Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

looooooooollll, ez keeeeeeellll!!!!!!!!!!!<#eljen><#szeret><#worship><#worship><#idiota><#hehe><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ez az Erotic Dreams kiegészítõ milyen?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kata
egy srác is csinált innen anno, emlékszem rá, mert még képeket kért tõlem arckreáláshoz, bár az még sims1 oldalnak indult

[/cserf][/fülünyúl]

Mike
a magaméval is idáig jutottam 😊)) sry

link

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

LeWyTy
Van valakinek kedve segítene simses oldal készítésében?
www.simshaus.atw.hu
Ha lehet értsen kicsit a weblapkészítéshez is<#kacsint>
Ezt nem hirdetésnek hanem kérdésnek,kérésnek szántam.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Tud valaki modellezni a sims2-höz bármit?
Vagy legalább programot amivel lehet?

LeWyTy
Crackelni próbáltad már?a játék mappájába a TSBin-be kée msolni a mittom én mien exe-t.

Ngeri
nekem 768 mb memórim van de jól megy nem akad naon csak néha kicsit😛

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

rotator
Õ még az egyetemen maradhatott. 😊

Hát Marci sajna én nem tudok neked segíteni!😞
Viszont nekem is van kis problémám, illetve nem tudom, hogy hogyan van az egyetemi rész folytatása. Sikerült elvégeznem az egyetemet és most vettem a simemnek egy házat. Az egyetemen eljegyzett egy csajt, és õ most nincs sehol... Hogyan találom meg? A kapcsolatok között ott van, de a lakásnál nincs.

MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,

a shot
Mindent megprobaltam ,de nem tudok épiteni, ha tá megyek a kiválasztott elemekre, olyan mintha be sem jelöltem volna, nem tudom lerakni.

LeWyTy
Ki nem?<#idiota>

Mike at home
én inkább már a 3. rész beharangozóját szeretném látni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a shot
Szasztok

Arra lennék kiváncsi, hogy hogy lehet egy emberrel lenni, házat épiteni és a magyaritast letölteni, mert a magyaritasok.hu-n nemjó a link.

Fasza lesz<#eljen><#hawaii>.
Tök jó, lehet végre focizni, kosarazni és az az autó javítás, féynezés is ászos!<#eljen>
Meg amúgy minden.
Thanks a linket.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rage
Free Time

A tavasszal megjelenõ új kiegészítõ (Free Time) bemutatója
Egész jó, szerintem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Akkor miért írsz még te is, ha már Moike mondta, hogy vége és ráadásul e is megemlíted? 😛
Ehhmá.

Off:
Hát nem is sejtettem,hogy ilyen nagy eszmecserét váltok ki,egy egyszerû kérdéssel.Azért mindenkinek köszönöm a segíteni akarást.Most már meg van oldva a probléma,Vista van 4GB RAM-mal.Egyébként azért nem írtam 800 Mhz-es memót,mert a 2 gépem közül egyik sem tudja kezelni.Akkor,ahogy Mike mondta,téma lezárva.Köszi.
On:

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A media markt-ban most akciós a játék. Alap játék + évszakok kieg kevesebbe kerül (6990), mint egy sima kieg. Igaz fapados mert csak két dvd, de legalább eredeti a kód <#vigyor2>

A FAQ-ban van egy oldal, melyen velószínû, hogy megtalálod.

MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,

Donn
Hello!

Valaki megtudná mondani a DVD kulcsot a telepítéshez?

Elõre is thx!

Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy a Sims 2 Nightlife-ban, vagy a Deluxe-ban hogy lehet a cenzúrát (wc, zuhany)kikapcsolni?
jó, nem néztem, nem láttam, mittomén 😛.

Mike at home
angolszász világban 4-es a legjobb (vagy csak itt a simsben 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Igen. (De ezt írtam a #28897-es hozzászólásomban...)

Magyar mosmá az Egyetemed?

Újra én! Azzal a sráccal, akivel elkezdtem a magyar egyetemi kiegészítõt, nem volt egy társsági ember, alacsony volt nagyon a társasági szintje, így inkább elkezdtem egy másikkal, másik egyetemen. Mûvészetet vett fel, és az elsõ vizsgáján A+ -os eredményt sikerült elérnie. (Én eddig úgy tudtam, hogy az A+=5, azonban a tanulmányi átlaghoz 4,0 van írva...).

Oks, ezer bocs, eddig nem tudtam<#nemtudom><#nemtudom>

Mike
az újaknak szólnék, hogy ebben a topikban is a warez maximum megtûrt státuiszban van(ellentétben más topikokkal ahol kökeményen törölnek minden warezzel kapcsolatos hozzászólást), mivel meglehetõsen szép summa lenne minden kieget megvenni.
Tehát kéretik szépen csendben warezolni, és errõl minimálisan szót ejteni

házigazda

Mike
van a sims2-nek hivatalos oldala, ott nézelõdj

Mike
meggkérnélek, hogy a warezolás részleteit legközelebb ne írd le
az egytemet ki kellett volna hagynod, és késõbb feltenni, más kieg után

Még pontosan nem tudom, mivel nem csomagoltam ki, de amint meglesz majd megírom 😉.

miazadeluxeamúgy? :S
gyûjtõi pack? Összes Sims 2 és Sims 1? :S

Mike
nem láttam hogy sims2 témában bármit is irtál volna a topikba
az oprendszer és oldalreklámodon kivül

