Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Február 23.Szidással/dicsérettel tudod nevelni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

vagy adj neki tobb kajat vagy Zard be
amugy tenyleg nem tudom (nicns is kutyam vagyis 1x volt csak nem kapott kajat es meghalt)

ki kell okatani XD

csa all
hu megvettem az osszes Kieget Eredetiben 😄
allati mar igy ez a SIMS 2
a Csilli Villi cuccokat megeri megvenni mert 2670 FT es tele van CuccokalXD
de szerintem ha valaki komolyan akar a SIMS 2 vel jatszani az vagy megveszi az osszes KIEG.-et vagy megszerzi XD

TEgnap vettem a LAkasomba a gyerekszobaba PLAZMA TV-t XDXD (ezt csak ugy mondtam) XD

TopGun
Hi! kerdes: valaki tudja, hogy mikor jelenik meg az evszakok? Masik kerdes: a kutyat hogy lehet ravenni, hogy ne turjon folyton lyukakat? olyan mar a haz kornyeke mint egy *?!#& sajt 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Én sajnos nem konyítok hozzá,mert életemben nem használtam semmilyen külsõs dolgot a simsekhez..bocsika.Majd jön vmi szakember.

Kata
A mesh ügyemben is kérhetek segítséget? #22985

[/cserf][/fülünyúl]

Ha látom,hogy a postaládát piszkálja kiikszelem,akkor lerakja az udvaron.De lehet,hogy lerakok egy asztalkát is.Bár néha elég sok számla van.

Persze különbözõ nemûek,majd mindjárt kisérletezek vele.Még ami életszerû,hogy egy kutyának csak egy gazdija lehet,mint a valóságban.Bár itthon a törpeuszimnak mindenki gazdája a családból,de a fõnök épn vagyok..😊)

Nekem is volt olyan "csajom",hogy mutatta a kis éhségjelecskét,de a sim el volt foglalva,erre kiment a kukából enni.Na rögtön el is köszöntem tõle..😊Asszem a bokorba,zuhanyba hugyozás,a kukából evés az alacsony tulajdonságpontoknak köszönhetõ.

Csinálni kell v. venni egy security botot.Az majd finoman lesokkolgatja a tolvajokat.Csak õ is be tud kattanni,olyankor mindenkinek nekimegy.Vagy esetleg a kutyát becsibészelni..talán lehet.

Shiwo
nekem az 1ik csóka enni szokott belõle...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
tegyél 1 kávéasztalkát a postaláda közelébe (akár a legolcsóbbat), és akkor arra teszi le a sim a számlát..utána meg 1bõl be is szoktam vele én fizettetni...

Shiwo
barátnõm aszondja, hogy a gazdinak is jóba kell lennie az állatokkal..(neki sikerült összehozatnia kismacskákat)

ill. hüle kérdés, de biztos különbözõ nemüek-e ? 😊

az elvileg mind1, hogy a hímet vagy a nõstényt utasítod..

Kata
Nekem is borogatják a kukát a "jószomszédok". Nem lehet ellenük tenni valamit? Villanyt vezetni a kukába, vagy sörétes fegyver ravaszát madzaggal hozzákötni?...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Letöltöttem egy szuperjó bögyös mesh-t az mts-rõl, eszméletlen jó ruhák vannak hozzá. De a játékban, amikor leül az ilyen mesh-el rendelkezõ sim, idétlenül behorpad a lába térd felett. Próbáltam keresni javítását, de nem találtam, annak ellenére, hogy a topikjában írta a készítõje, hogy javította. Paff. :/

[/cserf][/fülünyúl]

Megvettem nekik a legdrágábbat,de bele sem akarnak menni,nemhogy még qrni is..

Shiwo
kell 1 kutyaház

Tényleg:a kutyák mindenkivel-egymással is-100/100-ban vannak.kölyköket hogy csináljak?Vmi tipp esetleg?

