32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24956 A snootysims.com szerint egy "melegítő italhoz" 6 db paradicsom kell:))! -
Gólya #24955 na most az én simem gépében van 3 paradicsom (ebből elvileg lehet olyan italt készíteni, ami felmelegíti a simet), mégsem kapok semmi mást, mint amit írtam -
Gólya #24954 a narancs hamarabb érik, a citrom egy nappal később - ha meg tudsz beszélni a fákhoz (az én ürgém imád elefántokról dumálni nekik), akkor nagyon hamar: a narancs 3 nap alatt, a citrom 4 nap alatt beérik
a növénykéknél kicsit lassúbb, hiába dumál a simem, általában egy évszak kell nekik (üvegházban)
receptek itt is vannak a faq-ban -
#24953 Mint már írtam a fák eléggé hektikusan viselkednek: nem feltétlen igaz, hogy az aktuális állapotuk nagyon kifejező lenne, pl. közvetlen szedés után rohamosan romlik az egészségük és mindezt az adott évszak is befolyásolja. Egyébként szvsz. roppant egyszerű: a fák törzsére mutatva kapsz opciókat arról hogy milyen művelés lehetséges jelenleg. tedd meg amit megtehetsz és soha ne hanyagold el a fáidat (naponta kell velük foglalkoznak minima) és a többi a Természet dolga. -
#24952 Recepteket beszerezheted a snootysims.com-ról. A gép kosarában levő komponensek mennyiségétől függ az elkészíthető ital fajtája, ezt az italkészítés opcióra kettyintve egy körmenüből választhatod ki, mindig csak annyit és azokat emelyek a tárolt cucc alapján elkészíthetők. A gépbe tárol zöldségek nem romalanak meg, ugyanúgy ahogyan a sim személyes tárolójában levő szajré sem. -
#24951 Az ér, ha nem egyszerre érik be a narancs és a citrom, ha ugyanakkor kezdtem el nevelgetni a három különböző fát??? (A narancsot már betakarítottam, a citrom meg még sehol...)
A FAQ-ból látom, hogy alma majd csak ősszel lesz, úgyhogy hiába teleltettem át (mondjuk még jó, hogy télen nem kell vele semmit csinálni).
Az nem tetszik egyébként, hogy a fákhoz már csak akkor lehet hozzányúlni (gondozni), mikor már betegesek... (vagy nem?-nincs még túl sok tapasztalatom). -
#24950 És olyan is van, hogy ha nem pontos "recept" szerint tesszük be a gyümölcsöket, akkor ihatatlan lötty jön ki, vagy mindent meg lehet inni, maximum nincs semmi hatása? (vagy lehet, hogy erre magamnak kéne rájönnöm?)
Illetve csak akkor indul el a mixer (akkor van italnyerési opció), ha megfelelő mennyiségben vannak benne a cuccok?
A présben bennehagyott cucc (alapanyag) nem romlik meg? -
#24949 Hali!
Persze!, első használatnál csak ez az elérhető, aztán ha már van megfelelő mennyiségü zöldség a gép kosárkájában, akkor jön az italnyerési akció is.
Lehet, hogy az öngyulladás megakadályozására jo lesz ezt itt? -
Gólya #24948 valami most beugrott nekem is ....
még nem volt meg a legutóbbi kieg, akkor történt olyan, hogy amikor le akartam tenni egy telket, volt egy pár fa az út szélén
fogalmam nincs, hogy került oda, mert azon a környéken addig még nem jártam
eleinte le tudtam tenni üres telket, később már azt sem, s ha beléptem a telekre, halványan ott volt a fa (eredeti Maxis, ami körbe van véve dróthálóval), de semmit nem tudtam vele csinálni
úgy tűnik, mintha a program néha önállósítaná magát -
Gólya #24947 s.o.s.!
szeretnék juicet csinálni a simnek
bepakoltam a hozzávalókat a gépbe, de hogy lesz belőle ital?
mert egyelőre csak a feltöltés, meg az ital hozzávalóinak bepakolása opcióm van -
#24946 Kár, hogy a letöltéseknél soha nincs jelezve az érték... Meg az sem, hogy például egy ágynak mik a paraméterei (kényelem, energia stb.). Mert hiába néz ki egy ágy marhajól, ha rosszak az értékei... A sim aludhat benne este 8-tól reggel 10-ig... Míg egy jó ágyban pár óra is elég...
