32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28054 ja és a szőke kiskölökből éppen minap lett tini, csekély 120 ezer aspi pontja van :) - ugye most már meg lehetett nézni -
#28053 szándékosan nem itattam vele
nálam még nem halt meg senki (illetve egy ember az ollóval, de akkor még nem tudtam, hogy az ollótól meg lehet halni - de szerencsére a kölke visszakönyörögte őt a haláltól) természetes halállal, kivéve azt a pár simet, akiket megöltem (akartam olyat, hogy árvagyerekek, kát kisköülök egy tinivel, na az volt aztán érdekes :), vagy kiváncsi voltam milyen könnynen lehet meghalni tűzben - az nagyon szívós volt, vagy egy simet meddig kell éheztetni, ő is napokig birta, ezért mindig elcsodálkozom, hogy nálatok milyen könnyne halnak)
egyébként akikkel itatok, a végén mennyit fog kiirni, amennyi napot tényleg éltek? tehát mondjuk 150 napos lesz? -
#28052 mintha egytemnél nem számítaa hol vagy, de erre nem vennék mérget... -
#28051 angolszász területen a 4-es a legjobb -
#28050 ez szerintem legalább akkora cheat, mint a boolprop
miért nem húzod akkor fel azzal?
nálam a sivatagos pályán lévő suliban bizony mindig nyár van, egyszer van tavasz -
#28049 enyém is!
a smart tej nagyon brutális! a kissrác (már iskolás) úgy kimaxolta a logikát némi sakkozás által, hogy bármelyik felnőtt sim megirigyelhetné
egy felnőttként kezdett sim, kb egy hét alatt jut el nulláról a maximális szintig, de azt is úgy, hogy tanul, eszik, alszik (legalábbis az előbbio hszben lévő szakácsházaspárnak pont ennyi kellett) de egy hét eljutni aranymedálas robotkészítőig is, 5x használva a újratöltő szerkezetet (ezt meg az egyik életcélját elért simnél taopasztaltam, szépen lement a boltjába, és nekiállt tanulni a robotkészítést, max néha kiment wc-re, ha nagyon lement az enrgiája akkor feltöltötte magát a géppel, aztán usgyi vissza - így laglább a valódi idő nem telt, arról nem beszélve, hogy a kisiskolás gyerek mellett, nem is tudott volna egész nap melózni) -
#28048 és amikor ez a sok gyerek szétszéled, akkor játszol mindegyikkel? -
#28047 hogy mi van? mit nem tudtak lenyúlni? -
#28046 így van
simem nyitott egy vendéglőt
külön indítottam egy másik családot, hogy legyen a faluban 10-es szakács
a házaspár mindkét tagja tanulásmániás volt, egy hét alatt felhúztam őket 10-es szintre.
ezek után vissza az étteremtulajdonoshoz, összehaverkodni a szakácsékkal, felvette a fickót, minden szuper
aha
a szakácshapi a napot a bárban kezdte, a konyhában alig láttam, néha főzött de a legtöbbször vagy a tv előtt ült, vagy ivott (ez egyébként szakácséknál szokás :) a pincérek is kétpercenként munkaszünetet tartottak, a legrendesebb az a szomszéd tini volt, akit a vendégeket fogadta
nos a simem egész nap hajtott, rohammunkában főzte a kajákat, pincérkedett, rugdosta a személyzetet, aztán a nap végén hullafáradtan végre leülhetett kicasit szusszanni, enni, meg kiment a wc-re
na mondtam, olyan ez mint a valóság :)
egyébként nekem most 7 sim lakik egy fedél alatt, az a titka, hogy soxor kell megnyomni a numerikus padon a 0-át (a numerikus paddal célszerű irányítani az időt: 0, 1, 2, 3) másrészt meg van egy-két kitüntetett simem, általában azokra figyelek, illetve ha valakivel akarok vmit akkor csak rá, a többieknek meg kiosztom mit csináljanak, vagy elvannak maguk, végülis 7-en vannak meg 1 kuyta, 1 cica, elvannak egymással. túl sok hátrányt egyéblknt azok sem szenvednek akikre nem figyelek oda annyira, max nincs 8 szerelmük, csak egy, akivel házasságban élnek, meg nincs 10 barátjuk, csak 3-4
egyébként meg csak Cool-nak mondom, a főkarimnak - tegnap néztem: 15 barátja volt, úgy hogy 7 sim lakik egy helyen, amiből 3 gyerek (2 kicsi 1 nagy, és mindenki A-B-s - nem járnak mindennap suliba, csak a kicsik, akiknek ez a vágya) -
Gólya #28045 nézd meg, ha még nem a 65. napja megy, itathatsz vele elixírt -már ha meg akarod tartani -
Gólya #28044 kár, hogy a 15-öst még lenyúlni sem tudták -
Gólya #28043 jaja - nem itatsz vele elixírt?
