32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24916 magasabb szint -
el bruja #24915 hali, magot lehet-e venni, vagy csak akkor kapok ha magasabb kertészkedési szintre lépek...? -
#24914 hol van már az alapjáték
-
rage at work #24913 A rossz crack ? Aha.
Alapjátékban még az építkezés sem működött miatta. -
#24912 ez inkább louis lesz vagy valami louis átdolgozás -
#24911 az egytem az ilyen, mondom próbáld meg a letöltött tárgyak nélkül
a crack meg mitől lenne hibás -
#24910 csillog a hajuk a fényben, te! :) -
#24909 de csak 3x mint rómában! -
#24908 és hogy szerezted vissza a gestapotól? -
#24907 ez számít? valaha számított? -
#24906 Hát... nekem ez amit írtam még kiegészítők nélkül történt. Egy telken, egy simmel... Sajnáltam, mert már kamasz volt sok skillel... -
#24905 a letöltött növényekhez nincs évszakos textúra (bár ez csak tipp)
próbáld meg egy időre félretenni a letöltött növényeket, mert lehet, hogy azok kavarnak be -
#24904 innovatív vagyok, mi?! -
#24903 a lányok tiszta anyjuk! :) -
#24902 Biztos XMsims-es haj, azok ilyen "elvarázsolt" színűek. (De azért nekem végülis tetszenek..) -
#24901 nálam a pets-ben mindig elfeljtettek mindent
most a seasons installja után újra jó -
Coolfire #24900 Ennek olyan mandulás szeme van...Qsi magyar rokonai vannak?:)) -
Coolfire #24899 Nincs miniimage csak ez:The Sims 2: Seasons [MULTI3] No-DVD/Fixed Image 28-02-2007 poseden/NETSHOW
Hehe ez ugyanaz mint az én 3 nyelvü kínai csodám.ehehehhh mert ez alc. clone..hiába a jó öreg alkesz..:))Nekm simán megy mindenféle varázslás nélül(alkohol,DT fent)egy DT4.08HE-vel,emu onnal..De mi a bánatért nem fér fel egy cédére.Muszáj lesz kerítenem valahonan egy 800mb-ost. -
#24898 Ja. Ősz lett, és megjelent ott egy fa.
A falu... nevezzük fél-eredetinek. Magam csináltam a játékhoz adott crystal springs.sc4 fájlból. Az eredeti benépesítés pedig Pleasantview és Veronaville legjobb házaiból és családjaiból történt. Amikor az Egyetemet raktam fel anno, akkor tűntek el házak. De azóta minden rendben volt. -
rage at work #24897 Na, épp ezt akartam javasolni.
Lehet, hogy hibás a crack... -
Gólya #24896 ha közösségi telken vagy, ott nem tudod menteni a játékot
ha kilépsz, ezt közli is, s a simedet automatikusan hazaviszi a játék (nem másik városba! hanem a saját telkére) -
#24895 Crackelt, mert az iso-t hiába mountolom. De majd töltök le egy mini imaget. -
Dave0092 #24894 igen probáltam,d e akor azvilt hogy jöt értem a taxi, azt 1 ora mulva viszahozott, de nem tet át a másik városba -
Gólya #24893 azért annyira nem vészesek a letöltött cuccok ... csak figyelni kell
sokszor lemondok én is dolgokról, amik nagyon tetszenek, jól is mutatnak, aztán a játékban vagy bekékülnek, vagy eltolnak valamit - ilyenek sürgősen mennek a kukába, bármennyire is tetszenek -
Gólya #24892
ő a mama, a papáról korábban a villámmal együtt tettem fel egy képet
pillanatnyilag ez az egy családom van, s azt hiszem, ez elég is lesz (bár van még egy szingli csaj - elfelejtettem törölni, s a párom egyik sime elcsípte, úgyhogy most már nem fogom törölni; majd lesz vele valami) -
Coolfire #24891 Nagyon tetszik,azért kérdeztem.Nem minta raknék vmilyen "külsQs" dolgot is belé.Az okok lentebb vannak. -
Gólya #24890 háááát ...
most egyetemisták, tehát nem csodálkoznék, ha őszülnének (amik most vannak ...), de ez ilyen haj
majd megnézem alaposabban a játékban, de azt hiszem, csak a fények játszanak -
Coolfire #24889 A "lányaid" öszülnek v. melírozottak?Kissé ugyanis hajint a szemem.. -
Gólya #24888 galád vagy -
Gólya #24887 kinőtt???
csak úgy magától?
nem lehet, hogy a letöltött növények miatt van?
bár nekem is vannak letöltött növények ... akkor az nem lehet, mert nálam még nem csinált ilyet
a falu eredeti, vagy azt is töltötted?
esetleg még ez kutyulhat ....?? -
Coolfire #24886 Nem tudtam mi hiányzik!Tényleg el lehessen adni a simek szerveit,és a gyerekeket.Huhh...de király lenne.:)Lenne modjuk egy virágboltom és közben meg eladogatnám a gyerekeim jó pénzért..nem is rosz ötlet.Írok is a Maxisnak.:)) -
Gólya #24885
azért csak felnőttek, bár egyszer elvitte őket a szoc. néni
azért most már kicsit többre tartom a dadust (főleg, hogy még süteményezik is!) -
rage at work #24884 Crackelt, mountolt vagy eredeti a játék ? -
#24883 Na most nekem segítsetek!
