Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban, a te bandád tagjai kissé másképp néznek ki 😊)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
:-)
"Az Eagles, vagyis sasok banda. Miért is ez a különös név? Tudnillik a sas szabad madár és arra repked, amerre csak akar. Na. Ez pont igaz erre a csapatra is! Szabadok és szabadnak hiszik magukat, azt csinálnak, amit akarnak; senki se gátolhatja ebben õket meg.
S a sas magasan száll felhõk közt.
Igen, magasan! Az álmodozást is magas fokon mûvelik.
Vajon ez a társaság a lazaságukkal, szabad érzetükkel képesek lesznek bologulni az egyetemen?"
A banda elkészítéskor:
Na, mit szóltok?
Gólya, majd akkor rakok be, ha haza értem. Akartam nekik egy jó banda nevet, de mint már említettem; siettem aludni, mert egykor sajna takarodó<#rolleyes>#rolleyes>... és így adtam az Eagles nevet nekik lol<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>... írtam is hozzá leírást, majd azt is bemásolom és így majd kiderül, miért is a sasok... de eléggé szar banda név<#hehe>#hehe>.
Kata, biztos jól nézhetsz ki benne<#wink>#wink>.
[/cserf][/fülünyúl]
GW: Dor Von Hun [HD]
és mi az, hogy nyakörv-izé? nyakláncra gondolsz?
azok ha jól emlékszem, a sminknél vannak - kiegészítõk néven, s amikor készíted a simet, akkor is fölteheted, vagy késõbb, ha meg akarod változtatni a kinézetét
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Vagy ha van Pets kiegészítõd, akkor elvileg a kis kalapáccsal is lehet törölni.
De azért szólok, hogy a "szebb lépcsõsor" az összekötõ lépcsõvel ellentétben nem enged akkora forgalmat, egyszerre asszem csak egy sim használhatja (az összekötõvel ellentétben, ahol egyszerre ketten is mehetnek felfelé vagy lefelé), úgyhogy lépcsõcsere után közlekedési problémáid lehetnek majd a házban...
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni. Nos, az a gond, hogy a lépcsõt valamilyen oknál fogva egyszerûen képtelenség eltûntetni a játékban. Le szeretném cserélni mondjuk a meglévõt egy szebbre és lehetetlenség...
Miért lehet ez?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Errõl Sims stories-ról tudtok bõvebb infókat? Nem igazán látom át az értelmét.<#pardon1>#pardon1>
GW: Dor Von Hun [HD]
ha meg nem akarnak odébb menni, moveobjects -el elviszem õket máshová
a kandallótûz kb. két óra alatt leég - ezt be kell kalkulálni
Az jutott eszembe, hogy vajon fel lehet-e gyújtani az egész házat? És kialszik-e magától a tûz, ha tûzjelzõm sincs, meg telefonom se, hogy hívjam a tûzoltót? Elpusztulhat-e a berendezés?
[/cserf][/fülünyúl]
Eggyik sim-em beköltöztettem egy koleszba. Mint tudjuk ott a szobák "hatalmasak" 😛 . Éppen aludt a sim, amikor elkezdtem átrendezni a szobát és valamit az ágy elõtt hagytam. Ekkor fel akartam kelteni, de csak az lett belõle, hogy felült az ágyban, mondott valmit, integetett, aztán visszafeküdt aludni.........
][ ВАЗ ][
Nincs valami mód arra hogy a sim mikor vámpír ne nézzen ki ilyen furán?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az Egyetemváros területén csak egyetemistát lehet feltámasztani. Ez nem bug, azért van, mert utána rögtön irányíthatóvá válik a karakter, akit feltámasztasz, és egyetemvárosban csak egyetemistát enged irányítani a játék.
http://uploader.xdl.hu/upload/2007-01-16-sims2univ2.JPG
Ez valami bug?Vagy ha mentve lépek ki,otthon majd feltámaszthatom?Mert így nem lesz aranylakodalom..
Az eredmény:ötször elkaptak(logika 5),5 új számítógép,mert az a ratyi rendõr elkobozta és 5x450 simi bírság.És így is csak 4/5-re tudtam feltornászni a jegyet,ergo nem lesz kitüntetéses diplomám.😞
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mit csináljak??????
S.O.S<#felkialtas>#felkialtas><#szomoru1>#szomoru1>
[/cserf][/fülünyúl]