Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Persze, ez a szám pl 1976-os, de úgymond klasszikus lett, azóta is játsszák ezt a dalt rádiókban sûrûn. Az Eagles zenekar egyértelmûen legnagyobb sikere volt.

Valóban, a te bandád tagjai kissé másképp néznek ki 😊)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

De azért picit másak a simjeim hozzájuk képest szerintem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Érdekes egy rock banda<#hehe>. Rap rulz nálam, de ma már szinte mindent meghallgatok és szerintem jól nyomják<#eljen>. De nemtom... régen voltak õk, nem?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rage
Hotel California

Legalább összehasonlíthatod, mennyire hasonlít a te bandádra 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az mi? :S Amúgy egy ilyen lógós, minden alól kibúvos társaság lesz.

rage
Hotel Californiat fogják játszani ?
:-)

Hassan B
Uhhh...csak óvatosan azokkal a tüzijátékokkal...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Nah, szóval Az Eagles banda sztorija:

"Az Eagles, vagyis sasok banda. Miért is ez a különös név? Tudnillik a sas szabad madár és arra repked, amerre csak akar. Na. Ez pont igaz erre a csapatra is! Szabadok és szabadnak hiszik magukat, azt csinálnak, amit akarnak; senki se gátolhatja ebben õket meg.
S a sas magasan száll felhõk közt.
Igen, magasan! Az álmodozást is magas fokon mûvelik.
Vajon ez a társaság a lazaságukkal, szabad érzetükkel képesek lesznek bologulni az egyetemen?"

A banda elkészítéskor:

Na, mit szóltok?

Jaja, arra, csak nem mindegyik szegecselt, de jól néztek ki benne a csajok. Úgy emlékeztem, hogy ez régen nem volt, de akkor tévedtem.

Gólya, majd akkor rakok be, ha haza értem. Akartam nekik egy jó banda nevet, de mint már említettem; siettem aludni, mert egykor sajna takarodó<#rolleyes>... és így adtam az Eagles nevet nekik lol<#idiota><#hehe>... írtam is hozzá leírást, majd azt is bemásolom és így majd kiderül, miért is a sasok... de eléggé szar banda név<#hehe>.

Kata, biztos jól nézhetsz ki benne<#wink>.

Kata
Nem biztos, hogy az feltétlen szegecselt. Hasonló holmim van nekem is (a valóságban), szalag, és egy rózsa van rajta, és nem nyakláncként lóg, hanem "szorosan" megáll a nyakon (nem fojt 😛 ).

[/cserf][/fülünyúl]

Sztem, nem a nyakláncra gondolsz, hanem arra a szegecselt rockeres nyakörvre. A nyakörv sztem csak adott ruhákhoz ját automatikusan.

GW: Dor Von Hun [HD]

nyugodtan rakhatsz be szerintem képeket

és mi az, hogy nyakörv-izé? nyakláncra gondolsz?
azok ha jól emlékszem, a sminknél vannak - kiegészítõk néven, s amikor készíted a simet, akkor is fölteheted, vagy késõbb, ha meg akarod változtatni a kinézetét

Lol, nekem is volt ilyen, de én végig szenvedtem vele. Viszont most már, akkor tudjuk, hogy tükör varázs rulz<#hehe>.

Ma hajnalban lefekvés elõtt kreáltam gyorsan egy bandát az egyetemre. Egész jók lettek<#eljen>. Ha érdekel titeket a csapat, du-tán benyomok róluk egy képet. Csak lenne egy kérdésem: látam némelyiknek a nyakán ilyen nyakörv izét lol<#hehe>... nem tudom hogyan hívják azt, de jól néz ki a csajokon, szóval mivel gyorsan gyárottam le a simeket, ezért nem nézhettem utána; hogy merre található, melyik szekcióban. Tehát hol lehet a nyakra aggatni az ilyen izéket? :S

Kata
😄 Cseles!

[/cserf][/fülünyúl]

Wáá megoldottam. Szegényke már napok óta kormos volt. 😄 A tükörrel távolítottam el mert a kormot úgy kezelte mint egy arcmaszkot... :S
Kata
Gondolom fürdést már próbáltad. Hagyd elmenni dolgozni, mire hazajön elméletileg megjavul a bug.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A Stories ha jól tudom egy butított változat, amit laptopokra terveztek, hogy utazás közben is simsezhessenek a függõk. Ugyebár a laptopok teljesítménye azért még jócskán elmarad az asztali gépektõl, másik dolog meg, hogy a sims2 eleve erõmûvet követel meg, ha szép grafika mellett akarsz játszani.

[/cserf][/fülünyúl]

Nekem most az a problémám, hogy meg akartam szereltetni az egyik simmel a gépet erre megrázta, nem halt meg de kormos lett a feje és egyszerûen sehogy sem jön le. :S Plíz segítsetek :$
Én is próbálom megfejteni a Sims Life Stories értelmét mostanában, mert - feltételezve, hogy ez egy lebutított Sims2 - akit eddig is érdekelt a Sims játék, az már rég a Sims2-vel játszik, akit pedig eddig sem érdekelt, az pont most fog belekezdeni a Life Stories-zal? Nem értem a marketingstratégiát. Vagy lehet, hogy az EA kiderítette, hogy sokan megvennék a Sims2-t, de nem tudják, mert gyenge a gépük/laptopjuk hozzá, és nekik csinálták a SLS-t? Az biztos, hogy szerintem a gyakorlott Sims2-s játékosoknak kevés a Life Stories (kötött körökre osztott játékmenet, kevesebb lehetõség...).

Biztos összekötõ lépcsõ, nem? Ugye, kétfajta lépcsõ van a játékban, a kész 1-emeletnyi lépcsõsor, amit tárgyként lehet letenni vagy törölni, és az összekötõ lépcsõ (connecting stairs), amit pl. a teraszokhoz szoktak feljárónak felhúzni, de emeleteket is össze lehet kötni vele. Az összekötõ lépcsõt úgy lehet törölni, ha bemész az Építkezõs módba, azon belül az összekötõ lépcsõk almenübe, és Ctrl gombbal ráállsz a lépcsõre (ekkor a kis ikon átalakul bulldózerré) és kattintasz.
Vagy ha van Pets kiegészítõd, akkor elvileg a kis kalapáccsal is lehet törölni.
De azért szólok, hogy a "szebb lépcsõsor" az összekötõ lépcsõvel ellentétben nem enged akkora forgalmat, egyszerre asszem csak egy sim használhatja (az összekötõvel ellentétben, ahol egyszerre ketten is mehetnek felfelé vagy lefelé), úgyhogy lépcsõcsere után közlekedési problémáid lehetnek majd a házban...

Sziasztok!

Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni. Nos, az a gond, hogy a lépcsõt valamilyen oknál fogva egyszerûen képtelenség eltûntetni a játékban. Le szeretném cserélni mondjuk a meglévõt egy szebbre és lehetetlenség...
Miért lehet ez?
Shiwo
a tûz.. én direkt csináltam 1 kisebb házat, amit nagynehezen rágyujtottam a házra..porig égett az egész..de a simem csak az utolsó kockák környékén gyulladt csak meg.. ill. lényegében faltól falig égett szét, mellette lévõ házrészre, ami nem volt összekapcsolva fallal, nem terjedt át, ill. az úszómedencét is kikerülte.. (valyon miért ? 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nálunk egyszer kigyuladt a konyha (már mint a valóságban), én próbáltam eloltani az öcsém meg mozizta, csak éppen nem kiabált hozzá.

Errõl Sims stories-ról tudtok bõvebb infókat? Nem igazán látom át az értelmét.<#pardon1>

GW: Dor Von Hun [HD]

én mondjuk nem szoktam a simekkel olttatni a tüzet, inkább letiltom nekik a "tûznézést" (végül is ez nem egy Csontbrigád)
ha meg nem akarnak odébb menni, moveobjects -el elviszem õket máshová

a kandallótûz kb. két óra alatt leég - ezt be kell kalkulálni

Kodlovag
Egyszer a simek hálószobájába tettem egy kandallót. Begyújtottam, aztán a simek lefeküdtek aludni. A kandallóból meg kipattant egy szikra, és meggyújtotta a szobát. Mire a simek felkeltek, már a fél szoba égett. És még tûzjelzõm se volt. És ott votak a simek az emeleten, beszorulva egy szobába, telefon meg csak a földszinten. Odaküldtem a csajt oltani a tüzet, de meggyulladt. Aztán a pasi is odaért végre, azzal meg a nõt kellett oltani. Még a végén meghalna. Nagy nehezen sikerült eloltani a tüzet. De a nõ úgy megégett, hogy már majdnem minden mutatója vörösben volt. Szerintem csak egészen kicsin múlott, hogy túlélte.
Az jutott eszembe, hogy vajon fel lehet-e gyújtani az egész házat? És kialszik-e magától a tûz, ha tûzjelzõm sincs, meg telefonom se, hogy hívjam a tûzoltót? Elpusztulhat-e a berendezés?

Kata
Aki a simek AI-jét tervezte, felgyújtanám a házát. Ugyanis ha kigyullad valami, kis simjeink rögtön odarohannak, és beleállnak a tûzbe ordibálni, hajat tépni, holott minden normális ember elszalad a tûztõl (kivéve tábortûz, gyertya, kandalló). És míg az egyiket elviszem onnan, a másik addig visszaszalad. És persze meggyullad a hülye. <#sniffles>

[/cserf][/fülünyúl]

Igen, így meg is lehet ölni a simet, hogy nem hagyod felkelni az ágyból. Bár lassú halál, eltart kb. 3 sim-napig. De ha valakinek ez pont beleillik egy sztorijába... "lassú mérgezés, titokzatos betegség vitte el..." <#bdead><#eplus2>

Hassan B
Uhh...na egy kis szünet után újra sims-ezni kezdtem... Fel is fedeztem mindjárt valamit... =)
Eggyik sim-em beköltöztettem egy koleszba. Mint tudjuk ott a szobák "hatalmasak" 😛 . Éppen aludt a sim, amikor elkezdtem átrendezni a szobát és valamit az ágy elõtt hagytam. Ekkor fel akartam kelteni, de csak az lett belõle, hogy felült az ágyban, mondott valmit, integetett, aztán visszafeküdt aludni.........

