32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28341 jóa nagyon -
#28340 Nem rossz! -
#28339 nagyon klassz! -
Coolfire #28338 Akkor is bekaphatják..:)) -
#28337 Tegnap építettem egy házat. Még nincs teljesen kész, a kert pedig teljesen hiányzik, de már egész jól mutat így is. Szerintetek?
-
#28336 Ahogy idézted is korábban, csak úgy számítják, hogy 3-ikán letölthető lesz. Amennyiben nem végeznek a teszteléssel, vagy a tesztelés megmutatja, hogy módosítani kell, akkor csak később jön. Én nem csodálkozok rajta különösebben, hogy késik. Az a bejelentés a hivatalos fórumon teljesen nyitva hagyta annak lehetőségét, hogy késni fog a patch. -
Coolfire #28335 Hol az a szar peccs... -
Era40 #28334 Atya ég akart lenni..csak még reggel van:)))) -
Era40 #28333 Na hogy jártam..Nem elég,hogy ikreim születtek.Kutya van a háznál meg madár,még akkor tegnap belépés előtt kiírja nekem,hogy a család egyik tagja vásárolt egy állatot befogadom-e?..Na bazze.Mondom de sajnálom,hát befogadtam. Én még ennyire ronda kutyát sose láttam:)DDD
Ata ég...így tiszta zsibvásár lett a házból...Kicsit akad is..Úgyhogy alig várom megnőljenek az ikrek azt küldöm őket egyetemre. -
#28332 napenergiával máködik -
Era40 #28331 Majd dobd ide hol lehet letölteni..légyszi..köszi:)) -
Era40 #28330 Olyat kérdeznék,hogy a szervó robot ha a feltöltésre kattintok kimegy a ház elé és lekapcsol..és nem csinál semmit..vagy keveset vártam??egyáltalán ez a feltöltés az ,hogy áramot kap?? vagy mi?? -
vkhunter #28329 Sziasztok! Akinek lenne, egy eladó "Sims Állatos Krónikája", az kérem privizzen rám!
köszi -
Coolfire #28328 Ja lesz mégegy második is később.... -
Coolfire #28327 Na ma lehet,hogy simsezek tovább,mert ma jön ki az első tapasz.
"First the patch. As of now we expect to have the first BV patch available for download on Wednesday, October 3rd (US time)."
-
Coolfire #28326 A "dugóprogik" csak az indításnál lényegesek,a telepítéshez semmi közük.Ha ugyanonnan szedted le,akkor valószínű,hogy tényleg szar a 2-es cédéd.Mert még a tc is ki tudja a sims2 compressed.zip fileait bontani(igaz benne van a winrar 3.71-es).Próbáld meg máshonnan beújítani a hibás 2 cd-t. -
#28325 én meg pojénból töröltem :) -
#28324 Hát ez a dolog nem ilyen egyszerű. Nem teljesen jól írtam múltkor (de már utólag nem tudtam a kommentet módosítani) szal a CD2-t ugyanonnan 2x szedtem le, hátha hibásan jött le először, de lehet eleve hibásan van fent.
Felraktam a többi kieget (Open for, Celeb, Glamour, Night...) is, de a problémát természetesen nem oldotta meg. Próbáltam Safedisc Hide vagy minek nevezik, meg a Y.O.S.U-val rejteni a Daemon-t, hátha az a kínja, de minden hiába.
A másolás azért körülményes, mert a compressed.zip nem másolható át a CD2-ről, pont a benne található korábban említett hiba miatt, a tömörítési arány pedig nem tudom mennyi - vagy legalábbis a TC-ben az nem beállítható, ezért nem lenne elég csak a 'game1_loop4_lose.movie'-t elküldeni. A compressed.zip viszont ~225 Mbyte. Azt meg igazán nem várhatom el, hogy akinek van működőképes nem eredeti Egyetem küldetéslemeze, az feltegye az egész CD2-t... Ez van.
Az egy könyvtárba rakásnak nem tom mi köze lehetne hozzá, de nem. Sem az image fájlokat, sem pedig a telepített programokat, nem egy könyvtárba pakolom. -
#28323 Nagyon vicces volt... -
#28322 qrvára nem hangzott viccesnek... -
#28321 NEHOGY MEGSÉRTŐDJ!! CSAK POJÉNBÓL MONDTAM!! -
#28319 repülőbuzi vagyok :) -
#28318 szerintem meg a simshaus jobban hangzik
mint a________simshouse
De tudodmit? haggyuk! -
#28317 kombinációja* -
#28316 sztem hülyén hangzik az angol és német szó monbinációja.. -
#28315 Igazad lehet... ráadásul a ramok igazibol csak 200mhz-esek, csak dc miatt 4... valszeg veszek is majd 2 gigát... csakhát nem egy olcsóság... -
#28314 akkor az a baj
nekem 2 giga memóriám van és nem szaggat, holott mind a procim, mind a grafkártyám gyengébb
2 giga fizikai mem
4 giga statikus swap
a sims-szel úgy játszoom, hogy közben nyitva van egy IE vagy/és egy Firefox, néha a passtiánsz :) -
#28313 Akkor ide csak az sg-s sims-esek töltenek fel!Igy jobb? -
#28312 De a simshaus ojan faxán hangzik. -
#28311 Én segítenék, de szerintem felesleges... millió-egy sims oldal létezik már, nem hiszem, hogy túl nagy sikere lenne... -
#28310 csak mert haus -os lett a link, nem house -
#28309 Az de utállom!Angolul jobban tudok
Na valaki?Nincs kedvem egyedül csináni.Senki -
#28308 1GB 400 MHz-es... ez tán egy kicsit kevés lehet, de nem hinném ,hogy 256megás 7900gt, és egy 4200+-os AMD mellett akania kéne 800x600-ba, minimumon... -
#28307 németes vagy ? -
#28306 majd ez lessz az:http://www.simshaus.atw.hu/ -
#28305 Volna valaki aki segítene egy ojan oldalt
csinálni ahova bárki tölthet fel:házakat,tárgyakat...stb?
Mer egyedül nincs kedvem belevágni. -
Hoz_Hun #28304 Haha, köszi, tetszetős. Jól eldogozgathattál rajta az biztos. Jó sok egyedi cuccot látok itt. Honnan jött az ötlet? Szereted a reptereket? -
#28303 mondjuk nálam ugyanannyira akad mint eddig, csak kicsit lasabban tölt be :) -
Coolfire #28302 Ezt azért nem mondanám,igaz most a BV-vel most valamit nagyon benéztek.
A grafikai motor-ezt már soxor leírtam-szinte bármilyen gépre belőhető,nagyon jól hangolható.Jó,egy picit emelkedett a minimum gépigénye az alap megjenése óta,de ez várható is volt.Nem sok ennyire aprólékosan kidolgozott játékot lehet látni,a tárgyaktól kezdve egészen az effekteken át az arcmimikáig.Ehhez bizony,hogy a gép meg tudja jeleníteni bizony kell teljesítmény. -
#28301 #22835
Persze azóta már kicsit alakult a reptér, meg a repülő is. Valahol a pláza belsejéről is linkeltem képeket, de azt nem találtam meg.