Na, de ez csak sírás. :) -
#24945 És fejlemények a Seasons problémáimmal kapcsolatban. Rájöttem, hogy nem az a telek volt rossz, ahol ősszel megjelent a fa. Úgy okoskodtam, hogy a fa olyan fajta, amit telekre lehet tenni, nem a falunézetben lévő dekoráció-fa. Tehát telekhez kötve kell lennie. Elkezdtem mozgatni az összes telket, és egyszer csak elmozdult velük együtt 1-2 fa. Összesen 5-6 rossz telket találtam. A garázsom közepén kinőtt fa pl a szomszéd telekhez tartozik, ahol a legelső sim családom él, és akikkel az alap Sims 2 idején játszottam utoljára, és akiknél így egyetlen letöltött cucc sincs a telken. Viszont arról a telekről meg nem látszik a fa, még ősszel sem, így törölni sem tudom.
Két lehetőségem maradt:
- Mikor játszok egy házzal, és zavarnak a szomszédból jött fák, akkor a játék opciók között kikapcsolom azt az opciót, hogy lássam a szomszéd házakat. Ekkor a fának illene eltűnnie. Majd ki is próbálom egyszer. faluképernyőn még mindig láthatóak lesznek, de az nem annyira zavaró. De ez akkor sem egy elegáns megoldás, csökkenti a játékélményt.
- Az összes hibás telket kitörlöm/újraépítem. A baj csak az, hogy némelyikben simek laknak, és nem akarom őket költöztetni. Olyan is van, amelyik letöltött. Ezt megpróbálhatom törölni, és újra berakni a házat. De ha ez egy konverziós hiba, akkor mi a garancia, hogy mikor legközelebb leteszem, akkor nem fogja újra elkövetni ugyanazt? És téli meg tavaszi nézetben vajon melyik telken, és mi fog megjelenni? És downtownban meg az egyetemen meg Tengerszemfalván még meg se néztem, mi van. Pl ha az egyik sim 10 csillagos boltja is rossz, akkor azt nem törölhetem ki... Ez katasztrófa :(
- Bónuszlehetőség: SimPE. De valahogy nem hiszem, hogy csak úgy bele lehet túrni az objektumokba. De még akkor is, hogy a fenébe találjam meg azt az egy fát egy számomra ismeretlen felépítésű fájlban? És egyáltalán ki tudom-e szedni, vagy tudom-e módosítani anélkül, hogy tönkrevágnám az egészet?
Egyébként a letöltött növények nélküli mentés-visszaállítás nem sikerült. Úgyhogy visszaraktam a letöltéseket. Valószínűleg nem ezek miatt van. -
Gólya #24944 ezt már én is tapasztaltam: nem baj, milyen hülyén néz ki, a simeknek akkor is az kell, ami drágább
hiába na, mégiscsak többségben van az "ami" mentalitás -
Gólya #24943 Istenem áldd meg, aki az InSimenatort kitalálta!
az ikrek költözése után kicsit átalakítottam a szülői házat (mondván a lányok már úgysem oda mennek vissza), hát nem eltüntettem közben a macsit?
félórai idegbaj után végre eszembe jutott ez a dolog - s végre újra megvan Kim (szegény macsi, mit élhetett át!) -
#24942 Különben meg nagyon béna a játékban a felhozatal autókból... és azok a színek!!! -
#24941 Erről jut eszembe:
Töltöttem a modthesims2-ről egy szép nyitott tetejű veterán autót, betettem a játékba.
A simem már meglévő járgányát eladtam, az újat a helyére. Fél percen belül a vágyai közt láttam, hogy meg szeretné vásárolni a legdrágább szekeret... na mondom, hiába szebb az új, ennek a drágább kell... izék ezek a simek, nem? Hiába strapáltam magam. -
#24940 Gondoltam én, hogy lehetetlennel próbálkozol.
Átnéztem a képeidet, és ha mindent jól értelmeztem, akkor a következőt próbáltad: Van a nagy épülettömböd. Ennek van egy alsó szintje, a falak "alap"-ból vannak. Ezen van még egy szint. Ennek a tetejéhez próbálod hozzákötni egy alapnak a tetejét. Ha a talajszint a nulladik szint, az alap teteje az első szint, míg az emelet teteje a második szint, akkor te egy első szintet próbálsz összekötni egy másodikkal. Ez nem fog menni, hiába vannak azonos magasságban. Padlóval csak azonos szinteket köthetsz össze.
