32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#25762 Ha azt írja ki h a feltöltendő kép mérete max 20 KByte és fel akarom rakni a képet mit csináljak? -
#25761 a seasons (vagy az általad feltett utolsó kieg) könyvtárában találsz egy CSBin mappát, azon belül pedig a PackageInstaller.exe-t
ebbe a mappába másold be azokat a sim2pack file-okat amiket fel akarsz tenni, majd ird a parancssorba:
PackageInstaller akarmi.sim2pack -
#25760 Pleas, help...>25756 -
#25759 Szerintem erre gondolsz...
Nézz körül a modthesims2-n, ennek a kreátornak van más jó cucca is..., meg egyébként is jó oldal. -
Gólya #25758 már kérdezted, de ezek szerint senki nem tudja
próbálj körülnézni valahol -
#25757 sásztok
tudnáűtok vmi olyan patchet,eszközt amivel tudok kiskutyát/macskát csinálni(vmelyik honlapon láttam hogy csak rá kell kattintani és már születik is a kicsi) -
#25756 Na azért kérdeztem, mert nekem ha a fájlra kattintok a következő felirat jön elő:
-
#25755 maradjunk inkább annyiban ahol a Dokumentumok mappa van -
#25754 Szóval akkor csupa hülyeséget írtam? Na sebaj. Van aki kijavítja!::) -
#25753 Ja! látod, én meg sem néztem, hogy milyen fájl... meg voltam róla győződve, hogy package. ...
De nekem nem települ fel duplaklikkre a sims2pack. fájl :( Állandóan társítanom kell hozzá a telepítőjét. Valami gubanc van a gépemmel ez ügyben. -
#25752 Nem, nem. A letöltött .package fájlokat mindig a C:/Documents and Settings/User/My Documents/EA Games/The Sims 2/Downloads könyvtárba kell rakni, függetlenül attól, hova telepítetted a játékot. A .sims2pack is ide telepíti a tartalmát, amik egyébként úgyszintén package fájlok. -
#25751 Semmi különlegeset nem kell csinálnod. A Ford egy .sims2pack fájl, egyszerűen csak duplaklikkelsz rajta és magától feltelepül.
Ami a FAQ-ban van, az feltételezem a .package típusú fájlok telepítése. Azokat manuálisan kell a Downloads könyvtárba másolni. Ami egyébként a C:/Documents and Settings/User/My Documents/EA Games/The Sims 2/Downloads könyvtár. Ha nincs benne Downloads, létre kell hozni. -
#25750 Hát, alapesetben (ha a C-ben van a játék) akkor My Documents/EA Games/The Sims 2 -- be csinálsz egy mappát Downloads néven, és oda kell bemásolni a package. fájlt, amit küldtem.
Innentől kezdve ha letöltesz valamit, akkor azt oda kell bemásolnod. Ha van Nightlife kiegészítőd, akkor csinálhatsz azt hiszem egy subfuldert a Downloads-on belül.., de ez már részletkérdés.
Viszont ha már a D-be tetted a játékot, akkor szerintem ott is ugyanúgy, keresd meg a The Sims 2 mappát, és oda csináld ezt a mappát.
De ez csak tipp, próbáld meg... -
#25749 Öööööö, olvastam a FAQ-t de nem igazán értem a Ford kiegészítő telepítését. Nekem alapban nem a c, hanem a d meghajtón van, de ott nem találok ilyan mappát amit a FAQ-ban le írtak...
Valaki leírná nekem, mint egy hülyegyereknek, hogyan kell telepíteni?
THX! -
#25748 Köszi már nem kell, megtaláltam a megoldást! -
#25747 Hello?Mit kell csinálni amikor kihívom a kertészklubbot?Mert ha üdvözlöm a nyanyát akkor úgy csinál mintha egy vendég lenne... -
Gólya #25746 a bútorbolt nekem is igen szépen hoz a konyhára - míg ment a virágüzlet, néha beküldtem a csajt, hogy némi pénzt is keressen
lehet, kiárulom, ami eddig elkészült saját csokor, aztán csinálom "gyári" virággal tovább - azzal kevesebb a bajlódás -
Gólya #25745 most leszedtem a virágokat - tényleg iszonyú nehéz -, helyette raktam be a halakat - de mint írtam, Coolfire-el ellentétben nálam csak úgy "pucéran" hevernek a hűtőben
kíváncsi vagyok, mi lesz belőle - eddig az a tapasztalatom, hogy mintha közösségin jobban menne a bolt -
#25744 Nekem van virágbotom. Igaz, nem csak saját készítésű csokrokat árult, hanem szobanövényeket, sőt kerti növényeket is. Egy garázsban rendeztem be a boltot, és mellette ott van a minikert az eladó növényekkel.
