Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
hagyjuk már ezt, ha lehet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
már megint mi a baj? szerintem annyira nem is bugos

Mike
kabátban a szobában?

Mike
fogalmam sincs, nem csináltam még szállodát

Mike
amikor újra betöltötte, a tata ott volt, de ha kiléptem a szomszédságba, már nem mutatatta hogy volna ott valaki, tehát szépen beléptem a házukhoz, és mindeki otthon volt
ellenben most szegény meghalt, de nem szólt ám volna a program, ha éppen nem nézek arra, talán észre sem veszem hogy meghalt
így esélyem sem volt semmiféle könyörgésre, miegyébre
mondjuk egy-két családtag szeretné visszahozni, de én meg nem akarom
14k volt az örökség, kapott a felesége 10k-t a gyerek 3,5-et, a barátnõje meg 500-at 😊

azt hiszem, a géped szabja a korlátokat...de ne engem szidj, ha tévedek😊)

cenobite
<#worship> Van valami korlát, hogy mennyi letöltött cucc lehet? Vagy egy idõ után úgyis észreveszem, hogy alig akar megmoccanni a játék, és olyankor szelektálok? 😊

gamertag: kenobita

<#wink>

érdemes szem elõtt tartani, mert hála az égnek, frissül

cenobite
Húdejó oldal, köszi a linket! 😊 Ismertem régebbrõl, csak nem bookmarkoltam anno. Most meg már 1.5 giga cucc le is jött de messze még a vége.

gamertag: kenobita

hajakból csak azt rakom be, ami tetszik (a meshen kívül) - úgy nem olyan sok

és ne tessék vigyorogni....Neked lufit dobálnak, az enyémek meg fáznak<#circling>

Azt nem is kell,adja az Évszakok.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

de röhögök..és hogy ülnek ott kabátban😊))Én kabátokat le sem töltötttem
De a hajak olyan gyorsan foglalják a helyet..mind 5-6-7 mega..a ruhák kisebbek..
Nekem ilyet még nem csináltak,ez újdonság.Nem értem.Jó,hogy az alap bugos volt,de ahogy jönnek a kiegek,stuffok folyamatosan javulnia kellene,de nem hogy javulna,még jobban elqródik.Röhej.

Meg nekem is...ha nem lennének azok a rohadt negyedéves,rohadt pénzügyi ciklusok,ergo az EA nem baszogatná a fejlesztõit,sokkal jobb lenne-nem csak a sims2-hanem minden más játék is.Nézzük pölö az Ubit.Õk hagynak idõt a fejlesztésre,tesztelésre,bogáritásra etc..jó,ezekhez a játékokhoz is jön patch,de nem annyi mint az íének.Csak egyetlen negatívuma van a dolognak,õk nem nagyon szeretik az olyan multilanguage cédéket/dévédéket amiben magyar nyelv is van.Vagy az Activision.Most pont azért jutottak eszembe,mert fellõtték a netre Az Enemy Territory:Quake Warsot.Bocsi ez egy kicsit off volt.

igaza van Katának - kevesebb több lenne, talán akkor megcsinálnák normálisan

hát épp ez az...

Iszonyat milyen bugos ez a vacak.1 cédényi peccs kevés lenne a tökéletességhez...

Nem tehetnek arról szegénykék,hogy fáznak..😊)Nem kéne a házba belépéskor átvedleniük?😊

nálam most ez a legújabb divat - akár van fogas, akár nincs:

ne csak nekem legyen már....<#vigyor2>

Köszi ..így sikerült..na de hát ennyi mindent?? bakker még lassabb lesz a játék:<#worship>))egy csomó dolgot letöltöttem😊)
28088-ra valaki?
segítsetek, ha tudtok - max. szótárazni tudok, de az nem sok<#szomoru2>- azt sem tudom, hol keressek hozzá valamit

próbáld így: kísérlet
(itt megtalálod, talán sikerül)

