FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    így van
    simem nyitott egy vendéglőt
    külön indítottam egy másik családot, hogy legyen a faluban 10-es szakács
    a házaspár mindkét tagja tanulásmániás volt, egy hét alatt felhúztam őket 10-es szintre.
    ezek után vissza az étteremtulajdonoshoz, összehaverkodni a szakácsékkal, felvette a fickót, minden szuper
    aha
    a szakácshapi a napot a bárban kezdte, a konyhában alig láttam, néha főzött de a legtöbbször vagy a tv előtt ült, vagy ivott (ez egyébként szakácséknál szokás :) a pincérek is kétpercenként munkaszünetet tartottak, a legrendesebb az a szomszéd tini volt, akit a vendégeket fogadta
    nos a simem egész nap hajtott, rohammunkában főzte a kajákat, pincérkedett, rugdosta a személyzetet, aztán a nap végén hullafáradtan végre leülhetett kicasit szusszanni, enni, meg kiment a wc-re
    na mondtam, olyan ez mint a valóság :)

egyébként nekem most 7 sim lakik egy fedél alatt, az a titka, hogy soxor kell megnyomni a numerikus padon a 0-át (a numerikus paddal célszerű irányítani az időt: 0, 1, 2, 3) másrészt meg van egy-két kitüntetett simem, általában azokra figyelek, illetve ha valakivel akarok vmit akkor csak rá, a többieknek meg kiosztom mit csináljanak, vagy elvannak maguk, végülis 7-en vannak meg 1 kuyta, 1 cica, elvannak egymással. túl sok hátrányt egyéblknt azok sem szenvednek akikre nem figyelek oda annyira, max nincs 8 szerelmük, csak egy, akivel házasságban élnek, meg nincs 10 barátjuk, csak 3-4
    egyébként meg csak Cool-nak mondom, a főkarimnak - tegnap néztem: 15 barátja volt, úgy hogy 7 sim lakik egy helyen, amiből 3 gyerek (2 kicsi 1 nagy, és mindenki A-B-s - nem járnak mindennap suliba, csak a kicsik, akiknek ez a vágya)