Nekem egész jól működött a dolog, vásárolgattak rendesen. Csak macerás is, mert az eladott csokrokat aztán 1 napig tart, míg újra legyártom. Meg a tulaj sokszor tök egyedül vitte a boltot. Eladás, péztár, ha marad idő restock. Alig győztem kapkodni. Ehhez képest a növények olcsók, és egy üzleten csak keveset lehet keresni. Napi 1-2 ezer már szuper eredmény. Összehasonlítva például a bútorboltommal, ahol egy napi nyitvatartás alkalmával akár 11ezret is kerestem nettó. Az már jó üzlet.
Most egyébként éppen egy galériát készülök nyitni. Kíváncsi leszek az eredményekre... -
rage at work #25743 Töröld már ki ezt a szar reklámot innen.
Fizetős sms-es baromság lesz, amerre járok, mindenhová telenyomták ennek a reklámjával a fórumokat, akár Index, akár NLC, akár bármi. -
Gólya #25742 az enyémek nincsenek becsomagolva ...
kellene még valamit csinálni velük? -
#25741 Mien game ez? -
Gólya #25740 de egy lökött simem van ......
10-es skillel a süti helyett magát gyújtja fel....
no és pecázik ám szorgalmasan, de azt az óriás halat még mindig nem sikerült kifogni
kíváncsi lennék, tényleg létezik, vagy csak valami trükk volt az a kép ...
-
Gólya #25739 élj! ettől életszerűbb nem kell -
#25738 reklámozzál máshol -
#25736 nem szégyen az, én is szoktam ezzel játszani :) -
#25735 nemtom -
#25734 Te is küldd. :) -
#25733 Küldd az emilcímed priviben... -
Gólya #25732 mondjuk tényleg az lenne jó, ha szabadon lehetne telket "rajzolni"
de mivel ez van ....
na jó, nyavalygás vége -
Gólya #25731 és ugyan valóban sík a terep, de vannak szomszédok (csak nincs bekapcsolva)
bár ez megoldható ......
-
#25730 Esetleg nekem is! (pontosabban a fiamnak, és a lányomnak ) -
Gólya #25729 köszi, de ha 10 négyzetet növel, az meg már sok (tudom, problémás vagyok)
azért majd megnézzük -
#25728 Óóó... Természetesen product registerednek kellene lennem a letöltéshez.
Valaki, aki már letöltötte, esetleg lenne olyan rendes, hogy elküldené nekem mailben? Priviben megadnám a mail címemet. -
#25727 Hogyne lenne, persze hogy van. Csak nem mindig működnek az ötleteim...
Egyébként korábban ez már volt kérdés. Van a modthesimsen egy LotExpander nevű letöltés. Mike már kipróbálta régebben, de neki nem működött. Most egy újabb verzió van fent, lehet újra próbálkozni. A #277 posthoz van csatolva az 1.2.2 verzió. Az ottani fórumozóknak legalábbis megy.
Tehát ezzel azt tudod csinálni, hogy utólagosan megnövelheted a telked méretét bármelyik irányban. Egy kocka növelés falunézetben 10 kiskocka növelés lesz teleknézetben. A telekméretek ugye n*10 méretben kötöttek. Mielőtt használod, készíts biztonsági mentést a faluról!! (Természetesen semmi garancia nincs arra, hogy nem lesz valami probléma) Szerintem a legbiztonságosabban úgy próbálkozhatsz, ha nincsenek a közelben szomszéd telkek, és sík a terep (úgy látom, a házad is sík terepen van). Ez persze csak saját vélemény, én magam sose próbáltam. Ha végigolvasod a modthesims-es topicot, még biztos sok okosság kiderülhet. Csak kb 300 post.
Ja, és telekméretet csökkenteni nem lehet. Tehát ne növeld túl nagyra, mert utána nem fogod tudni visszavenni kisebbre, ha később meggondolod magad. Akkor már csak a biztonsági mentéshez nyúlhatsz. -
#25726 Nekem sincs vámpírom. Se zombi, se farkasember, se idegen és még növényember sem. Egy darab servot már csináltam, de még azt se kapcsoltam be. -
#25725 Már lehet tényleg...
Mike! Milyen a játékban? :) -
#25724 leszedtem -
#25723 pirospontot írjál be magadnak! -
Coolfire #25721 Ja,már én is néztem pár órája,de nem lehet letölteni.