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Csá!
Nincs valami mód arra hogy a sim mikor vámpír ne nézzen ki ilyen furán?

De ne jöjjön nekem a gyerekeihez az Egyetemvárosba meghalni..szegények milyen depressziósak lettek.Haljon meg otthon.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
ha meghalt meghalt, tessék beletörõdni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Aha..köszi akkor megnyugodtam.Mondjuk otthon már rögtön összejött.És a nyerni a kaszás ellen?Az a kõ-papír-olló,amit ha meghal vki a családból akkor lehet vele játszani?

Én örülök a képeidnek, jöhet több is!
Az Egyetemváros területén csak egyetemistát lehet feltámasztani. Ez nem bug, azért van, mert utána rögtön irányíthatóvá válik a karakter, akit feltámasztasz, és egyetemvárosban csak egyetemistát enged irányítani a játék.

Ja és mindent nulláról kellett újra kezdenem,elvesztek a szoci pontok.Ergo randi hegyek,szerelembe esni,eljegyzés,esküvõ etc...egyedül a gazdi státusza maradt meg a simemnek.

Na asszem 8 órányi játék elég is volt..😊

Na végre,otthon már sikerült..

Hm...mióta újra tudok képet berakni,nem bírom abbahagyni.Szóljatok,hogy fejezzem be..😊)

Fáradok már..😊

Bazzeeg..ilyen nincs.Átjött a 2 simem apja és ott halt meg a telken.Elmentem a titkos társaságba-ott ugyanis van kaszáshívó,és majd 40000 simi-,hogy feltámasztom.Nem engedte.Elvittem a kéglibe és ott sem.
http://uploader.xdl.hu/upload/2007-01-16-sims2univ2.JPG
Ez valami bug?Vagy ha mentve lépek ki,otthon majd feltámaszthatom?Mert így nem lesz aranylakodalom..

Na ismét tagja lettem egy titkos társaságnak(LFT).El is kezdtem hackelgetni a jegyeim,mert még piros csík volt(próbaidõ)és közeledett vészesen a záróvizsga:

Az eredmény:ötször elkaptak(logika 5),5 új számítógép,mert az a ratyi rendõr elkobozta és 5x450 simi bírság.És így is csak 4/5-re tudtam feltornászni a jegyet,ergo nem lesz kitüntetéses diplomám.😞

bon
Ragd be a meghajtóba a sims2dvd-t. Ha nincs meg akkor szed le azt is. Vagy vedd meg.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Segítsetek!!!!!!! Telepítem a sims 2pets-et, de a végén kéri a Sims2 dvd-jét(úgy töltöttem le a pets-et a netrõl(
Mit csináljak??????
S.O.S<#felkialtas><#szomoru1>

Bakker ezer éve megvan már az Egyetem,de csak most jöttem rá,hogy a GH-ba jelentkezõket befolyáspont felhasználása nélkül lehet csicskáztatni..eheh..szegénykék mennyi házit és félévi vizsgafeladatot csináltak,takarítottak,verekedtek etc...😊Csak már megint tele van a ház pizzával.

config fileokban nem lehet átírogatni az ilyet? 😊 mint pl. Medieval Total war 2-ben a timescale olyan h alapbõl 1 kör 2 év, de átirhatod hogy 2 kör 1 év... itt ilyen file nincs?

Kata
Csak már annyi mindent lehet vagy kell csinálni, hogy kevés rá a napi 24 óra. Most már kicsit lelassíthatnák az idõt is, mondjuk 1mp=1perc -rõl 2mp=1percre. Így 24 helyett 48 perc lenne egy nap, ami alatt már lenne idõ fõzni, kicsit tanulni valamit, takarítani, kertészkedni, gyereket, állatot nevelni, elmenni dolgozni, délután bevásárolni, este barátokat áthívni...

[/cserf][/fülünyúl]

ja... és már meg lesz ma vagy holnap a 200 gigsá vinyóm, arra visszapakolom és elkezdem elõrõl és hurrá, tök jó lesz<#eljen>.

Úgy néz ki,hogy minden kiegészítõnek van vmi. mutáns specialitása.😊

Heheh..meg a növényemberekre leszek kíváncsi..😊

Ja,nem volna hülyeség...már hógolyózni akarnak a simjeim,meg dzsúzt gyártani...eheh..😊