32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24836 ha egy tárgy kék szinü (nem villog!), nincs rajta textúra akkor azzal kompatilitási gondok vannak, érdemes kitörölni
de alaptárgy nem lesz kék
a kék villogás inkább driverprobléma lesz szerintem, de várd meg mit mond rá Rage
tömörítés: vannak ugye a tömörítő programok. lényegük, hogy egy algoritmus segítségével képesek összenyomni bizonyos file-ok méretét.
tömörített file pl. a zip
de jelen esetünkben inkább a winrar-t hazsnáljuk, mivel annak jobb a hatásfoka
mivel a sims2 egy helyre ment felülírva a régit, előfordul, hogy egy mentés elszaródik, vagy a ház szeródik el, esetleg történt valami simjeinkkel amit nem akartunk, de már visszajörttünk a köztelekről, stb, ezért érdemes a Neighborhood azon mappájáról amiben játszunk (G001, N001-N003) másolatot készíteni valahova. Én pl. a sivatagos pályán játszom, ez a N002 aminek a mérete kb 500 mega. lemásolhatom simán is, de kényelmesebb egy file-ban tárolni az egészet, ezért a winrar segítségével good-ra állított tömörítési beállítással illetve a recovery record bekapcsolásával szépen összecsomagoltatom 1 file-ba aminek a mérete cc 230-240 mb lesz
ezt megcsinálom 2-3 naponta, de ha intenzíven játszom akkor akár naponta is. ezeket a fileokat aztán egy ideig őrizgetem
havonta-kéthavonta, illetve új kieg felinstallálása előtt pedig az egész doksiben lévő sims 2 mappát is betömörítem (ez már tömörítve is 2 giga,és ezt ki is szoktam irni dvd-re - a napi mentésekkel ellentétben)
remélem elég részletes volt :)
-
Pirlipát #24835 az évszakokban, a tavaknál. -
matti12 #24834 bocs mégegy.mikor melyik kiegészitöben és hogyan tudok horgászni??? -
matti12 #24833 már müxik
na figyusztok
vki le tudná irni(magyarul)hogy az open for business(megnyitottunk vár az üzlet)-ben mér nem veszik meg a fákat?bejelöltem akattak rá vevök levittem olcsóra és nem akarják megvenni.valamelyik meg magátol berakja a zsebébe.az lopott?a kutyám el tudná kapni? -
Pirlipát #24832 Köszi, ezt a részét vágom a dolognak, csak probálok rájönni, hogy miért villog kéken a hó kertben. Ez egyébként az uj városban van, ahol semmi letöltött dolog nincs, de ez a villogás pont ugy néz ki, mikor hiányzik valami tárgy egy házbol. Azért gondoltam, hogy talán valami ilyesmi lehet a ludas. És még valami: ezt a tömörités dolgot elmagyaráznád részletesen ahogy a csökkentértelmüeknek szokták?! -
#24831 akkor sincs rá szükség, hidd el
ha lemásolod, betömöríted akkor nem lesz gubanc -
Gólya #24830 jóindulatúan ajánlottam, mert nálunk már volt anno emiatt gubanc -
#24829 nem kell
egyszerüe be kell kapcsolni amikor megkérdi, és újra kell indítani a programot -
#24828 nem kell kiszedni a letöltött cuccokat, minek
MENTÉST, azt kell csinálni -
#24827 felrakod sorban az összes kieget
közben nem indítod el, csak a végén
ha az egyetem telepítésénél kiirja hogy hiba van akkor azt átléped (ignore) aztán szevasz, a többi simán felmegy -
#24826 miért tennéd félre? amelett ugye hogy néha betömöríted a dokumentumokban lévő sims 2 könyvtárat -
#24825 próbálj meg itt nem ordibálni
mod -
Pirlipát #24824 Aha! És egyébként neked mennek a letöltések az évszakokkal? Nem kell neki uj "EnableColorOptions". -
Gólya #24823 tehát az állatok nem kerülhetnek arany vagy platina módba?
káááár ....... -
Gólya #24822 bocs, elnéztem a hsz számot
Pirlipátnak a 24815-re -
Gólya #24821 nálunk ez úgy megy, hogy telepítés előtt downloads-könyvtár ki, új kieg. fel., downloads vissza
ha nagyon óvatos akarsz lenni, kisebb csoportokban rakd vissza, akkor könnyebb rájönni, ha valami nem jó az újabb kieg-el -
Coolfire #24820 Ha mondjuk a dvd-t raknád fel(uninst. az elQzQ)akkor nem kérné az 1cd-t.... -
Herti1 #24819 most mitől észlel mindig hibát ??? Patch ? vagy mi ?