-
#28042 ellenben találtam tök jó hajat, végre hátul is egyenes szálú, nem 2-3 rétegből áll
raonjena
nagyon jó hajaik vannak, férfi/női egyaránt -
#28041 nálam a tatáék még elmentek utoljára nyaralni, a fickónak alig van fél mili a csíkjából. ha az letellik, kampeca? -
Gólya #28040 csak az a baj, hogy hiába van közösségi telken, ha hazamegy, a suliidőből ugyanannyi van még hátra
és otthon max. buli van, azzal megy az idő
akkor változik-e, ha mondjuk egész idő alatt közösségin van? mert végül is suliba onnan is mennek, de akkor beszámít az időbe is, ha folyamatosan onnan jár suliba? -
Gólya #28039 semmivel, ez a legmagasabb -
Era40 #28038 azt mondjuk még mindig nem értem..simem tanul mint állat..mindent feltornászok a maximumra házidolgozatot ír,házifeladatot ír,bejár az órákra,korrepetálja a többieket..és az átlaga 4-es a záróvizsgák után..csillagos 5-re vizsgázik..1200 jutalom pénz..felkerül a dékánlistára..és az átlaga 4-es..mivel lehet azt 5-re tornázni?? -
Coolfire #28037 Ilyenkor hasznos a hírnév életcél és a vudu baba,meg az állandó ősz.Pikk-pakk felnyomod a csíkot(legyen már magna cum laude) és mehetsz haverkodni,görögbetűs ház,titkos társaság etc..Az egyetemi telefonkönyvből összeszedni mindenkit,megvoodoozni mindenki haver 100/50 után már nem nehéz legjobb barátot csinálni belőle.Ez sokkal többet ad mint bármely más életcél.Sőt,ha anyuci v. apuci tanár(mint nekem) kölcsönadni a karrierjutalmas könyvszekrényt(ebben minden skill benne van) és csak úgy unalomból kifullozni a simet.Na ezek az én távlati terveim,ha kijön a peccs.:)Addig Settlers 6.Nagyon jó kis játék. -
Gólya #28036 hát nálam nincs ilyen azonosulás - az enyémek nem ordítottak - meg is bolondultam volna...
benéztem az egyetemre a gyerkőcökhöz...nem semmi, ami ott van:))
míg elvégzik a sulit, hatszor kapok idegrohamot biztos....ráadásul így nagyon lassan telik az idő, hisz tanulniuk alig kell - csak a vizsgadolgozat van -, mivel smart-tejen éltek, nagyon sokat tanultak kisgyerekként -
Era40 #28035 Ehhe:)) Hát én megbolondultam volna..Bár a való életben is csak 1 gyerekem van..Ő viszont ordított ha kellett ha nem:))tehát már cáfolom is a mondatodat..Nekem a simjeim valahogyan velem azonosulnak meg a családommal..hogy ez aztán véletlen vagy tudatos?? azt a fene se tudja.. -
Gólya #28034 igazából akkor volt gond, amikor pártfogásba vettem őket, mert akkor ugye volt a nagyanyó, a szülők meg három gyerek - egy gimis, egy kisiskolás meg egy totyogó, na meg ugye anyuka terhesen az ikrekkel
szerencsém volt a nagyfiúval, neki teljesen magától voltak "gyermeknevelési-ápolási" gondolatai, tehát a kicsit - később az ikreket is elég sokat pátyolgatta
aztán ő egyetemista lett, nemsokára a kislány is, aztán gyorsan bedugtam a kicsi fiút is, most már az ikrek is egyetemisták (még ott lesz egy kisebb perzsavásár, mert mindegyikük együtt lakik, de hát a nagyokkal már nincs annyi gond)
de az életben ez egész másképp van, mert ott nem ordít annyit a gyerek - ha lát valakit maga körül, már mindjárt csendesebb:)) -
Era40 #28033 Szóval hogy is van ez a térképhasználat a vakáció alatt??Adott helyen előveszem az adott térképet...és aztán?? -
Era40 #28032 És ezek mind egy házban élnek?? Mert ha igen..kíváncsi vagyok ,hogy a francba bírod irányítani őket??nekem 3 a max.amivel még elbírok.Egyszer születtek ikreim.Hát azokat elvitték:)))Nem bírtam a strapát és állandóan éhesek voltak...De azért röhögtem,mert gondolom az életben ha valakinek ikrei születnek ugyanígy futkos a lakásban egész nap mint az én simjeim:)DD -
clipperfilms #28031 a holiday edition az a micsoda? azt írja az kell hozáá de nememlékszem rá h ilyen létezne -
clipperfilms #28030 nékem radeon 9800pro 256 nekem se lehetne baja... de driveren ajad fent.nemértem , iolyet még nem b*sztam :D -
Gólya #28029 az jó:))
a párom simjei meg tegnap a túráról hazavittek egy csomó legyet - alig tudta őket megszabadítani tőlük... -
Gólya #28028 Shiwo-Mike:
nem a neveken van a lényeg, hanem a felsorolás kezdett kissé hasonlítani
ugye a Bibliában vannak ilyenek, hogy "az ő gyermeke, meg annak a gyermeke stb.
