FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Hogyne lenne, persze hogy van. Csak nem mindig működnek az ötleteim...
    Egyébként korábban ez már volt kérdés. Van a modthesimsen egy LotExpander nevű letöltés. Mike már kipróbálta régebben, de neki nem működött. Most egy újabb verzió van fent, lehet újra próbálkozni. A #277 posthoz van csatolva az 1.2.2 verzió. Az ottani fórumozóknak legalábbis megy.

Tehát ezzel azt tudod csinálni, hogy utólagosan megnövelheted a telked méretét bármelyik irányban. Egy kocka növelés falunézetben 10 kiskocka növelés lesz teleknézetben. A telekméretek ugye n*10 méretben kötöttek. Mielőtt használod, készíts biztonsági mentést a faluról!! (Természetesen semmi garancia nincs arra, hogy nem lesz valami probléma) Szerintem a legbiztonságosabban úgy próbálkozhatsz, ha nincsenek a közelben szomszéd telkek, és sík a terep (úgy látom, a házad is sík terepen van). Ez persze csak saját vélemény, én magam sose próbáltam. Ha végigolvasod a modthesims-es topicot, még biztos sok okosság kiderülhet. Csak kb 300 post.
    Ja, és telekméretet csökkenteni nem lehet. Tehát ne növeld túl nagyra, mert utána nem fogod tudni visszavenni kisebbre, ha később meggondolod magad. Akkor már csak a biztonsági mentéshez nyúlhatsz.