Ezt a mókát a túrótortával játszottam el,mikor ikreket akartam.Most ez a páros a "tenyészet",majd ha elküldtem a két gyereket az egyetemre,jön a következõ ikerpár.Már a szülõk újra fiatalok a kutyákkal együtt.Olyan aranyosak a tipegõk,amikor a kutyát gyöntölik..)

Nekem a simjeim folyton depisek a behajtó és a csótányok miatt.Mert a régi szerelmek újságot lopnak és kukát borogatnak állandóan.A rovarírtónak meg szerintem én vagyok a legjobb ügyfele.😊Azt a vacak számlát úgy eldugják,hogy szinte sosem tudom rendezni.Muszáj lesz egy security botot venni v. gyártani.Ja meg mikor a buli hirtelen átugrik falrengetõbõl katasztrofálisba a vége elõtt pár másodperccel.Úgyhogy türténnek rossz dolgok is.Szegény kutyáim folyamatosan elõléptetik/lefokozzák.

Kata
Erre a berendezés eltûnésre az is orvosság, ha a házat odacsomagolod magadnak a kész házak menüpontba, oda berendezéssel együtt menti. Ha kiköltöznek és vitték a szép berendezést: üres ház töröl, menübõl újra lerak.

[/cserf][/fülünyúl]

Mike
nem emlékszem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

szívesen
de míg Maxisék nem találnak rá módot, hogy az egész házat úgy, ahogy van, bepakold a hátizsákba, addig ez van
meg aztán ne mondd már, hogy napokig él a simed egy házban, s nem emlékszel rá, hogy volt berendezve

Mike
kössz 😞

szépen lefotózod, aztán az újat a fénykép alapján berendezed

Mike
én nem vagyok ennyire duhaj, én csak azt szoktam, hogy A+ után csak két naponta járnak suliba

Mike
mondjuk engem zvara, hogy költözésnél kipakolja a házat

berendezem frankón
sim beleül
kinövi
elköltözik, aprólékosan lerendezett berendezésnak annyi

😞((((((((

Shiwo
ezt viszont jó tudni, ezzel idõt lehet spórolni 😊 csinálok több adag kaját, és majd szép lassan megeszi..

Én tiniket engedtem elkanászodni, tiniért nem jön a gestapo, egyszer az egyik tinimmel lementem F osztályzatig (soha nem csinálta meg a leckét!). : )

Mike
hát én sajnos mindent megadok nekik, amik csak eszükbe jut
rossz osztályzattal nem lenne baj, tõlem bukhatna is a kölök, ha nem jönne érte a gestapo

Mike
nincs
sõt a hátizsákba a kaját is be lehet rakni, ott nem romlik el

Mike
egy használt cuccért több pénzt kapsz ha eladod, mintha kitörölnéd del-lel

Hát nálam nem annyira happy a Sims2. Én nem úgy játszom, hogy mindegyiknek kielégítem a vágyait és elkerülöm a félelmeit. Nálam vannak szerencsésebbek és vannak szerencsétlen sorsúak is, akiknek semmi nem jön össze, amire vágynak. Járt is nálam már rengetegszer a dilidoki, volt jó pár idegösszeomlás, halk sóhajtozás rossz emlékek miatt... válás, munkanélküliség... boldogtalan gyerrekor, rossz osztályzatok... szerintem sem jó, ha minden túl happy, és vigyázok is, hogy ne legyen az.

Mike
a belépõrendzser azért jó mert akkor a simek pénze nem fogy
míg árucikkeknél mindki abból vásáról amennyi pénze van
a belépõrendszernél kiteszel pár cuccot, és onanntól önjáró
egy boltnál, étteremnél rengeteg meló van
szvsz az otthoni mellett nyiss egy boltot egy köztelken, amiben árulj mindnefélét, drágább és olcsóbb cuccokat egyaránt

költözés: ha mindenki elköltözik, a program eladja az összes bútort automatikusan, szal üres maard utánad a ház

"(ez meg amolyan magyaros dolog)" <#vigyor>

Shiwo
az persze meglesz..ami kell viszem..van valamennyi limit, hogy mennyit bírok el ?