nem értem - 5 mp alatt bejön<#fejvakaras>

Hát rohadjon meg...Így sem tölti be..38%-nál megáll és az istennek nem megy tovább..nem is kellenek új hajak..Dögöljön meg.)DDD<#boxer>
Várjál csak..hogy is csináltam én?Csak a legelsõ vakácómnál volt ez...Azóta nem jött elõ..Nem engedtem a simjeimet menni nyaralni amikor hazaértek,és újból ott volt étük az autó...Mindig áthúztam a kis ikont felül baloldalon.Erre a játék betöltötte Twikii szigetet,ahol voltak,építkezési módban,persze a simjeim pénzével.Azt hiszem az volt,hogy utána visszamentem a szomszédságomba,rákatt a házra..és ott votak a simek..és nem jött újra az autó értük.De érdekes mert épp fordítva volt..Nekem meg akkor jött ez elõ amikor nem maradtam annyi ideig,mint amit lefoglaltam,hanem elõbb hazatértem...
és akkor mára rendelt elsõ kérdésem: be lehet-e állítani egy saját készítésû szállodánál a nívót? (tehát hány csillagos, ill. simis)
vagy ez a bepakolt felszerelés alapján dõl el?

próbáld meg így: raonsims.com
vagy így:
raonsims

Mike at home
úgy tûnik megusztam, a papa is elõkerült

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
és super, mert nem lehet menteni sem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
na elõjött nekem is az a hiba, mint itt többeknek, pedig ilyen eddig nem volt, biztos azért mert eddig mindig elõbb mentem haza mintsem kellen, most meg nyalhatom át a topikot, mivan akkor ha megérkezés után azonnal mennek is vissza, most még nem tudom szerencsére, vagy szerencsétlenségemre, csak az egyik simem ment vissza, a többiek maradtak otthon

és nem találtam megoldást 😞

na pá, majd reggel jövök, mert már nem látom, mit írok - hatszor vissza kell törölnöm minden leírt szót

talaj egyenes?

nem az a gond, hogy nem találtam a hsz-t, hanem nekem ez ismeretlen file-formátum - de ettõl függetlenül mint írtam, nem volt ilyen opció a simeknek

sajna nem - nekem valahogy nem akarnak annyira lufizni, de tényleg volt itt valami ilyesmirõl szó, csak még arra sem emlékszem, ki írta

most mondjátok h nem vagyok fanatikus. (bár ez inkább már háború) vettem új gépet(úgyis kellett volna de nem most) egészhavi fizuból h menjen ez a rohadék jó utat😄 erre vajon mit talál ki a szemét
ah télleg az derég volt😄
Mike at home
és tudjátok melyik utasítás hiányzik nekem még nagyon? a várj/wait
és a sim elõször várna, aztán látványosan unatkozna, aztán óbégatna, és elmenne a dolgára

ja és az is ilyen downloads könyvtáras??
akkor kíváncsian várom a címet..

Mike at home
van
volt már itt téma, hogy van rá hack

lentebb meg aki írta,hogy milyen jó hajakat talált..odaírta az oldalt is..azt nekem be sem tölti..
egyszerûen a megfelelõ ajtót odateszed és kész..de ugyanúgy kell csinálni mint a kerítést..tehát végig vidd az üvegfalat..és abba tedd be az ajtót..nem nagy ügy..legalábbis nekem elsõre sikerült..
ettõl a vizilufis dologtól nekem is szaggat..van valami amitõl elfelejtik ezt a szart?? közösségi telekre má nem is tudok menni..
az üvegház ajtajára van valami rafkó a föltevésére vagy nekem bugos? nem teszi rá és nincs útba semmi
Mike at home

Mike at home
Gólya, nem tudopd hol találom a antilufisjáték hacket
tényleg állandóan lufiznak, nekem meg szaggat 😞((((((((

nálam a Morty 65 napos volt, amikor eltávozott dalolva-táncolva

Mikulásom is volt - nem egy nagy durranás, egyszer jó, aztán semmi új..

<#wave>
Egyébként a halál az úgy van emlékeim szerint,hogy a nõknél valami 65 vagy 67 nap..nem tudom mitõl függ egyébként..a pasi simeknél 73 nap körül van..Mégegy dolog: a Mikulást próbálta már valaki??