FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Na most nekem segítsetek!
    Tegnap 3 órát töltöttem egy ház felépítésével, aztán nekikezdtem játszani végre a Seasons-szel. Horgásztam, elültettem egy paradicsomot, haverkodtam a szomszédokkal, beálltam a tanári pályára. Szóval minden idilli volt. Aztán eltelt a nap, és ősz lett. Na itt kezdődtek a gondok.
    Először is a letöltött növények textúrái kékek lettek. Éljen a kompatibilitás. De ez a kisebb probléma. A nagyobb probléma az, hogy a garázs közepén kinőtt egy fa. És nem lehet vele mit csinálni. Moveobjects sem segít. Nagyon szar a fa grafikája. Olyan, mintha egy szomszéd telken lévő fát néznél. De ha arrébb rakom a telket, a fa akkor is ott lesz a garázsban. Ez azért nagyon érdekes, mert falunézetben viszont nem viszi magával a fát. De falunézetben sem lehet megfogni, mint növényzetet, és törölni. Tehát egyrészt kötve van a házhoz, másrészt a faluhoz, de sehol se lehet vele kezdeni semmit. Ezután vettem észre, hogy nem is csak egy ilyen fa van, hanem jópár. Mind ugyanaz a fajta, csak más textúrákkal. Egy kb 10 egység sugarú körben vannak elszórva.
    De ami még érdekesebb, hogy ezek a hülye fák csak ősszel látszanak. A többi évszakról persze még nem tudok mit mondani. Ha belépek egy másik házhoz, akkor visszakapcsol nyárra, és akkor nem látszanak.
    Eddig azzal próbálkoztam, hogy a telket beraktam a binbe, aztán a mentésből visszaállítottam a falut. A binből vissza a telket a helyére. Ősszel megint ott volt az összes fa.
    Véleményem szerint két ponton cseszhette el a dolgot:
    - A falu konvertálásakor az évszakokhoz. Ez lenne a legrosszabb, mert akkor már kétszer egyformán elrontotta, tehát valószínűtlen, hogy egyszer csak majd jó lesz.
    - Csak ez az egy telek rossz valamiért. Úgyhogy most végleg kitöröltem a telket, majd újraépítem az egész házat.
    De előtte még újra visszatöltöm a biztonsági mentést, és játszok az egyik meglévő házzal egy napot, hogy ősz legyen. De ha megint bejön a hiba, akkor mit csináljak? Akkor biztosra vehetem, hogy a falu a rossz? Ezt a falut játszom a kezdetek óta. Semmi kedvem újat kezdeni.
    De az egészben az a legrosszabb, hogy nem értem, miért történt. Így aztán megjavítani sincs sok esélyem.
    Ha lesz egy kis időm, elmegyek a hivatalos oldalra. Hátha volt már valakinek hasonló problémája. Vagy nektek nincs valami ötletetek?