Köszi az infót, most már leszedtem, azért majd valószínû megnézem. És egyszer csak lesz magyar is. Este elolvastam amiket írtatok és sikerült feltennem az egyetemi kiegészítõt, majd utánna magyarosítani! A simem Politológiát fog tanulni, tegnap éppen csak belekezdtem. De elkezdte írni a szakdolgozatát és tanul is rendesen. Csak az a fránya szórakozás...😊

Deluxe-ot nem töltsed, mert fentebb már írták hogy nem MAGYAR! csak mondom, ha esetleg magyarul szeretnél játszani...
rotator
Ja, hát ha az elméleti tudás neked többet ér, mint a gyakorlati alkalmazás... <#fejvakaras>

Hát végülis a jónak örülnék, de próbálom magam azért túltenni! De köszi a tippeket😛

Tanásctalanul állok a problémád felett :S<#shakehead>.
Ilyen bizbaz nekem is volt anno, hogy angol, vagy magyar Egyetem, de régió kódot átírva jó volt... FAQ-t nézted, hátha van ott hibádra/problémádra megoldás? :S :S
Aztán talán a többiek tudnak neked vmit mondani :S. Vmi jót.

Na hello mindenkinek! Újra jelenekezem. Sikerült újratelepíteni a laptopomon a Win(F)os Xp-t és most minden fasza. Illetve minden fasza lenne. Tudniillik elsõ dolgom az volt, hogy regisztráltam újabb 200Ft-ért és letöltöttem egyik (ha nem a kedvenc) játékomat a Sims 2-t. Fel is telepítettem minden szuper. Majd következett a Sims 2 Egyetem... Hát kiírt egy EAReg problémát telepítés közben, majd ugyan feltette, de elindítani már nem sikerült... Hiba: Nincs meg az indító fájl... Sajnos orvosolni nem tudtam, úgyhogy 2szeri újratelepítés után az uninstall útjára került.... (sajnos:'( ). Majd egy fantasztikus ötlet ütött szöget a fejemben és letöltöttem a Sims 2 University-t (angol version). Ezt már problémamentesen sikerült feltepítenem... Hittem én nagylelkûen. Telepítés után a játéknak sehol sincs nyoma... Na jó, mégegyszer. Mit veszek észre? Na mit? Hát azt, hogy amint feltette a játékot, egybõl csinált magának egy uninstallt, anélkül, hogy erre bárki is megkérte volna. Vagy nem tudom mit tett, de hogy nincs fennt a gépen telepítés után az 100. Azért valami örömteli is legyen, most töltöm a (számomra) legújabb kiegészítõt a Deluxe-ot. Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz (tehát magyarul=fel tudom-e telepíteni, vagy sem). Természetesen a tapasztalatokat majd ezzel kapcsolatban is leírom. Addig is legyetek jók! És mindenkinek jó SIMS 2-zést!!!

GamerAdams007
OFF:
Attól még, hogy az neked 3.5 Gigát jelez, attól még az 4-et kezel. Más kérdés, hogy amit a rendszer meg perifériák kezélése levesz belõle, azt az XP úgy jelzi, hogy fél GB-vel kevesebbet ír, így lesz 3.2 - 3.5 között, a hardvereidtõl függõen. Vistán ugyanez történik, csak ott nem írja ki a hardwarek és a rendszer által lefoglalt memóriát, hanem a teljes kapacitást írja, azaz 4GB-t. Ettõl függetlenül mind a 2 oprendszer ugyanúgy képes kezelni a teljes 4GB Ramot.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Õ a helyi moderátor, ne húzzá vele újat!<#ejnye1><#idiota><#hehe>

Te már láttál XP alatt 4 GB memóriát?Egyébként te ki vagy, hogy megszabod a topic témáját?
Mike
32 bites XP 4 Gb fizikai memóriát képes megcímezni

az hogy ebbõl mi látszik mi nem az nem érdekel

a témát pedig itt és most befejeztük ebben a topikban

rotator
A link ugyan a 32 bites Windows Vistára vonatkozik, de azt hiszem, ez senkit nem fog zavarni, mivel egy kalap alá esik ebbõl a szempontból a 32 bites Windows XP-vel. 😊 Ha valaki ki akarja használni a 4 GB ramját, akkor az ott leírtaknak kell megfelelni (utolsó pont: 64 bites oprendszer).

Kodlovag
Te is milyen szépen leírtad, hogy az alkalmazások összesen (nem processenként!) csak 2GB memóriacímet láthatnak, a többi a windows kernelé saját használatra. Vagy ha bekapcsolod a /3gb kapcsolót, akkor láthat 3gb-ot, és a winnek jut kevesebb. De még így sem vagyok benne biztos, hogy egyetlen alkalmazás mindet meg is kaphatja. A többi alkalmazás simán kidöglene.
Valamint azt is figyelembe kell venni, hogy a virtuális címterület (össz 4G😎 egy részét a videokártya memóriájának fogja kiadni. Hiába van 4 GB ramod, a videomemóriának megfelelõ mérettel kevesebbet fog látni, mert csak ennyi címterület jut a fizikai memóriának.
Szóval 64 bites rendszer "kötelezõ", ha 4+ GB ramod van.

Mike
õ is valahol olvasta
a valahol olvasás nem egyenlõ a hivatalos dokumentációval
az a népmese kategória

de ha megtalálod a microsoft.com-on a knowledgebase-ben, szólj

rage
Múltkor valahol olvastam, hogy az a 4 GB XP alatt is inkább csak 3,5

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10