Mike
mert se depis nem lesz, se semmi
így is túl happy az egész sim
soha nincs olyan, hogy tudomisén ma rossz napja van, rosszkedvü, vagy a sim szomorú (de bömböl, hanem szomorú)

Ja! <#vigyor2> Ja értem. Ha így értetted, akkor egyszerûbb simán kiköltözni, és ugyanazt az értéket megkapod egyösszegben.

viszont ha nem akarsz megszabadulni a régi cuccoktól, rakd be a hátizsákba
(ez meg amolyan magyaros dolog)

Shiwo
mondjuk eladás alatt speciel úgy értettem hogy vásárló módban del-lel eladogatom..

Nem rossz ötlet ez a bútor-kiárusítás, ilyet még nem csináltam, bár a való életben az amcsik tényleg csinálnak ilyet, ha elköltöznek: nyitnak egy "garage sale-"t, kirakják a ház elé a fûre az összes cuccot, amit nem akarnak magukkal vinni és elsózzák az arra járóknak. Ilyet lehet a Sims2-ben is, nyiss egy otthoni üzletet, pakold ki a ház elé a bútoraidat, és add el, még talán hasznod is lesz rajta. Mindenesetre olyan amerikaias megoldás. <#vigyor3> Csak sajnos több sim-napig fog tartani.

Ha új üzletet nyitsz, az én tapasztalataim szerint mindegy, hogy virágcsokrot árulsz, vagy plazmatévét, mert úgy látom, ugyanannyira kapósak, de viszont az árfekvésre (a kereskedelmi árrésre) vigyázni kell, kezdõ üzletnél érdemes Olcsón kezdeni, és 1-2 fokozattól áttérni az Átlagos árfekvésre; én csak 5-6-os fokozattól kezdve árulok Drágán.

Shiwo
az miért lehet, hogy mióta az üzletem elérte a 10. fokozatot (amúgy játékterem), azóta átment "késdobálóba"... napi 2-3 verekedés kialakul benne, ráadásul gyakran nem is ugyanazok a simek, tehát nem lehet azt mondani, hogy van 1 bajkeverõ és kész..

ill. megint csak 1-2 kérdés: szeretnék venni egy új házat.. hogy érdemesebb a régit elpasszolni ? bútorokkal együtt, vagy elöbb még helyben adjam el a bútorokat, és csak utána próbáljak elköltözni ? valamint ha most boltot szeretnék nyitni a beléptetõ-rendszeres játékterem helyett ,akkor mit érdemes eleinte eladni, hogy beinduljon az üzlet ? olcsóbb cuccokat, vagy drágábbakat ? (mittomén..pl eleinte olcsó dísztárgyakat, képeket prócáljak, míg nem kap pedálmedálokat a simem, vagy helybõl plazmatévét ? )

Miért nincs? Nem úgy van, hogy akkor lassabban csökkennek a szükségletei? Meg egyébként én örök platinában folyamatosan használom a simmel az Energizáló Gépet (meg a többi aspi jutalomtárgyat is), és az Eenrgizáló állandó használatával elérhetõ, hogy az örök platinásnak soha nem kell ennie, aludnia vagy fürdõszobáznia, mindig zöldben van, azt csinál a rengeteg szabadidejével, amit csak akar.

Mike
szerintem az örök platina módban semmi jó nincs

Mike
nem baj, van benne plusz információ

Mike
úgy hívják SimPE wizards - recolor

Hogy megszívtam én is ezzel az életcél dologgal..a simemnek az volt,hogy professzionális partyarc legyen(kicsapongó),én boci meg átállítottam családcentrikusra menetközben.Ekkor volt szabadúszó webszerkesztõ,23 baráttal.Nem is figyeltem,hogy átállítódott az életcél is.Na hiába lettem partyarc,ekkor a sim már szim kapitány akart lenni.Várhattam az örök platinamódot.

Nem tudok én sem visszaolvasni...😊

Ha belepakolsz a paintings mappába saját fotókat,akkor bizonyos kreativitás szint elérése után(asszem 7) már tudsz saját képekbõl festményt csinálni: