32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gáborfiu
    A FAQ-ban van egy oldal, melyen velószínű, hogy megtalálod.
  • Donn
    Hello!

Valaki megtudná mondani a DVD kulcsot a telepítéshez?

Előre is thx!
  • Danton
    Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy a Sims 2 Nightlife-ban, vagy a Deluxe-ban hogy lehet a cenzúrát (wc, zuhany)kikapcsolni?
  • Dexantreal
    jó, nem néztem, nem láttam, mittomén :P.
  • Mike at home
    angolszász világban 4-es a legjobb (vagy csak itt a simsben :)
  • Gáborfiu
    Igen. (De ezt írtam a #28897-es hozzászólásomban...)
  • Dexantreal
    Magyar mosmá az Egyetemed?
  • Gáborfiu
    Újra én! Azzal a sráccal, akivel elkezdtem a magyar egyetemi kiegészítőt, nem volt egy társsági ember, alacsony volt nagyon a társasági szintje, így inkább elkezdtem egy másikkal, másik egyetemen. Művészetet vett fel, és az első vizsgáján A+ -os eredményt sikerült elérnie. (Én eddig úgy tudtam, hogy az A+=5, azonban a tanulmányi átlaghoz 4,0 van írva...).
  • Gáborfiu
    Oks, ezer bocs, eddig nem tudtam
  • Mike
    az újaknak szólnék, hogy ebben a topikban is a warez maximum megtűrt státuiszban van(ellentétben más topikokkal ahol kökeményen törölnek minden warezzel kapcsolatos hozzászólást), mivel meglehetősen szép summa lenne minden kieget megvenni.
    Tehát kéretik szépen csendben warezolni, és erről minimálisan szót ejteni

házigazda
  • Mike
    van a sims2-nek hivatalos oldala, ott nézelődj
  • Mike
    meggkérnélek, hogy a warezolás részleteit legközelebb ne írd le
    az egytemet ki kellett volna hagynod, és később feltenni, más kieg után
  • Gáborfiu
    Még pontosan nem tudom, mivel nem csomagoltam ki, de amint meglesz majd megírom ;).
  • Dexantreal
    miazadeluxeamúgy? :S
    gyűjtői pack? Összes Sims 2 és Sims 1? :S
  • Mike
    nem láttam hogy sims2 témában bármit is irtál volna a topikba
    az oprendszer és oldalreklámodon kivül
  • Gáborfiu
    Köszi az infót, most már leszedtem, azért majd valószínű megnézem. És egyszer csak lesz magyar is. Este elolvastam amiket írtatok és sikerült feltennem az egyetemi kiegészítőt, majd utánna magyarosítani! A simem Politológiát fog tanulni, tegnap éppen csak belekezdtem. De elkezdte írni a szakdolgozatát és tanul is rendesen. Csak az a fránya szórakozás...:)
  • mariann84
    Deluxe-ot nem töltsed, mert fentebb már írták hogy nem MAGYAR! csak mondom, ha esetleg magyarul szeretnél játszani...
  • rotator
    Ja, hát ha az elméleti tudás neked többet ér, mint a gyakorlati alkalmazás...
  • Gáborfiu
    Hát végülis a jónak örülnék, de próbálom magam azért túltenni! De köszi a tippeket:P
  • Dexantreal
    Tanásctalanul állok a problémád felett :S.
    Ilyen bizbaz nekem is volt anno, hogy angol, vagy magyar Egyetem, de régió kódot átírva jó volt... FAQ-t nézted, hátha van ott hibádra/problémádra megoldás? :S :S
    Aztán talán a többiek tudnak neked vmit mondani :S. Vmi jót.
  • Gáborfiu
    Na hello mindenkinek! Újra jelenekezem. Sikerült újratelepíteni a laptopomon a Win(F)os Xp-t és most minden fasza. Illetve minden fasza lenne. Tudniillik első dolgom az volt, hogy regisztráltam újabb 200Ft-ért és letöltöttem egyik (ha nem a kedvenc) játékomat a Sims 2-t. Fel is telepítettem minden szuper. Majd következett a Sims 2 Egyetem... Hát kiírt egy EAReg problémát telepítés közben, majd ugyan feltette, de elindítani már nem sikerült... Hiba: Nincs meg az indító fájl... Sajnos orvosolni nem tudtam, úgyhogy 2szeri újratelepítés után az uninstall útjára került.... (sajnos:'( ). Majd egy fantasztikus ötlet ütött szöget a fejemben és letöltöttem a Sims 2 University-t (angol version). Ezt már problémamentesen sikerült feltepítenem... Hittem én nagylelkűen. Telepítés után a játéknak sehol sincs nyoma... Na jó, mégegyszer. Mit veszek észre? Na mit? Hát azt, hogy amint feltette a játékot, egyből csinált magának egy uninstallt, anélkül, hogy erre bárki is megkérte volna. Vagy nem tudom mit tett, de hogy nincs fennt a gépen telepítés után az 100. Azért valami örömteli is legyen, most töltöm a (számomra) legújabb kiegészítőt a Deluxe-ot. Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz (tehát magyarul=fel tudom-e telepíteni, vagy sem). Természetesen a tapasztalatokat majd ezzel kapcsolatban is leírom. Addig is legyetek jók! És mindenkinek jó SIMS 2-zést!!!
  • GamerAdams007
    OFF:
    Attól még, hogy az neked 3.5 Gigát jelez, attól még az 4-et kezel. Más kérdés, hogy amit a rendszer meg perifériák kezélése levesz belőle, azt az XP úgy jelzi, hogy fél GB-vel kevesebbet ír, így lesz 3.2 - 3.5 között, a hardvereidtől függően. Vistán ugyanez történik, csak ott nem írja ki a hardwarek és a rendszer által lefoglalt memóriát, hanem a teljes kapacitást írja, azaz 4GB-t. Ettől függetlenül mind a 2 oprendszer ugyanúgy képes kezelni a teljes 4GB Ramot.
  • Dexantreal
    Ő a helyi moderátor, ne húzzá vele újat!
  • fdsag
    Te már láttál XP alatt 4 GB memóriát?Egyébként te ki vagy, hogy megszabod a topic témáját?
  • Mike
    32 bites XP 4 Gb fizikai memóriát képes megcímezni

