Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy sims-négyzet az a valóságban hány méter/cm? Létezik erre hivatalos adat, vagy csak tippelgetés? Ha valaki tudja a választ nagyon megköszönném!
Elõre is kösz: Redfox
Live your life like it\'s your last day...
Az miért van, hogy ezt a szemetet NEM tudom kidobni és ott bûzölög az utcán és tele vagyok bogarakkal?! Egyszerûen akármit csinálok, nem takarítja el onnan... köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
nyomd meg a csillag szerû gombot a game-ba, és a legujabb felderitett területre menj. jobb felsõ sarokba otttvan 4 ember, ha rákatintasz oodavisz... És náluk kell bevágodni, elöször elveszed tõlük az ajándékokat, aztán nyalsz mind a 4 nek, és ennyi. van olyan hogy valamikor az az ember niicns a tábirba, akkor várni kell rájuk
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ez nekem se ment, nem tudom erre ki jött volna rá.. hogy nem otthonról kell hívni..
Remélem mûködik
remnykedj, hogy majd valaki megmondja
ja és a már spoiler, akkor használd azt a makrót legközelebb
köszi, hg
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de akkor vajon mi a szösz lehet? a sims 2ben nagy túlzással ha intenzíven ráhajtott a témára az ember, akkor akár 1 hét után már összeházasodhattak... itt meg ha a hetedik hét után megpróbálja a simem lesmárolni a célcsajt, az egy hét bukás mert annyit romlik a viszonyuk... érthetetlen számomra...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
akkor nemtom
majd rage biztos segít neked
az alapjátékkal meg lehetett építkezni, csak a crack nem volt jó
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
életcélpontot adna az ha valakinek a legjobb barátja lehetne, de 59nél megakad, és nem jön össze semmi... tényleg nem értem.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
egy kis segítséget szeretnék kérni. a sims hajótörött krónikákkal játszom, és a simekkel kiépített kapcsolat baráti része sehogy nem akar 59 pont fölé menni. a szerelmi rész meg a 29-et csak nagyon nehezen haladja meg, 35 fölé pedig nem megy akármit is próbálok...
elképzelhetõ hogy ez azért van mert nem eredeti a játék? szóval lehet hogy ez egy olyan blokkolás mint anno a sims 2 alapnál az hogy nem lehetett építkezni? vagy ha nem akkor hogy lehet följebb tornászni ezeket a pontokat?
köszi elõre is a segítséget!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Telepíteném fel a Sims hajótörött krónikákat, beírom a cdkeyt rámegyk hogy tovább, bejön a szerzõdés ( nicns semmi szöveg lol?) rámegyek az elfogad-ra kezdené a telepítést majd kiirja hogy directx 9c kell és látogassam meg az xy honalpot és szedjem le. Én lesezdtem a legújabbat a 2007 novemberi directx 9c-t de ugyan ezt csinálja.. 😞 Mit csináljak hogy jó legyem? Pls. HELP
És akad ez a szar stories. Belemegy a vizbe, és ha nézelödök ugy akad mint a nem tudom mi. És észrevetem, hogy nemis kezeli a 2 magos procikat, igy az egyik 3 ghz-s magomat teljesen leis fogta.
4-8 giga ram azért túlzás még sims3-nak, 2 elég lesz neki szeirntem.
mindenestre a mostani gépeinken nem fog jól futni
tuti kell neki majd vmi izom 4 magos proci meg brutál grafkártya és 4-8 giga ram
és ugye megint kezdõdik minden nulláról
Lehet nem ide tartozik, de a Sims Castaway Storiez ba ott tartok, hogy felekll venni 3db urnát, és azt elkell helyezni az oltárokhoz, csak nem tudom hol az oltár, valaki segitsen...
Másik...
Sims 3 mikor jelenik, még az évben?
Mellesleg ugyvolt hogy 7 EP lesz. és a free time a 7.
amúgy a hajótörött krónikák százszor jobb mint a másik kettõ együttvéve, ha vki nem tudja megvenni a free time-ot és a krónikákat, csak az egyiket, mindenféleképpen az utóbbit ajánlom!!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A Hajótörött Krónikák most nálam is belekötött abba, hogy nem a legújabb DX9 van a gépemen. EA installer egyre szarabb. Eddig még egyik SIMS rész se kötött bele.
Csináltam egy parancsikont a DVD-n lévõ autorun.exe-hez az asztalra,s a parancsikon tulajdonságaiban beállítottam, hogy windows 2000 kompatibilis módban fusson.
Innen indítottam a telepítést, ami immár sikeresen lefutott.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10