Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Bár a karakterek arcán nem igazán dolgoztam, és még nincs is kész, de szerintem egész jó lett... 😊
][ ВАЗ ][
mert már én is jártam úgy - letöltött ház volt -, hogy nem tudtam kiszedni a lépcsõt, akármit csináltam vele; sajnos így elbúcsúztam a háztól
nem tudok képet tölteni a galériámba
jpg-s a kép, mégis ezt írja: a feltöltendõ típus csak GIF vagy JPG lehet
na de ha egyszer jpg, akkor miért nem engedi?
Különben sem tartom igazságosnak hogyha 234 e a vagyon, akkor mér csak 20 e-el indul ha szétköltöznek!? Nekem amúgy tetszik Dexantreal háza és a lakók is egyediek! Olyan kolesz feeling.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[/cserf][/fülünyúl]
fölösleges így leszólni a másikat, mindenki olyan simet/házat csinál, amilyet tud/akar, s ha neki megfelel, akkor semmi gond
ez játék és nem szépségverseny
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Coolfire azt hiszem legalûább háromszor írtam be azt a kódot ,amelyikkel 50 000-t kaphatok<#hehe>#hehe>. Nem szeretek veszõdni.
Hassan B thanks!<#wave>#wave>
Kata ízlések és pofonok<#wink>#wink>. Majd azért igyekszem olyan házat is kreálni egyszer, ami neekd is megfelel. Te milyet szeretsz?
[/cserf][/fülünyúl]
Nálam is az van, hogy nem tudom törölni a lépcsõt, de higgyétek el, a Ctrl-os módszerrel sem, vagyis sehogysem, ezért keresnék rá valamilyen patchet, ami javítja!
A másik, hogy én kifogásolom, hogy egy háztartásban csak 8-an lakhatnak! Gondolom már erre is kitaláltak valamit!
Ha tudtok segítsetek!
Köszi
Túl átlagosak a személyek akiket kreáltál, olyan tipikus "banda" jellegû, hogy 2 vörös, 2 szõke, és 2 barna hajú simed van, akiknek a tulajdonságaik mondhatni ugyan azok(fiú-lány felosztásban).
Illetve a ház: Túlságosan nagy, nem használod ki a ház méretét, és nagyon vagy inkább túl extravagánsat próbáltál csinálni, amibõl végtermékként lett egy számomra gusztustalan ház. Szerintem a háznál arra kell törekedni ha extravagánsat akarsz belõle csinálni, és ilyen pocsék színekkel, hogy kevesebb a hely, mert úgy jobban kitudod használni azt az érzéskeltetet, hogy olyan fura hogy mindened megvan (amit beírtál kóddal<#unalmas>#unalmas>) Fontos dolog, hogy ne legyen a szobák között sem akkora tér, sõt hogyha oda akarsz egy bizonyo teret, egyszerûbb megoldás lenne, hogy minden szobához személyre szabott fürdõ legyen.
][ ВАЗ ][
Katt ide
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
biztos, hogy benézeget néhanapján Mike is - végül is õ a házigazda -, de lehet, talált valami más játékot, ami pillanatnyilag jobban érdekli;
abban viszont biztos lehetsz, mihelyt valami ide nem illõ dolog kerül terítékre, itt lesz
Ha nem baj, majd a banda életérõl teszek még be késöbb képeket.
Amúgy én már egyszer, amikor csak az Egyetem volt még a kiegészítõ a Sims 2-höz, akkro kb. egy ugyanekkora telken ugyanennyi simet irányítottam és viszonylag jól ment. Igaz, egyik az elsõ félévben megbukott, meg a végén és így kénytelen volt távozni a többiektõl. Bár lehet, hogy másodi kévben volt ez :S, na mindegy. Szóval megyeget a több simre való figyelés, habár sokszor leállítom a játékot és megnézem, hogy ki, mit csinál éppen; mert tényleg nehéz nyomon követni.
Amúgy életben én inkább olyan tartózkodó vagyok, nem annyira vagyok buli mániás és elvagyok egyedül is és eleinte szarul érzem magam sok idegen között, de azátn persze mindig egy idõ után már elvagok köztük. Szóval félénk vagyok, vagy hogy mondják ezt :S.
Amúgy Mike hol a rákban van? Mostanában nem láttam a topikban, csak ezért kérdezem.
ekkora telken aztán szaladgálhatsz utánuk
nekem mondjuk azért fura, mert igazából a kis telket/házat kedvelem, meg a kis létszámot
érdekes, hogy míg az életben nem zavar, ha kisezren vannak körülöttem, itt a játékban képtelen vagyok három-négy simnél többre figyelni (inkább egy-kettõ)
a párom meg pont fordítva csinálja - minden házánál állandó a perzsavásár, viszont ha már egy vendég van nálunk (a valóságban), már rosszul van
Tehát:
Az Eagles banda:
Életcélok a simeknél se semmi. Eleve úgy állítottam be, hogy midnenkinél más legyen és kettõ olyan volt, akinek a romantika az élet célja... a többieknek tudás, pénz meg ilyesmi. Így is három simnek és a lol, hogy a három sim csávónak lett, hogy 20 szeretõ, vagy 20 etyepetye különbözõ simekkel. Szóval eléggé a szex felé húzódik életcéljuk és ez nem baj, de hát induláskor teljesen mást állítottam be nekik és ezen csodálkozok csak.
Szóval balról jobbra haaldva a képen.
Jason Hawkins: egyszerre 20 szeretõ
Veronica Hartson: kórházigazgató
Lisa Sharley: bûnözõ lángelme
Susan Johnson: Szim kapitány
Jim Hudson: etyepetye 20 simmel
Michael Stevens: egyszerre 20 szeretõ
A ház alakulóban:
Továbbra is alakul és itt van egy jó kis festmény, aminek a leírása eszméletlen szép. Nekem nagyon tetszik.
Kész a ház.
Kész a ház2- másik kamera állásból.
Kész a ház3 - telek érték - kissé drága lol
Na mit szóltok?
][ ВАЗ ][
megköszönném nagyon!
mer nem találok sehol 😞(
köfy hali
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
SYSTEM REQUIREMENTS
1300 MHz processor
256 MB RAM (512 MB RAM is recommended if you are running with a few expansion packs installed)
Windows(R) XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 Operating System.
At least 1.5 GB of additional hard drive space (5.0 GB total is required if installing both The Sims 2 and The Sims 2 Seasons Expansion Pack at the same time.)
A T&L-capable video card with at least 32 MB of video RAM.
Supported video cards:
ATI Radeon(TM) series (8500 or better)
8500, All-In-Wonder 8500
9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
X300, X600, x700, X800, x850
X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
NVIDIA(R) Quadro(TM) series
Quadro, Quadro2, Quadro4
NVIDIA GeForce series (GeForce2 GTS and better)
GeForce 2, 2 GTS
GeForce 3, 3 Ti
GeForce 4, 4 Ti, 4200, 4600, 4800, MX 420, 440, 460
GeForce FX 5200, 5500, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950
GeForce PCX 5300, 5900
GeForce 6200, 6600, 6800
GeForce 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
S3 GammaChrome
S18 Pro
S18 Ultra
Intel(R) Extreme Graphics (see note below)
82865, 82915 and above
NOTE: If you have a non-T&L capable video card, such as Intel Extreme Graphics, then you need at least a 2.4 GHz processor.
Jahh, amit láttam videót, az alapján fullra nem hasonlítanak<#hehe>#hehe>. De nem is az volt a cél, hogy hasonlítsanak, a banda név is így tök véletlen lett Eagles.
bár nálunk a gyerekek is ismernek sok régi felvételt
de a simeid tényleg nem hasonlítanak