FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Rettenthető
    Hát ez a dolog nem ilyen egyszerű. Nem teljesen jól írtam múltkor (de már utólag nem tudtam a kommentet módosítani) szal a CD2-t ugyanonnan 2x szedtem le, hátha hibásan jött le először, de lehet eleve hibásan van fent.
    Felraktam a többi kieget (Open for, Celeb, Glamour, Night...) is, de a problémát természetesen nem oldotta meg. Próbáltam Safedisc Hide vagy minek nevezik, meg a Y.O.S.U-val rejteni a Daemon-t, hátha az a kínja, de minden hiába.

A másolás azért körülményes, mert a compressed.zip nem másolható át a CD2-ről, pont a benne található korábban említett hiba miatt, a tömörítési arány pedig nem tudom mennyi - vagy legalábbis a TC-ben az nem beállítható, ezért nem lenne elég csak a 'game1_loop4_lose.movie'-t elküldeni. A compressed.zip viszont ~225 Mbyte. Azt meg igazán nem várhatom el, hogy akinek van működőképes nem eredeti Egyetem küldetéslemeze, az feltegye az egész CD2-t... Ez van.

Az egy könyvtárba rakásnak nem tom mi köze lehetne hozzá, de nem. Sem az image fájlokat, sem pedig a telepített programokat, nem egy könyvtárba pakolom.