Amikor viszont úgy próbálkoztál, hogy alapra oszlop, akkor az alap az első szint, az oszlop teteje már második szint. Ezt pedig nyugodtan összekötheted az emeleted tetejével (természetesen csak amikor azonos magasságban vannak), ami úgyszintén második szint.
Ezért is mondtam azt, hogy trükkös dolog a domboldalba való építkezés. Igazán jól félre tud vezetni az is, hogy pl az általad is használt lépcsők viszont tetszőleges két szintet összeköthetnek, mintha a szintekkel nem is kellene törődni. -
#24939 5 féle autó van, ócskától a sportkocsiig
illetve amit letöltesz mellé -
#24938 mit kértem? NE üvölts!!! legközeleb kitörlöm amit végig nagybetvel irsz. Utoljára figyelmeztettelek
mod -
matti12 #24937 bocs mégegy. mire lehet használni?
bics mégegy. házi kedvencnél amikor hivom az állatkiképzöt akkor vmi gyogyzert lehet töle venni.az mire valo??? -
matti12 #24936 ÉS MIEN VERDÁK VANNAK BENNE???
-
#24935 ezzel csak az a baj, hogy akárhová nem fogod tudni letenni
de odaadhatom -
#24934 Na és akkor mivan ha megvan a tagságom a kertész klubba, akkor a kutat hogy kapom meg?? -
Crazy Mate #24933 Éjszakák. -
matti12 #24932 ezt a házat elküldenéd nekem??? a címem:[email protected]
thx -
matti12 #24931 BOCS
meik kiegészitöben lehet kocsit venni?
-
#24930 betemeted
kutyát megszidod -
#24929 felássa -
#24928 én Sims 2-ben azt szoktam csinálni néha ha játszok.
rahadli lóvé:) cheat....:)
kurva nagy és szép házat felépitek.. és jáccok 1 picit.
de van szabályos emberkém is elég jól él hentente 1x megnézem hogy mit csináljak vele azt otthagyom:)
nem játszok sokat a Simsel pedig nagyon jó játék:)
ja és akkor mit kell csinálni ha a kutya feálla a kertet és a kertem ugy néz ki mint 1 sajt??? mert a büdös dög felássa mindehol. -
Gólya #24927 úgy tudom, nem kell hozzá patch ....? -
Crazy Mate #24926 Annak a Bulis! cuccok kiegnek mi az angol neve?Mikor jön ki? -
Gólya #24925 előtte kb. 5 perccel volt egy mentés - mentés nélkül ki, aztán család kiköltöztet (pedig olyan jó belakott kis házuk volt - nem is akartam változtatni rajta!), aztán új telek, új ház
semmit nem lehetett vele csinálni, mert ahogy feltűnt a szoc. néni autója a telekhatáron, eltűntek a gyerekek ikonjai -
matti12 #24924 meik kiegészitöben lehet kocsit venni?
fenn van az alap,üzlet,házi kedvenc és az évszakok
-
Gólya #24923 pedig a papának is volt csöppnyi köze a dologhoz -
Gólya #24922 nem emlékszem, honnan a haj - majd megnézem (nemigen XM-es) -
matti12 #24921 nekem letöltött és tudok házat épiteni
amugy a cd-s simsemen nekem is ez volt a baj
másolásvédelem -
Gólya #24920 az eredeti sim letöltött - MTS2-noema-Karina
s némi módosítás by Gólya -
ricsa008 #24919 honnan lehet le t9lteni azt a patch-et amivel lehet letötött verzióban is saját házat építeni? -
#24918 no itt a kép
ugye a piros kocka volt az az alap, amit istennek sem tudtam azzal összekötni amire most ráhúztam. persze a lépcső nem volt ott, sem a korlát és a másik alap teteje egy szinten volt a másik emeletével
ugyanis amint egy másik képen is látszik, szerencsém volt egy másikkal mert pont passzolt a házéval (arra került a kis híd) hiába csináltam mindent, ha azt az alapot kihúztam és arra tettem oszlopot, akkor jó volt, ha megemeltem annyira a földet, akkor már nem
és figyeltem a szélre is, itt ugye azért is piros, mert túl kint van
de aztán láthatóan túlléptem a dolgon :) -
#24917 akartam építeni egy kis házat a domboldalra, ez lett belőle
úgy tűnik mániám az irodaház