-
Herti1 #24818 de nem kell hozzá sd4hide különben is egyetem nem akar menni ! -
Herti1 #24817 de a magyar verzió sims 2 van fenn...és a magyar sims 2 egyetemet felraktam és hibát észlel mindig ! Egy profi segítsen már !!!!!!!!!!!! -
Pirlipát #24816 Az sd4hide-t használod, mert nélküle nem müködik daemonnal a seasons. -
Pirlipát #24815 Sziasztok! Már rég nem írtam, de azért olvasgatom a fórumot. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem rengeteg letöltött cuccom van. Most az lenne a kérdésem, hogy Ti mit csináltok ilyenkor amikor kijönn egy uj kieg. Tegyem félre a letöltéseket? Vagy van valami egyszerübb megoldás?
-
matti12 #24814 OK AKK A MGAYARRAL.DE MÉRT VAN AZ??? -
Herti1 #24813 a magyar verzió van fennt..haveromnak megy azt mondta daemon tools 4.08 kell és azzalmegy.. de nálam még mindig hibaküldés geci jön elő ! Segítsetek -
Crazy Mate #24812 Mi ez a Bulis! cuccok,megjelent már?#24795-ben írva van hogy felrakná,ebből gondolom hogy van ilyen,vagy ez a Bulis! cuccok ez a Celebration Stuff magyar neve? -
Coolfire #24811 A krónikákat,egészen spotán véletlenül nem vetted meg?:) -
Coolfire #24810 Nem.Ha maga az alap van angol régiókódon akkor hiába magyar a többi,nem lesz fele-fele.Minden angol lesz. -
Coolfire #24809 Bazdmeg..most v. az angol verzióval jtszol,v. a magyar dvd-sel.Döntsd el és azt rakd fel. -
Herti1 #24808 hy ! letöltöttem a sims 2 egyetemet...felraktam aztán olyan van h amikor elindítom hibát észlel..kiírja h hibajelentés küldése vagy nem..szerintetek mi a hiba ? pedig daemon tools 4.08-om van...tipp ?? -
matti12 #24807 HAHÓ
SENKI??? -
#24806 Hali!
A háziállatokra nem érvényes az általános vágy/félelem rendszer. Ki lehet próbálni: ha a moveobjects cheat használatával áthelyezel egy jószágot és utána kiválasztod mint aktiv simet akkor látható, hogy egy "társaságkedvelő" wants/fears nélküli simről van szó. Egy pet akkor érzi jól magát ha az szükségletei maradéktalanul kielégítésre kerülnek. Talán egy pici "wants" jelenség tettenérhető, ugyanis a "free will" miatt a háziállat is kezdeményezhet a humanoidokkal szociális interakciókat, pl. szeretne becézgetést vagy játékot és persze ha a simek "veszik ezeket az adásokat" akkor az egy nagyon kedves és szép dolog. A pet annyira függő az azonos háztartásban elő humanoidoktól, hogy "életelixirhez" csak azok gold vagy platinum módjától illetve felhalmozott aspirációs pontjaitól függően juthat (so a sim meg tudja-é venni neki a bűvös tálkát az örök élet kajával és meg tudja-é vele etetni). -
Gólya #24805 kérdés: állatok kerülhetnek-e platinum módba, ha igen, hogyan?
eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel, de most van egy macsim, aki jó lenne, ha "örökös" családtag maradna, s jól jönne, ha ő is jól érezné magát
egyáltalán van-e arra lehetőség, hogy az állatok óhajait valahol kifigyelhessem? -
matti12 #24804 AZT H KÉNE MEGCSINÁLNI?AMUGY MONDOM A:sims.2.Hungarian.AlcoholClone-No1 -
matti12 #24803 van egy ablak:The Sims 2
Please insert disk number 1
OK mégse -
#24802 Nem az Egyetem (University) első cd-jét kéri véletlen? Ha nem, akkor nem tom... -
#24801 Működni fog, a fele angol a fele magyar lesz. (illetve nem a fele, hanem az lesz angol ami az alapban van-és ez azér nem a fele) -
matti12 #24800 bocs mégegy
mér van az hogy ha letöltöm a magyar sims 2-t(DVD változat)akkor kéri az 1. cédét -
matti12 #24799 HI
ha felrakom az angol sims-et és rárakom a magyar kiegészitöket akk mi lesz? -
#24798 Aham... -
#24797 Még 1 kérdés:
lehet a msáolt kiegészitőt az eredetivel keverni?