FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    És fejlemények a Seasons problémáimmal kapcsolatban. Rájöttem, hogy nem az a telek volt rossz, ahol ősszel megjelent a fa. Úgy okoskodtam, hogy a fa olyan fajta, amit telekre lehet tenni, nem a falunézetben lévő dekoráció-fa. Tehát telekhez kötve kell lennie. Elkezdtem mozgatni az összes telket, és egyszer csak elmozdult velük együtt 1-2 fa. Összesen 5-6 rossz telket találtam. A garázsom közepén kinőtt fa pl a szomszéd telekhez tartozik, ahol a legelső sim családom él, és akikkel az alap Sims 2 idején játszottam utoljára, és akiknél így egyetlen letöltött cucc sincs a telken. Viszont arról a telekről meg nem látszik a fa, még ősszel sem, így törölni sem tudom.
    Két lehetőségem maradt:
    - Mikor játszok egy házzal, és zavarnak a szomszédból jött fák, akkor a játék opciók között kikapcsolom azt az opciót, hogy lássam a szomszéd házakat. Ekkor a fának illene eltűnnie. Majd ki is próbálom egyszer. faluképernyőn még mindig láthatóak lesznek, de az nem annyira zavaró. De ez akkor sem egy elegáns megoldás, csökkenti a játékélményt.
    - Az összes hibás telket kitörlöm/újraépítem. A baj csak az, hogy némelyikben simek laknak, és nem akarom őket költöztetni. Olyan is van, amelyik letöltött. Ezt megpróbálhatom törölni, és újra berakni a házat. De ha ez egy konverziós hiba, akkor mi a garancia, hogy mikor legközelebb leteszem, akkor nem fogja újra elkövetni ugyanazt? És téli meg tavaszi nézetben vajon melyik telken, és mi fog megjelenni? És downtownban meg az egyetemen meg Tengerszemfalván még meg se néztem, mi van. Pl ha az egyik sim 10 csillagos boltja is rossz, akkor azt nem törölhetem ki... Ez katasztrófa :(
    - Bónuszlehetőség: SimPE. De valahogy nem hiszem, hogy csak úgy bele lehet túrni az objektumokba. De még akkor is, hogy a fenébe találjam meg azt az egy fát egy számomra ismeretlen felépítésű fájlban? És egyáltalán ki tudom-e szedni, vagy tudom-e módosítani anélkül, hogy tönkrevágnám az egészet?

Egyébként a letöltött növények nélküli mentés-visszaállítás nem sikerült. Úgyhogy visszaraktam a letöltéseket. Valószínűleg nem ezek miatt van.