Tegnap 3 órát töltöttem egy ház felépítésével, aztán nekikezdtem játszani végre a Seasons-szel. Horgásztam, elültettem egy paradicsomot, haverkodtam a szomszédokkal, beálltam a tanári pályára. Szóval minden idilli volt. Aztán eltelt a nap, és ősz lett. Na itt kezdődtek a gondok.
Először is a letöltött növények textúrái kékek lettek. Éljen a kompatibilitás. De ez a kisebb probléma. A nagyobb probléma az, hogy a garázs közepén kinőtt egy fa. És nem lehet vele mit csinálni. Moveobjects sem segít. Nagyon szar a fa grafikája. Olyan, mintha egy szomszéd telken lévő fát néznél. De ha arrébb rakom a telket, a fa akkor is ott lesz a garázsban. Ez azért nagyon érdekes, mert falunézetben viszont nem viszi magával a fát. De falunézetben sem lehet megfogni, mint növényzetet, és törölni. Tehát egyrészt kötve van a házhoz, másrészt a faluhoz, de sehol se lehet vele kezdeni semmit. Ezután vettem észre, hogy nem is csak egy ilyen fa van, hanem jópár. Mind ugyanaz a fajta, csak más textúrákkal. Egy kb 10 egység sugarú körben vannak elszórva.
De ami még érdekesebb, hogy ezek a hülye fák csak ősszel látszanak. A többi évszakról persze még nem tudok mit mondani. Ha belépek egy másik házhoz, akkor visszakapcsol nyárra, és akkor nem látszanak.
Eddig azzal próbálkoztam, hogy a telket beraktam a binbe, aztán a mentésből visszaállítottam a falut. A binből vissza a telket a helyére. Ősszel megint ott volt az összes fa.
Véleményem szerint két ponton cseszhette el a dolgot:
- A falu konvertálásakor az évszakokhoz. Ez lenne a legrosszabb, mert akkor már kétszer egyformán elrontotta, tehát valószínűtlen, hogy egyszer csak majd jó lesz.
- Csak ez az egy telek rossz valamiért. Úgyhogy most végleg kitöröltem a telket, majd újraépítem az egész házat.
De előtte még újra visszatöltöm a biztonsági mentést, és játszok az egyik meglévő házzal egy napot, hogy ősz legyen. De ha megint bejön a hiba, akkor mit csináljak? Akkor biztosra vehetem, hogy a falu a rossz? Ezt a falut játszom a kezdetek óta. Semmi kedvem újat kezdeni.
De az egészben az a legrosszabb, hogy nem értem, miért történt. Így aztán megjavítani sincs sok esélyem.
Ha lesz egy kis időm, elmegyek a hivatalos oldalra. Hátha volt már valakinek hasonló problémája. Vagy nektek nincs valami ötletetek? -
#24882 Héka! Az már gyermek-kereskedelem! -
#24881 Nem akarom elszólni magam, de elfelejtős dolog még nem fordult elő nálam. (Ha 6 parancsot adok ki, akkor teljesítik is.)
Olyan viszont már volt, hogy egy simnek semmit nem lehetett kiadni parancsként, mert "elszállt" a parancs, a sim meg teljesen elkanászodott, tehát likvidálnom kellett... (A dologban az az érdekes, hogy pótlására összehoztam a szülőkkel még egy kölyköt, ami teljesen ugyanolyan lett, mint néhai tesója.)
Bírom, hogy mikor nem tetszik valami nekik akkor pofákat vágnak :)) (Még néha akkor is, mikor olyasvalakit kéne megcsókolnia, aki nem annyira tetszik nekik...- ezen nagyon tudok röhögni..)
De ez a beragadás kicsit idegesít. Nagyon csúnya mód próbáltam a moveobjects on-nal is kitörölni, de azt meg nem engedi.
Viszont kíváncsi leszek, hogy mi lesz csóri pingvinnel nyáron. (tudom, semmi)
-
Coolfire #24880 Most nem tudok,mit kezdjek e 2 növénygyerekkel,és az egyetemista ikremmel..Lehet,hogy csinálok egy növény-állatkereskedést a faluban. -
Coolfire #24879 Kértem a bannemqhelyesektöl új bannert.Remélem megcsinálják és Hoz_Hun kolléga is elküldi a azt a 2 nyamvadt borítót még hozzá!.:))) -
#24878 az üzletet azért szeretem mert munkás, de csomó medált lehet szerezni, meg rengeteg smiet lehet megismerni -
#24877 de rakok be képet otthonról
már beépítettem a telket egyébként, feladtam ami nem sikerült