az hogy ebből mi látszik mi nem az nem érdekel

a témát pedig itt és most befejeztük ebben a topikban
  • rotator
    A link ugyan a 32 bites Windows Vistára vonatkozik, de azt hiszem, ez senkit nem fog zavarni, mivel egy kalap alá esik ebből a szempontból a 32 bites Windows XP-vel. :) Ha valaki ki akarja használni a 4 GB ramját, akkor az ott leírtaknak kell megfelelni (utolsó pont: 64 bites oprendszer).
  • rotator
    Ez nem népmese, hanem kőkemény ismert tény.
  • Kodlovag
    Te is milyen szépen leírtad, hogy az alkalmazások összesen (nem processenként!) csak 2GB memóriacímet láthatnak, a többi a windows kernelé saját használatra. Vagy ha bekapcsolod a /3gb kapcsolót, akkor láthat 3gb-ot, és a winnek jut kevesebb. De még így sem vagyok benne biztos, hogy egyetlen alkalmazás mindet meg is kaphatja. A többi alkalmazás simán kidöglene.
    Valamint azt is figyelembe kell venni, hogy a virtuális címterület (össz 4GB) egy részét a videokártya memóriájának fogja kiadni. Hiába van 4 GB ramod, a videomemóriának megfelelő mérettel kevesebbet fog látni, mert csak ennyi címterület jut a fizikai memóriának.
    Szóval 64 bites rendszer "kötelező", ha 4+ GB ramod van.
  • Mike
    ő is valahol olvasta
    a valahol olvasás nem egyenlő a hivatalos dokumentációval
    az a népmese kategória

de ha megtalálod a microsoft.com-on a knowledgebase-ben, szólj
  • rage
    Múltkor valahol olvastam, hogy az a 4 GB XP alatt is inkább csak 3,5
  • Mike
    Operating system Number of processors Physical RAM
    Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition 4 4 gigabytes (GB)
    Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition 4 32 GB
    Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition 8 64 GB
    Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition 8 1 terabyte
    Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition 32 128 GB
    Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition 64 1 terabyte
    Microsoft Windows XP Professional 2 4 GB
    Microsoft Windows XP Professional x64 Edition 2 128 GB

virtuális memória is 32 bites process-enként értendő

bővebben: microsoft.com
  • Mike
    nem kéne összekutyulni a virtuális rammal

Windows XP Professional and Windows Server 2003 Memory Support. The maximum amount of memory that can be supported on Windows XP Professional and Windows Server 2003 is also 4 GB.

The virtual address space of processes and applications is still limited to 2 GB unless the /3GB switch is used in the Boot.ini file.

microsoft.com
  • fdsag
    Fontos! A 4Gb memória kihasználásához vagy 64bites operációs rendszerre lesz szükségünk, pl. Win XP 64bit vagy Win Vista 64bit, vagy 32bites Win Vistára, amiben [URL=http://lacy.hu/vista/39]"bekapcsolható" [/URL]a memória fizikai címének kiterjesztése.
  • Mike
    most nem azért, de a winXP pont 4 gigát képes kezelni
  • Mike
    nem lesz folyamatosabb 4-gyel sem
  • GamerAdams007
    Ennyiért pesten szerintem a 800MHz-eseket kapod.
  • Coolfire
    Küldtem egy privikét..
  • Coolfire
    Az első sorozatból is megvannak egyenekét,van deluxe és comlete collection is.Ebből is akartam.
  • rage at work
    Meg amúgy is, minek ?
    Benne van a Sims 2 meg a Nightlife angol verziója
    Az újítás, hogy a legújabb SecuRom-mal van védve
    ű:)
  • Coolfire
    Bazze lecsíptem ezt a Sims 2 Deluxe editiont,hát nincs benne magyar,de még a nyelvi fileok sem..úgyhogy aki netán le akarja szedni az ne tegye.