FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Gondoltam én, hogy lehetetlennel próbálkozol.
    Átnéztem a képeidet, és ha mindent jól értelmeztem, akkor a következőt próbáltad: Van a nagy épülettömböd. Ennek van egy alsó szintje, a falak "alap"-ból vannak. Ezen van még egy szint. Ennek a tetejéhez próbálod hozzákötni egy alapnak a tetejét. Ha a talajszint a nulladik szint, az alap teteje az első szint, míg az emelet teteje a második szint, akkor te egy első szintet próbálsz összekötni egy másodikkal. Ez nem fog menni, hiába vannak azonos magasságban. Padlóval csak azonos szinteket köthetsz össze.
    Amikor viszont úgy próbálkoztál, hogy alapra oszlop, akkor az alap az első szint, az oszlop teteje már második szint. Ezt pedig nyugodtan összekötheted az emeleted tetejével (természetesen csak amikor azonos magasságban vannak), ami úgyszintén második szint.

Ezért is mondtam azt, hogy trükkös dolog a domboldalba való építkezés. Igazán jól félre tud vezetni az is, hogy pl az általad is használt lépcsők viszont tetszőleges két szintet összeköthetnek, mintha a szintekkel nem is kellene törődni.