FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gáborfiu
    Na hello mindenkinek! Újra jelenekezem. Sikerült újratelepíteni a laptopomon a Win(F)os Xp-t és most minden fasza. Illetve minden fasza lenne. Tudniillik első dolgom az volt, hogy regisztráltam újabb 200Ft-ért és letöltöttem egyik (ha nem a kedvenc) játékomat a Sims 2-t. Fel is telepítettem minden szuper. Majd következett a Sims 2 Egyetem... Hát kiírt egy EAReg problémát telepítés közben, majd ugyan feltette, de elindítani már nem sikerült... Hiba: Nincs meg az indító fájl... Sajnos orvosolni nem tudtam, úgyhogy 2szeri újratelepítés után az uninstall útjára került.... (sajnos:'( ). Majd egy fantasztikus ötlet ütött szöget a fejemben és letöltöttem a Sims 2 University-t (angol version). Ezt már problémamentesen sikerült feltepítenem... Hittem én nagylelkűen. Telepítés után a játéknak sehol sincs nyoma... Na jó, mégegyszer. Mit veszek észre? Na mit? Hát azt, hogy amint feltette a játékot, egyből csinált magának egy uninstallt, anélkül, hogy erre bárki is megkérte volna. Vagy nem tudom mit tett, de hogy nincs fennt a gépen telepítés után az 100. Azért valami örömteli is legyen, most töltöm a (számomra) legújabb kiegészítőt a Deluxe-ot. Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz (tehát magyarul=fel tudom-e telepíteni, vagy sem). Természetesen a tapasztalatokat majd ezzel kapcsolatban is leírom. Addig is legyetek jók! És mindenkinek jó SIMS 2-zést!!!