és ezek szerint nem tűnt fel, hogy az ikrek szülei a családfa szerint két nő
na most max. a mesterséges megtermékenyítést tudom itt elképzelni (többre nem telik a picike agyamból:)))
na mindegy, változatlanul "gyerekgyárnak" hívom őket, de mostmár elég, tuti, hogy többen nem lesznek - sőt nagy valószínűséggel Dora nagyi végelgyengülni fog (ő azért nem áll annyira közel, mint egy saját kreációjú sim - anno Mortyt is "kivégeztem", de több gyilkolás nem lesz) -
#28027 nekem spec 9600os ati radeonnal semmi baja a simsnek -
Era40 #28026 krekkes verzióm van..és eddig semmi baj nem volt egyikkel sem..konkrétan éppen az a robot hozta a büdös tányért amelyik a kaját hozza.. Már eladtam. és a tányért is sikerült végül kis trükkel elpucolni..Még 1 kérdés:ha megvan mindegyik titkos térképem,akkor ha elutazom nyaralni előveszem a térképet és ad valami instrukciót?? -
#28025 na ezért nincs nekem Ati-m
mindenki dicsérte, én amíg volt, szívtam vele -
clipperfilms #28024 van benne valami dehát a jó utat vadi új játék . a legújabb driver gyökersen aug 24.-én változott a catalysnál. de jó h mondod kipróbálom -
#28023 esetleg régi videódriver ? találkoztam már olyan gémmel, melynek a legújabb videókari-driver nem tetszett, és régebbivel ment.. -
clipperfilms #28022 feladtam h a bon voyage-val játszak :'( így nem poén az egész sem... eredetivel sem indul. megvettem az összeset. gép okés, jóval több mint kellene. format c volt vista , xp is volt. új driver, új dirext x... ugyanaz a hiba: driver nem megfelelő. passzoltam -
#28021 az őrrobi nálam 1szer a csekkhozót is megtámadta :P
meg a saját "gazdáját" mikor kipróbáltam, hogy milyen felrugni a kertitörpét :D -
#28020 én sem vágom itt mibaj? :)
nekem meg tini lett a szöke kiskölyök
nyaralásnál csináltam jó sok fényképet emlékbe :) -
#28019 neked vmi nagyon furcsa sims verziód van
A Cleanbot ilyen, hamar elromlik, és aztán szemetel, de le lehet kapcsolni, és utána össze llehet takarítani a koszos tányérokat
mégjobb ha 2 cleanbot-od van, mert egyszerre a kettő tuti nem romlik el
Cleanbot-ot én csak a pacsázó simekhez használtam, különben nincs sok értelme
A hydrobotnak már igen, mert az kint szépen öntözgeti a virágokat
van még olyan ami pizzát hoz ha éhes vagy, meg van az örzővédő Centrybot, az meg sokkolja a kukaborogatókat, akik ettől eltekintve még simán hozzád fognak járni kukát borogatni. mondjuk a Sentrybot jó a betörő ellen is, igaz nálam már x ezer éve nem volt betörés -
Coolfire #28018 Azt a voodoo babával tudod,ha meg akarod valamelyik nem szimpi simed szívatni.Lenullázza a higiéniáját.A ninját meg nehéz megtalálni,mert tényleg ökörségeket kérdez.Az egyik simem elsőre már alkalmasnak tűnt a teleport tanulására-a jó válasz miatt-,a másik csak harmadszorra. -
Era40 #28017 hihihihi..Látom neked is érdekes dolgokat produkál a játék..Kíváncsi vagyok mi jöhet még?? Egyébként a javító fájl amit tanácsoltál..mióta bekerült a downloadsba..eltűnt a házam elöl a visszataszító sarlatán..
Lett helyette büdös tányér legyekkel:)DDD -
#28016 hát én a bibliát nem vágom, nekem ebből csak Lilith ismerős... -
Gólya #28015 hááááááát.........
kissé meglepődtem - Ottomas-család megint szaporodott egy fővel (mindenkinek óhaja volt egy baba, nosza legyen nektek...)
keresek a gyereknek nevet, végignézem a családfát, ekkor jön a meglepi:
ugye Dora a nagymama, az ő fia Peter, kinek felesége Samantha
őnékik gyermekeik David, Sharla, Tommy és........Samanthának az ikrek: Sania és Lilith (lassan mintha a Bibliát olvasnám...)
nézem az ikrek családfáját - Samantha mellett Patricia Wan szerepel