FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Flora2
    Nem lehet, hogy túl alacsony a környezeti pontszám? Úgy értem, hogy a vásárlási kedv (meg hogy dobnak néha lojalitás-csillagot) picit függ attól is, hogy jól érezzék magukat az üzletben. Nem pont ennyire drága, mint itt Mike képén, de legalább valamennyi bútor, dísztárgy, plakát, tükör, cserepes növények, vagy akármi, egy vendég-wc se ártana (azt a vevők fogják használni, de az jó, mert értékelik, hogy van, tovább maradnak stb.).

De ha megjelenik a zöld babszem a fejük felett, mindenképpen mássz rájuk és próbálj eladni.

Még egy tippem van, amitől nekem nem működött a bolt: nekem akkor mentek el a vevőim így, amikor egyszerre voltak a boltban beárazott áruim, plusz beállítottam a bejárathoz egy időmérő - időre fizető automatát IS. Nekem ez a kettő együtt nem megy: ha a vevőim időre vettek jegyet, onnantól nekem nem voltak hajlandók az áruból is vásárolni. Úgyhogy én vagy-vagy.

Tök egy követ fújok Mike-kal, hogy az Üzleti máig a kedvenc kiegem; máig nem untam meg, hogy különféle üzleteket nyissak, és mindegyikből jól menőt lehet csinálni (kivéve az éttermeket :))
    És igen, szerintem sem lehet egyszerre munkahelyen is dolgozni, meg vállalkozónak is lenni; nekem az a stratégiám, hogy először beosztottként dolgozik a simem, amíg össze nem gyűjt valamennyi tőkét; ha már van 30-40 ezer simije, akkor átválthat vállalkozóba, otthagyja az állását, boltot nyit, és hajrá. Aztán ha már olyan jól megy a bolt, akkor át lehet adni egy üzletvezetőnek, és kereshet megint állást.