teljesen újragenerált mindent-,akkor a hibák nagyrésze megszűnt,de biztos maradt még.
  • Flora2
    Örülök, hogy van, akinek összejönnek a medálok - tényleg sokan panaszkodnak, hogy akármennyi köcsögöt gyártanak, még a bronzig se jutnak el soha.
    Nekem meg a Free Time installálása klasszul levette az egyetemet végzett simjeim 6 vágyát a szokásos 4-re. Jó, nem ettől fog összeomlani a játék, de azért én megdolgoztam azért a 6 vágyért! :(
  • Carlos
    Köszönöm!!!
  • Coolfire
    Nem ez is bug....
  • Coolfire
    Pont a moveobjects az ami a játékosok nagytöbbségénél nem működik...
  • Coolfire
    Na,már megvan mindkét kézműves hobbiból az aranymedál.
    Varrás:öltözet,egyedi öltözet,plüssmaci,paplan,függöny,széles függöny és az edényfogó.
    Fazekas:teaáskészlet,váza,edény,korsó,amfóra és tál.

Ez például sokmindenkinek nem sikerül.Egyszerűen nem adja meg a medálokat a játék.Iszonyatosan sok bug van a játékba,bár én nem sokat tapasztaltam,de különböző fórumokon mindenki más,ls más hibáról számol be.
  • Paddington
    hajjajj...
    nem lehetett kellemes...

szerintem nyugodtan építsél csak vasutat is, csak ne felejts el legközelebb füstjelzőt rakni - no meg menteni néha-néha
    ha meg végképp nincs más megoldás, az is jó, ha moveobjects-el "áthelyezed" a simedet a tűztől jó távol
  • Carlos
    Hmmm...érdekes...
    Ilyenkor kell kilépni a neigbourhood-ba mentés nélkül...
    Látványos lehetett... :D

Kérdés:
    A varrással és a fazekassággal csak lábasfogót és tányért lehet csinálni, vagy fejlődik az is, mint a robot, virág, etc.?