FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    ha egy tárgy kék szinü (nem villog!), nincs rajta textúra akkor azzal kompatilitási gondok vannak, érdemes kitörölni
    de alaptárgy nem lesz kék
    a kék villogás inkább driverprobléma lesz szerintem, de várd meg mit mond rá Rage
    tömörítés: vannak ugye a tömörítő programok. lényegük, hogy egy algoritmus segítségével képesek összenyomni bizonyos file-ok méretét.
    tömörített file pl. a zip
    de jelen esetünkben inkább a winrar-t hazsnáljuk, mivel annak jobb a hatásfoka
    mivel a sims2 egy helyre ment felülírva a régit, előfordul, hogy egy mentés elszaródik, vagy a ház szeródik el, esetleg történt valami simjeinkkel amit nem akartunk, de már visszajörttünk a köztelekről, stb, ezért érdemes a Neighborhood azon mappájáról amiben játszunk (G001, N001-N003) másolatot készíteni valahova. Én pl. a sivatagos pályán játszom, ez a N002 aminek a mérete kb 500 mega. lemásolhatom simán is, de kényelmesebb egy file-ban tárolni az egészet, ezért a winrar segítségével good-ra állított tömörítési beállítással illetve a recovery record bekapcsolásával szépen összecsomagoltatom 1 file-ba aminek a mérete cc 230-240 mb lesz
    ezt megcsinálom 2-3 naponta, de ha intenzíven játszom akkor akár naponta is. ezeket a fileokat aztán egy ideig őrizgetem
    havonta-kéthavonta, illetve új kieg felinstallálása előtt pedig az egész doksiben lévő sims 2 mappát is betömörítem (ez már tömörítve is 2 giga,és ezt ki is szoktam irni dvd-re - a napi mentésekkel ellentétben)

remélem elég részletes volt :)